שמתם לב שג'ייסון וויט

Amir BA

New member
שמתם לב שג'ייסון וויט

מנצח ההייזמן מלפני שנתיים לא נבחר בדראפט בכלל? מה זה אומר על על תחרות ההייזמן? זה לא פעם ראשונה שזוכה הייזמן לא מצליח יותר מדי בדראפט. שם אחד לפחות שעולה לי שסביר להניח רובכם לא מכיר בכלל אבל שיחק ב-UM הוא ג'ינו טורטה שזכה בשנת 93 או 94 (אם אני לא טועה ונבחר בסיסוס השביעי. ידוע שיש הבדלי רמות גדולים מאוד בין הקול'ג ל-NFL, אבל זה בכל זאת שחקן המכללות בכי טוב.

דנייייי

New member
הייזמן לא אומר כלום

זה כמו תואר MVP ולאורך כל ההיסטוריה זה לא ניבה הצלחה או כישלון ב NFL אז ככה שלא צריך להתרגש יותר מידי

Amir BA

New member
ברור לי

פשוט נראה לי מוזר ומעניין שה-"MVP" של ליגת המכללות לא נבחר בכלל בדראט של שבעה סיבובים.

דנייייי

New member
שמע

אמרתי לא פעם במהלך התקופה האחרונה שוויט יהיה בר מזל אם יבחר די ברור שאין לו את זה למקצוענים ואני מדבר על דיוק במסירה ועל חוזק יד

geviaz

New member
צ'ארלי וורד קיבל הייזמן

והוא בכלל משחק כדורסל. או שיש שתי צ'ארלי וורד-ים?

royfr

New member
זה אותו צ'ארלי וורד

נראה לאחרונה משוטט אצל הניקס אבל תסתכלו על עוד זוכי הייזמן מהשנים האחרונות: רון דיין, דני וורפול, אריק קראוץ', רשאן סלאם, ג'ינו טורטה, אנדרה וויר, טיי דטמר. נכון, גם אדי ג'ורג' זוכה, צ'ארלס וודסון CB לא רע, ודזמונד הווארד היה SB MVP . מה המסקנה ? הצלחה גדולה במכללות לא אומרת שום דבר למקצוענים.

cwoodson

New member
אחד הוויכוחים היותר מעניינים..

בקרב פרשנים ומאמנים למינהם הוא האם לתת את הפרס למי שבאמת היה השחקן הכי טוב באותה שנה (וג'יסון וויט אכן היה) או לזה שהכי יצליח בפוטנציה במקצוענים. ג'יסון וויט מלבד העובדה שאין לו נתונים פיסיים מספיק טובים הוא גם סובל מהרבה פציעות(מתכון ברור לכשלון במקצוענים) והכי חשוב הוא פעמיים נכשל ברגע האמת,פעם נגד lsu ופעם נגדusc .לגבי צ'רלי וורד הוא היה כשרון ספורט נדיר, בפלורידה סטייט הוא היה הכוכב של כבוצת הכדורסל והקווטרבק של הפוטבול. הוא היה צריך להיות בחירה ראשונה בדראפט של הפוטבול אבל העדיף להיות בחירה 27(נדמה לי...)בכדורסל. לדעתי היו לו את כל הנתונים להצליח דוקא בפוטבול אבל כנראה שהוא פחד מתאקלים... ועוד דבר אחד.. צ'רלס וודסון היה הייסמן והוא מאוד מצליח בליגה ולמי שכתב שהוא "די טוב" יש לי הפתעה בשבילך הוא שחקן אדיר.

דנייייי

New member
זה אכן וויכוח די גדול

אבל כמו שאמרו וקדמי הייסמן זה ממש לא ערובה להצלחה במקצוענים או במקרים מסויימים להיבחר בדראפט. ורוב האנשים מייחסים יותר מידי חשיבות להייסמן בעוד תארים אחרים כמו פרד בלטניקוף ודיק באטקס נחשבים פחות בעיני הציבור. הייבמן זה בעצם MVP נקודה.

geviaz

New member
צ'ארלס וודסון ע-נ-ק!!!

יש לי פול הערכה אליו. הוא שיחק כמו גדול לפני כמה שנים, וזה כשהוא לא מתאמן כי הוא פצוע!!

ofribecker

New member
כמה כיף לדבר על צ'רלס וודסון

השחקן הגדול ביותר כנראה שצמח במישיגן בעשרות השנים האחרונות! (עם כל הכבוד לטום בריידי, ויש הרבה כבוד!) עקבתי אחריו בעונות הקולג' שלו ותמיד תמיד כשהיה צריך מהלך גדול הוא היה שם. אינטרספשן, החזרה של פאנט לטצ'דאון, דיפלקשן קריטי, הוא עשה הכל בדיוק במאני טיים! בלתי נשכח!!! ההייזמן אכן איננו משקף יותר מדי את היכולת להצליח ב NFL אבל בכל זאת מצביע על יכולות של מצוינות מסוימת. בשביל המקצוענים צריך יותר מאשר טכניקה טובה (שמספיקה בד"כ בקולג'), במקצוענים צריך הרבה מנטאליות ועצבים של ברזל, חוצפה ועוד.

cwoodson

New member
אכן כיף לדבר עלי..

גם באוקלנד (עד הפציעה לפני שנה) הוא היה מחזיר הבעיטות. שחקן אכן ענק שידבר עוד הרבה שנים בליגה.

למעלה