שמתם לב שזה פורום
?

LightbuIb sun

New member
שמתם לב שזה פורום ../images/Emo32.gif ?

אני מתבקש להעיר את תשומת לבכם ש-80% מהשרשורים פה לא עוסקים בלהקה בשום צורה, אלא רק בחברי הפורום ובהגיגיהם, ובמה הם עשו בסוף השבוע האחרון, מתי יש להם יום הולדת, ומתי הם נפגשו בבית של |שם פיקטיבי כלשהו|.

לא נאה לך?

אני לא מבינה מה הרעיון להכנס לכאן ולהעביר ביקורת על כולם. וזה תקף גם לגבי התגובה שלך לנוע"ליסטית. (או שכבר לא נוע"ליסטית, לא עקרוני.) ואני רק אזכיר לך-שזה לא הפורום הרשמי של הלהקה, זה פורום שאנשים שאוהבים את הלהקה פתחו, ולגיטימי שהוא יעסוק בהגיגיהם, לא? אתה רוצה פורום שעוסק אך ורק בלהקה- לך לרשמי: www.hayehudim.com למרות שאני לא ממליצה, משעמם שם
ואגב, אני מבטיחה לך שכל שרשור טופיקי (ז"א, שרשור שעוסק בלהקה) שיכול להיות היה בפורום הזה כבר. כמה אפשר לטחון את אותם הדברים? אם יש לך רעיון למשהו חדש, פתח הודעה. עד אז- שששש.. חפרתי
יותר מידי זמן פנוי.

מה זה שייך בכלל

שאדם מבחוץ, שהוא לא חבר שלכם נכנס לפורום כדי למצוא מידע או דיונים מעניים או משהו, הוא לא מוצא את זה וכל מה שהוא רואה זה רק
זה בעיניו לא פורום היהודים ללא כל קשר אם הוא רשמי או לא. לא חסרים בתפוז פורומים לא רשמיים. אבל הם כן מתעסקים בנושא. אני לא אומרת שמה שיש פה לא בסדר, אבל אולי צריך להגדיר את הדברים מחדש. פורום היהודים חברתי למשל.

תשמע ברמת העיקרון אתה צודק...

