שמתם לב שאין שרשור לסיכום השבוע?

גור42

New member
שמתם לב שאין שרשור לסיכום השבוע?

טוב... עכשיו יש
בואו בהמוניכם, וספרו איך עבר עליכם השבוע בשרשור הזה. אלו מטרות הגשמתם? באלו תחומים התקדמתם? ומה מצב התכנית שלכם, באמצע הדרך? מתנצל שאני נזכר לפתוח שרשור סיכום שבועי רק ביום שני... אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.

גור42

New member
אני אתחיל

אחרי די הרבה זמן של תחושת תקיעות, פתאום יש התקדמות בהרבה תחומים: התוצאה היפה במרוץ אשדוד. הבית שמתחיל, סוף סוף, לקבל צורה. וגם 100 נחמד בממ"ן הראשון בקורס בחלקיקים אלמנטריים (באו"פ). מקווה להמשך המומנטום בשבוע הנוכחי.

2blikeangel

New member
ואצלי

העניינים בעבודה מתקדמים יפה, מתחילה להבין את הדינמיקה במשרד בנושא הרזייה הייתי השבוע ושבוע שעבר מלאת מוטיבציה- משהו שלא היה לי זמן רב. כה לחי! היה לי שבוע טוב ונפלא בסהכ:) עם כל הקשיים פה ושם:)

Gali112

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד

אולי תדביקי אותי במוטיבציה שלך?

2blikeangel

New member
חחח אין בעיה

תדמייני שאני לידך, ואומרת לך "יאללה יאללה" להתחיל לזוז"... חחח נו, איך זה? נותן דחיפה?:p ואם את רוצה לומר לי שזה לא זה, שזה לא מוטיבציה של ממש, אז תני לי "להשתיק אותך" ולומר שוב "יאללה יאללה, זוזי כבר"! חחח

shirleyrozental

New member
עכשיו תורי ../images/Emo9.gif

יצא לי סיכום ארוך, אז אני אעשה אותו בפרקים , מקווה שזה בסדר...

shirleyrozental

New member
חידוש בתוכנית שלי ../images/Emo62.gif

עשיתי מעין תיכנון יומי שכזה על מנת לבדוק איך היום מתכונן, כמה זמן אני משקיעה/מתכננת להשקיע בפועל ומה קורה בפועל. ניסיתי למצוא תוכנות שעוזרות לסדר את היום, אך לא הצלחתי למצוא כאלה שהרגשתי שהן ממש מועילות לי. גם משני היומנים שרכשתי במיטב כספי לא הועילו. אבא שלי בדיוק קיבל יומן מהעבודה והחליט שהוא לא צריך אותו, אז לקחתי אותו אליי גם כן. גם הוא אבל לא נח לכתיבה שלי. למישהי יש המלצה ליומן אמיתי או של תוכנה שניתן לסדר איתו את היום בחידוש זה אני מגשימה למעשה את כמה מהיעדים שלי לחודש שהם: עריכת הבטחות/מטרות/תיכנונים למהלך השבוע, תיכנון וניהול נכון של הזמן, ביצוע משימות בעת פרת אנרגיות, ושינון של "עדיף בקטן מאשר בכלל לא". נ.ב. אפרופו יומנים, במהלך דיפדוף מאחד הגליונות של "לאישה" ראיתי שם מודעה שיכולה אולי לעזור לכמה מאיתנו - של חברה שעורכת יומנים שעוזרים לארגן את החיים שלנו. ממבט קצרצר באתר שלהם, גיליתי שיש להם למשל: יומן שעוזר לתכנן דיאטות, ויומן שעוזר לנהל תקציב כספי.

