שמתם לב שבהופעה של לוסטיג

Another Someone

New member
שמתם לב שבהופעה של לוסטיג

אצל אורי גלר. הוא בעצם לוחץ על הכפתור הימני ביותר (רואים זאת בבירור בסרטון שיש באתר קשת) ואחר-כך מסמן את הכפתור שליידו. כך שבסוף יוצא שהכפתור הראשון שהוא סימן בעצם זה שיפוצץ את המדליות והכפתור הראשון נשאר לא מסומן. אחר כך הוא טוען שהכפתור הימני ביותר (שהוא לחץ עליו ראשון) הוא האחראי לפיצוץ המדליות. משהו שם מאוד מסריח...

LiranTheWizard

New member
טחנו את הדבר הזה מכל

הכיוונים. זה קסם שלא הייתי מבצע מסיבה פשוטה: הקהל לא ממש מכיר חומרי נפץ מקרוב ולכן, כל טענה שקסם לא תואם מראש והחוט שמוליך לכפתור לא סומן בדרך מסויימת לא תתקבל ע"י הצופים. ומבחינתי - בצדק. לא יודע איך הוא עשה את זה, מה שכן לא התרשמתי גם מהקסם יותר מדי. אני מאוד מקווה שקסמים עכשיו לא ישלבו יותר מדי פירוטכניקה מיותרת.

Lord VoIdemort

New member
לא יודע איך?

סימנו לו, זה איך. שים לב שהכפתור הימני (שלו) בולט כלפי מעלה.

LiranTheWizard

New member
שוב, יכול להיות שאתה צודק

זה אחד הקסמים שלא התעמקתי בהם. לא התלהבתי ממנו יותר מדי. סימנו, סימנו - שיהיה להם לבריאות. תהיה בטוח - אף אחד לא היה מסכן מדליות או כל דבר אחר אם היה קיים סיכון ולא של פרומיל האחוז שמשהו ייצא מכלל שליטה - ולכן, כל הטענות שנשמעות בקשר לקסם המסויים הזה מוצדקות גם אם לא נכונות (ואת זה רק לוסטיג יודע).

Lord VoIdemort

New member
האמת, לא איכפת לי איך זה היה

בתור פירומן, רק חיכיתי לפיצוצים וצעקתי עליו תלחץ כבר.

Another Someone

New member
קודם כל אני בת

והראו שהוא לוחץ על כפתור אחד ומסמן אחר. אפילו אלי אילדיס התחיל לומר משהו "אבל לחצת על..." אבל המשיכו את המופע. כולם ראו איך הוא לוחץ!

נערת MTV

New member
מוזר ומאוד מסריח..../images/Emo77.gif

תוכלי לתת לי סרטון
יש בי את הסקרנות לבדוק את העניין לעומק. למרות שזה לא קשור לנושא הפורום- אני חייבת לדבר. מה שבעיקר מסריח בתוכנית זה שאנשים באו בשביל לסכן את המדליות שלהם. מי הפראייר שיסכים לזה
וגם, שהוא נתן בסוף את ההחלטה לידיו של... איך שלא קוראים לו
, (לוזוכרת
) אז... איך הוא נותן את ההחלטה בידיו
הוא סיכן מדליה יחידה במינה בישראל.

למעלה