זה נכון. זה פורום היהודים והוא אמור להתרכז בלהקה ולא בחברי הפורום ובחיים שלהם. אבל(וכאן האבל הגדול) אנחנו טחנו את היהודים מכל צד ובכל צורה ב3 השנים שהפורום קיים. כבר 4 שנים שהיהודים לא הוציאו חומר חדש(חוץ מאם כבר אבל גם הוא נמאס תוך חודשיים) את השירים ה"חדשים" שהם שרים בהופעות אנחנו עדיין לא כל כך מכירים(חוץ מכאילו) וחוץ מלנחש את המילים של השיר אין לנו ממש מה לעשות איתם. אז מדי פעם יש הופעה ואז מדברים על ההופעה ואחריה מספרים חוויות אבל חוץ מזה מה אתה מצפה מאיתנו לעשות? כל הכיף בלהקה היא שהיא לא חלק מה"מיינסטרים" ואנחנו לא שומעים מבזק עליהם כל שעתיים. חוץ מכשטיטי בהריון לא מצלמים אותם קונים חלב במכולת או הולכים לאכול בורקס בסמי בורקס. הם לא חותמים חוזים עם ארומה או מנסים לטפח אמנים צעירים. הם לא עושים פרסומות לשוקו וביסלי ופלאפונים וגם לא מופיעים בכל לייט נייט זול. רואים אותם רק כשצריך לראות אותם. ותרצה בזה או לא,עד שהם יוציאו את הדיסק לא יהיה ממש על מה לדבר בהקשר שלהם. ובכל זאת תשים לב שמספר אנשים כן מנסים מדי פעם לפתוח שירשורים שקשורים בלהקה. אבל בחיית כמה פעמים אפשר לשחק החוליה החלשה? כמה פעמים אפשר לנתח את סמי ועידן האלוהים? כמה פעמים אפשר לשאול מה הדיסק האהוב או השיר האהוב? תאמין לי שעדיף לפתוח שירשורי שאלונים ומפגשים ואיך עבר עלינו השבוע מלפתוח שירשורים נטחנים שאתה יודע שחוץ מכמה צדיקים בסדום אף אחד לא באמת יגיב עליהם או שזה יעניין אותו. לסיכום אחי אני לא בא להעביר עליך ביקורת או לכעוס עליך שפתחת את הנושא. הכל ברוח טובה. פשוט תבין שרובנו מספיק זמן פה בשביל לדעת שזה כרגע כמעט העניין היחיד שיש בפורום הזה. ואם לא נעשה את זה אז הפורום פשוט ימות ומלא אנשים יסתלקו מכאן. אתה יכול לעשות סיבוב ולראות איך פורומים שהאומנים שלהם לא ממש מתבלטים בשטח מתו בגלל שאף אחד לא ניסה להרים אותם ולהשאיר אותם בחיים כמו כאן(למשל שוטי הנבואה,ברי סחרוף,אינפקציה,מוניקה סקס ועוד...) וסתם שתדע לך. יש פורומים שגם כשהאומנים מוציאים דיסקים וכל הזמן שומעים עליהם הם לא משהו ובקושי מדברים בהם על הלהקה או האומן(לדוגמא שייגעצ,משינה,דניאל סולומון) ויש פורומים שהלהקה או האומן עושים כמעט הכל חוץ ממוסיקה ואז זה נהפך לפורום רכילות ושאר קשקושים(אביב גפן,עברי לידר) אז תבין שמצבנו עוד טוב. ואני יכול להבטיח לך שביום שהיהודים יוציאו דיסק ויצאו לסיבוב הופעות בכורה הפורום הזה ירעש ויגעש היהודים ואתה תבוא על סיפוקך. עד אז...כדאי שתעזר בסבלנות או שתנסה ללכת לרשמי כמו שהציעו לך(למרות שגם שם 80% מהשירשורים הם כמו פה על חברי הפורום) יום טוב

בתכלס, זה לא ששרשורי ה../images/Emo32.gif

באים על חשבון שרשורים על הלהקה. פשוט אם הם לא היו אז סתם היה פה יבש... כמה כבר אפשר לדבר על להקה שמדי פעם מופיעה והדיסק האחרון שלה יצא לפני כמה וכמה שנים טובות?

Tom 7

New member
נכון..

אבל עדיים אפשר מידי פעם להוציא כל מיני שאלונים שקשורים לשירים.. אני מנסה לפחות.. כל פעם שעולה לי רעיון אני מכניס לפה.. ביום יום אני נכנס ורואה מלא ימי הולדת.. ופגישות ולא יודע מה.. ששום דבר כמעט לא קשור ללהקה..

Z A M i

New member
אז במקום להתלונן..

אתה יותר ממוזמן לפתוח שרשורים חדשים שעוסקים בלהקה.. אני לא חושבת שזה פורום
בגלל שככה רוצים שזה יהיה.. זה פשוט יוצר כי אין כבר על מה להעלות דיונים, ולמי שיש, מעלה... זה הפך לפורום אוף אולי מחוסר ברירה, למרות שאני אישית דווקא רואה פה כמה וכמה שרשורי טופיק כמו"זה או זה?","החוליה החלשה"(שאת המשחק הזה לדוגמא, אני חושבת שיצא לי לראות פה כבר במספר דורות..
) וכו'... קיצר, רוצה שישתפרו העיניים? תעשה עם זה משהו במקום להתלונן..
עד כאן חפירות זמי בע"מ.

T A L 123

New member
זה שהוא כתב שהרבה משרשורים הם OFF

זה לא אומר שהוא לא מתכתב פה על הלהקה

למעלה