shirleyrozental

New member
החיים הרומנטיים שלי ../images/Emo23.gif

אני ונדב נפגשנו ביום שני החורפי,בשעה 11 ליד הקרייה. החזקנו יד ביד, והלכנו עד למוזיאון ת"א לאומנות. בדיוק הציגה שם תצוגה נורא מעניינת: פאם פאטאל - האישה ההורסת, ככה שיצא לי גם להתעשר מבחינה תרבותית. הבעיה היחידה היתה שהייתי נורא עייפה ונורא חולה, ככה שהייתי ישנונית רב הפגישה והרגשתי די רע עם זה. אני מפחדת ששיעממתי אותו. הקטע הנורא היה שאכלנו יחד בעזריאלי שוארמה והיתה את השתיקה הזו, שתיקה של עייפות. אני לא יודעת איך משם הוא היה יכול עוד ללכת ללימודים. בכל מקרה לפני כן הצטלמנו כמה תמונות ביחד ולחוד, התנשקנו, התחבקנו. וזהו. ביום שישי היה מזל נאחס. רציתי לפתח את התמונות שלי ושלו מהמוזיאון שהיינו בו ולתת לו אותן, אבל משום מה אבא שלי לא הצליח לפתח אותן, אבל את התמונות של האקס המיתולוגי שהיו על המצלמה הוא כן פיתח. תאמינו לי שלפתוח את השקית של הפיתוח תמונות ולראות את האקס מביט עליי וצוחק, זה עושה תחושה ממש לא נעימה. בערב תחושת המירמור נעלמה לה קליל. יצאנו ל - arceffe בעיר שלי, ישבנו על כוס שוקו והעלנו המון זיכרונות נוסטלגיים מתקופת ביה"ס. הבאתי איתי בתיק קלפי טארוט והפתעתי איתו עם הפתיחות שיצאו לו בקלפים. זה מגניב איך זה יוצא כל כך נכון
אחרי שהודיעו לנו באופן רשמי שהם עומדים לסגור את הבית קפה, יצאנו וישבנו באוטו שלו.. התנשקנו למשך איזה שעתיים
כשהשעון הראה שהשעה 3 לפנות בוקר נסענו לבית שלי, ובדרך אכלנו דובונים ונחשים מגומי וסוכר, שהוא קנה לי סתם ככה כי התחשק לו
היה אחלה ואני קצת מרגישה טוב יותר לגביו.

shirleyrozental

New member
תחום הלימודים ../images/Emo63.gif

למרות שהייתי מרוקנת לגמרי מאנרגיות, והרגשתי מאד חולנית ועייפה, הצלחתי להביא את עצמי מדי יום כשעה לשבת מול הספר והיום, יום ג – הצלחתי לסיים את הפרק שרציתי לסיים השבוע - פרק 2. למזלי בדיוק היה פרק דווקא די נחמד ומעניין שמספר את ההיסטוריה של הפסיכולוגיה וצורת הכתיבה שלו מדי פעם הזכיר לי קצת אגדות, אז זה ממש הקל עליי. אך לצערי, נכנסתי לאתר הקורס, לחדר של המנחה שלי ופתאום ראיתי שהיא כתבה לאחד הסטודנטים שמועד ההגשה של הממ"ן הראשון אינו נדחה כפי שחשבתי
אני רואה שאני לא אצליח להספיק אותו תוך 3 ימים, אז כנראה שאוותר עליו. זה באסה, כי הוא נראה קל ונחמד. לא ברור לי איך הם מצפים שנסיים לקרוא כל כך הרבה פרקים (6 מתוך 18) וגם לראות שני סרטים בוידאו בני שעה על מנת לענות על הדבר הזה
קיבלתי ציון על המבחן של הסמסטר הקודם - מבחן בנושא הפסיכולוגיה של המינים. קיבלתי בו 92 והציון הסופי הוא 93
ביום ד לקחתי הפסקה מהלימודים אבל חמישי ושישי ישבתי על התחת יותר זמן מהצפוי והתחלתי ללמוד את פרק 3. אני עדיין חושבת שלא אספיק לענות על הממ"ן הראשון, אבל נראה...
השבוע גם תיכננתי להרשם לסמסטר הלימודים הבא, לפסיכולוגיה חברתית אך לא הספקתי. אני צריכה לעדכן את מס' כרטיס האשראי שלי בקול האו"פ. כנראה שאעשה זאת שבוע הבא, או אפילו היום.

