שמתם לב מה קורה פה?

שמתם לב מה קורה פה?

אולי זה רק נדמה לי אבל משהו קרה לעולם החימר הפולימרי בארץ לא? בהתחלה כולם היו עושים צמידים ואחר כך סתם מילפיורי ואז העבודות התחילו להיות קצת יותר מדיי דומות אחת לשנייה ופתאם קרה משהו.. פתאם אנשים הבינו ששיש חיים אחרי המילפיורי, שהעבודה לא נמדדת במורכבות הגליל (זה לא שאני פוסלת מילפיורי אני באופן אישי חושבת שאצלי הסגנון האישי הוא דווקא במילפיורי) פתאם לאנשים מתחיל להיות סגנון מאד אישי וכל אחד מוצא את המיוחדות שלו עם החומר - סתם שמות לדוגמא - תמי שבט , פינקי1, אילאיל, רונית גולן אלו רק דוגמאות לכוונתי אז מה אתם אומרים? זה רק נדמה לי או ש...

יקנעמית

New member
את צודקת וזה נפלא....

יותר מזה...לפני יומיים תפסתי יוזמה, יש לי המון גלילים ישנים שממש לא היו ברמה מספקת ...עשיתי מעשה והפכתי את כולם לשאריות. ועכשיו, טאצ' ווד, עבר המחסור בפימו-זבל.

פינקי 1

New member
אומרים שהשמיים הם הגבול ../images/Emo160.gif

וזה נכון יש תנופה אדירה בכל מה שקשור ליצירה עם הפימו וכתבתי לפניי יומיים או אתמול שאצלי לפחות אחד הדברים שמאוד משפיעים על היצירה זה הפורום המקסים הזה , למדתי המון מושגים חדשים ומרגישה כל הזמן את הצורך ליצור ,האתגר במפגש עם יוצרים נוספים גורם לי כל הזמן לחשוב ולנסות , האנשים מדהימים ומפרגנים, הפימו נפלא והשילוב הזה מוביל לתוצאה , ואין ספק שבהגדרה הפכתי להיות מכורה אני חולמת פימו נושמת פימו ובכל פינה בבית פימו פימו פימו ואם לא מתעסקת ביצירה או בלימודים, אז מיד למחשב להתעדכן מה קורה בפורום ,ולהוסיף עוד כמה אתרים לרשימת המעודפים ואני בטוחה שאצל עוד כמה אנשים המצב הוא זהה - אז אני שמחה ומאושרת אני צריכה כל יום עוד 24 שעות ליצירה כדי ליישם את הרעיונות פימורקוהולית קוראים לזה
ותודה לכולם

למעלה