החיים ב-../images/Emo82.gif+ענייני סדר וניקיון
המטרה שלי היא להפסיק לריב עם ההורים, ובעיקר עם אמא על הצורת חיים שלי. לנסות לתרום יותר בבית.
הצלחתי ביום א גם לארגן ארוחת ערב וגם לשטוף כלים, ביום ג הכנתי לאמא ארוחת ערב וגם שטפתי כלים.
ביום ד, אמא הרגישה ממש רע. ועזרתי לה, במשך רב היום. הכנתי ארוחת ערב מושקעת ואכלנו יחד עם אבא. החלטנו שאני הולכת לממן עוזרת לבית. אני מקווה שזה יקרה בקרוב שאמא תיקח אחת, כי לי ממש אין זמן לעשות כל כך הרבה עבודות בית...
ביום רביעי אני ואמא רבנו ביג טיים. פרטים בהמשך...
עשיתי ביום ד' יום כביסה לבגדים שמורידים צבע.
ביום שישי רציתי להספיק לעשות סדר בסיפריה אבל הייתי נורא עייפה, לא הרגשתי טוב ובעיקר חסרת אנרגיות / מוטיבציה בגלל אמא שלי.
דווקא שחשבתי שהנושא של מעבר דירה רחוק ממני, פתאום הוא נראה קרוב ומאיים יותר מתמיד
זה כל כך מרגיז אותי
איך לי שום פרטיות בבית הזה
אמא שלי סבורה שהתיק שעמו אני הולכת יומיום, בין אם לעבודה ובין אם ללימודים ובין אם סתם ככה להסתובב בעיר, מטונף. אני חושבת שהוא אולי קצת מלוכלך מאבק, אבל לא בצורה היסטרית. אני חושבת שלא צריך לשטוף אותו יותר מפעמיים בשנה (פסח וראש השנה), היא טוענת שיש לשטוף אותו פעם בשבועיים. היום, כשקמתי ועוד לפני שפתחתי את העיניים היא הכריזה בגאווה שהיא שטפה לי את התיק והוא עכשיו תלוי בחוץ ומתייבש לו. אני ראיתי את זה אקט של חדירה לפרטיות. לא שיש לי מה להסתיר ואני יודעת שהיא לא הסתכלה, אבל בכל זאת... תוסיפו לזה גם את זה שאין לי מנעול לחדר, ושתמיד דופקים בדלת ונכנסים בלי לחכות לתשובה ובטח תבינו כמה כעסתי ונעלבתי. אני לא יכולה כרגע להחזיק בית משלי. ואולי זה הבית שלה, אבל המטרה שתהיה חדר משלי היא כדי שתהיה לי פרטיות לא אז למה אף אחד לא מכבד את זה
למה אי אפשר לכבד אותי ולהבין את הרצון שלי לספייס, לביטוי עצמי וכו'
אני חייבת לחשוב על פתרון או איך אני יכולה לעבור דירה