shirleyrozental

New member
החיים ב-../images/Emo82.gif+ענייני סדר וניקיון

המטרה שלי היא להפסיק לריב עם ההורים, ובעיקר עם אמא על הצורת חיים שלי. לנסות לתרום יותר בבית.
הצלחתי ביום א גם לארגן ארוחת ערב וגם לשטוף כלים, ביום ג הכנתי לאמא ארוחת ערב וגם שטפתי כלים.
ביום ד, אמא הרגישה ממש רע. ועזרתי לה, במשך רב היום. הכנתי ארוחת ערב מושקעת ואכלנו יחד עם אבא. החלטנו שאני הולכת לממן עוזרת לבית. אני מקווה שזה יקרה בקרוב שאמא תיקח אחת, כי לי ממש אין זמן לעשות כל כך הרבה עבודות בית...
ביום רביעי אני ואמא רבנו ביג טיים. פרטים בהמשך...
עשיתי ביום ד' יום כביסה לבגדים שמורידים צבע.
ביום שישי רציתי להספיק לעשות סדר בסיפריה אבל הייתי נורא עייפה, לא הרגשתי טוב ובעיקר חסרת אנרגיות / מוטיבציה בגלל אמא שלי.
דווקא שחשבתי שהנושא של מעבר דירה רחוק ממני, פתאום הוא נראה קרוב ומאיים יותר מתמיד
זה כל כך מרגיז אותי
איך לי שום פרטיות בבית הזה
אמא שלי סבורה שהתיק שעמו אני הולכת יומיום, בין אם לעבודה ובין אם ללימודים ובין אם סתם ככה להסתובב בעיר, מטונף. אני חושבת שהוא אולי קצת מלוכלך מאבק, אבל לא בצורה היסטרית. אני חושבת שלא צריך לשטוף אותו יותר מפעמיים בשנה (פסח וראש השנה), היא טוענת שיש לשטוף אותו פעם בשבועיים. היום, כשקמתי ועוד לפני שפתחתי את העיניים היא הכריזה בגאווה שהיא שטפה לי את התיק והוא עכשיו תלוי בחוץ ומתייבש לו. אני ראיתי את זה אקט של חדירה לפרטיות. לא שיש לי מה להסתיר ואני יודעת שהיא לא הסתכלה, אבל בכל זאת... תוסיפו לזה גם את זה שאין לי מנעול לחדר, ושתמיד דופקים בדלת ונכנסים בלי לחכות לתשובה ובטח תבינו כמה כעסתי ונעלבתי. אני לא יכולה כרגע להחזיק בית משלי. ואולי זה הבית שלה, אבל המטרה שתהיה חדר משלי היא כדי שתהיה לי פרטיות לא אז למה אף אחד לא מכבד את זה
למה אי אפשר לכבד אותי ולהבין את הרצון שלי לספייס, לביטוי עצמי וכו'
אני חייבת לחשוב על פתרון או איך אני יכולה לעבור דירה

shirleyrozental בשלב ראשון

תבקשי רשות לנעול את הדלת בחדר. או לחילופין תבקשי שלא יכנסנו מייד כ שהם דופקים בדלת, כי לפעמים מתלבשים וכו'. וצריך פרטיות.

shirleyrozental

New member
ענייני בריאות ../images/Emo101.gif

עשיתי תור לקוסמטיקאית, באותו יום שהתקשרתי אליה (יום ג) – הצלחתי לבוא אליה והיא טיפלה בי יפה. רק חבל שאיפשהו בדרך הלכו לי לאיבוד משקפי השמש
ביום ד, אחרי שהפסיכולוגית שלי העבירה את שעת הטיפול ל – 1 בצהריים, קצת השתבש לי הסדר יום. אז החלטתי שאני פשוט אקום ואם יהיה יום יפה, אני אעשה כביסה לבגדים החדשים שעדיין מורידים צבע (הספקתי), להתקלח, לאכול ארוחת צהריים ולשטוף כלים, לזרוק את הפח, אלך לפסיכולוגית ומשם אלך לתת את המכנס שלי לתיקון, אחפש את המשקפי שמש אצל הקוסמטיקאית, אלך לרופאה כדי שתטפל לי בהתקררות ומשם אלך לבית מרקחת כדי להוציא את המרשם שהיא תתן לי ואת הגלולות. אבל היה יום נאחס שכזה. זה התחיל עם זה ששכחתי את המרשם של הגלולות בבית. אז חזרתי מהפסיכולוגית הביתה, ואמרתי לעצמי שבטח הכל יפתח רק ב – 4. אז שרצתי שעה מול המחשב. אח"כ יצאתי, הלכתי לרופאה – היא לא היתה, בית המרקחת – היה סגור, לפחות את המשקפי שמש מצאתי, את המכנס נתתי לתיקון וגם קניתי לאמא לחם שחור שהיא ביקשה ממני וסופגניות (סתם כי התחשק לי).
בשעה טובה קיבלתי השבוע. זה היה חשוב כי רציתי לדעת אם הבדיקה אצל הרופאת נשים תצא לי במזן הזה או שהיא תהיה בסדר. לשמחתי היא אמורה לצאת בסדר, אז זה אומר שאני לא צריכה להזיז את התור.
אני מקווה שעד שבוע הבא תעבור לי ההצטננות ואני אוכל לקבוע סופסוף תור לרופא שיניים סתם בשביל ביקורת. מזמן לא הייתי...

shirleyrozental

New member
כושר גופני ../images/Emo106.gif

דחיתי את זה עד עכשיו, אז זה יכול לחכות גם עד אחרי שהמחזור ייגמר

shirleyrozental

New member
ריגושים נפשיים-רוחנים-תרבותים ../images/Emo39.gif

לא הספקתי לעבור על הרשימת פתגמים שקיבלתי מהפורום ולמצוא את אלה שימלאו אותי בתקווה, אופטימיות וטוב. בטח שלא לתלות במקום בולט.
לדאוג שיהיה לי ימי חופש במהלך השבוע של עבודה. יש ביום ראשון, רביעי ושישי.
כאמור, ביקרתי במוזיאון ת"א לאומנות.
בתחום המוזיקה: הכרתי את ג'ון לג'נד, את שון לנון,ואת האוסף הנהדר סוויט אנד סלואו. כמו כן יצא לי להכיר את השיר הנפלא The Feeling - Love It When You Call.
משבוע הבא אני אוכל ללכת עם המכנס החום החדש שלי, כי לקחתי אותו סופסוף לתיקון. לראות/לשמוע דברים שאני אוהבת + להכיר דברים חדשים:
ראיתי סקס והעיר הגדולה.
ראיתי ניפ/טאק.
ראיתי עדי אשכנזי.
ראיתי של מי השורה הזו
ראיתי המראה.
ראיתי אמא מחליפה.
ראיתי משפחה חורגת -
משפחות שעבורות שינוי כלכלי בחייהם.
ביום שישי ניסיתי להקליט את הסרט "שישי הפוך" אבל מישהו קטע לי את ההקלטה באמצע
לא ראיתי מציאות נושכת
לא ראיתי החיים עפ"י אגפא
לא ראיתי בריג'ט ג'ונס 2
לא ראיתי טוטסי
לא ראיתי רעש לבן
לא ראיתי קונסטנטין
לא ראיתי על נשים גברים וחיות אחרות
לא ראיתי תמונה מושלמת
לא ראיתי שכל העולם ישמע זהו. עד כאן להפעם

חחחח את חמודה ../images/Emo24.gif

נהנתי לקרא את הרשימות שלך שנכתבו בחן וברגישות. עברתי על כל הכתוב וזה עזר לי לברוח מהעולם שלי (הקודר משהו לצערי השבוע )אל העולם שלך שצופן בתוכו הפתעות לרוב. אצלי לפני כשבועיים היתה הצלחה ענקית בכל הקשור לתנועה ותזונה נכונה , הצלחתי להקפיד על קלה וחמורה, הווה אומר 100 כפיפות בטן כל יום למשך שבועיים ( אני חשה בהבדל כאשר אני ממשמשת בבטני) ארבע פעמים בשבוע הליכה נמרצת למרחק של 7-8 ק"מ. פעמיים בשבוע כייף של ריקודים כאשר אני מתקדמת וזוכה בשירות ומחמאות
ובתחושה של ריחופ אין סופי . המון המון סלטים שהכנתי ולחמניות מקמח מלא הכל על טהרת הבריאות. שבוע אח"כ טראח
הכל נשמט ועבר מהעולם אין זכר לאוכל הבריא ובמקום זה שפע מדהים של פחמימות שרק מעיקים ויוצרים תחושה של כובד. הצוואר נתפס לי לחצי שבוע אז כמובן שלא העזתי לצאת להליכה בקור הירושלמי ממילא גם לא בא בחשבון כפיפת בטן אחת. ואם כל זה בסוף השבוע הגיעו אלי אורחים אז מצאתי את עצמי טורחת להכין ארוחה קונבנציונאלית המכילה עוף אפוי בתוספת תפ"א אורז לבן סלטים עוגת הבית וכל מיני ממתקים למינהם. אחרי ארוחה כזו אמנם טעימה חשתי את עצמי נתקפת יסורי מצפון . שמאז אני מדדה בקושי חזרה אל האוכל הבריא אל כפיפות הבטן ההליכה ושאר תחושות הבטחון שאני כה זקוקה להם. הצלחתי לכתוב טקסט אחד ארוך מתחילתו ועד סופו , הספק זעום בהשוואה להחלטה שלי , של שלושה טקסטים בשבוע. אני מתנחמת בעובדה שאני חשה מיום ליום ויותר מתמיד שאני כ"כ יודעת מה אני רוצה. לילה טוב איילת ואה כן אני באמצע ספר ( אמנם לא ספר לשבוע ) אבל בהחלט חצי ספר לשבוע . הספר הזה ממלא אותי בתובנות. מדהים עד כמה אני מסכימה עם המחבר, מצב שגורם לי להתרגשות עד אשר עיני מצטעפות מדמעות.

shirleyrozental

New member
../images/Emo9.gif

שמחה שעזרתי לך קצת לברוח מהעולם שלך הנראה לך קודר, ושמחה יותר לקרוא שנהנית לקרוא את הרשימות שלך. המון תודה על המחמאות
אני מקווה שהשבוע הזה יהיה לך טוב יותר וקל יותר ותצליחי לעמוד ביעדים שהצבת לעצמך... אגב, אולי את צריכה למתן אותן מעט, בכדי שיהיה לך יותר קל בנתיים וזה ייתן לך פוש להמשיך ולהשקיע
שבוע טוב שיהיה לך ולכולנו

תודה ../images/Emo24.gif

אני נמצאת בעיצומו של שבוע מאוד מאוד אבל מאוד קשה . אני מקווה להתפתחויות טובות . הלוואי . יצאתי למאבק גדול מהחיים כנגד כל הרשויות ואני לגמרי לבד במאבק הזה חוצ מאדם אחד שמבין לליבי ומעודד אותי. מכירים את התחושה הזו שאתה עומד מול כל העולם ומאמין בצדקת דרכך ? אני נזכרת בסיפור של אברהם שעמד בעבר האחד של הנהר וכל העולם כולו עמד בעבר השני , והוא אמר כולם טועים ורק אני צודק . אז כך בדיוק אני מרגישה. שכולם טועים בעניין הספציפי שאני מתכוונת אליו ורק אני צודקת . אז עכשיו אני צריכה ללכת ולשכנע את כולם ולהסביר ולנמק מדוע אני חושבת כך , אוישששש מדובר בעבודה כה רבה . אבל לא אדם כמוני יוותר ! ערב טוב איילת

השבוע שלי...

המטרה העיקרית שלי השבוע היא לתרגל גישה לרגשות שלי: צחוק
עצבות
ומיניות .
יום נפלא.

למעלה