אני רואה כי אחת משתיים: או שהמכללה השכונתית באריאל אינה בבחינת "אוניברסיטה", או שהעומד(ת) בראשה אינו/אינה מסכים/מסכימה להצהרה...איפה ארגוני הנשים הפמיניסטיות?
איפה נעמת?
איפה ויצו?
איפה חברות הכנסת של לפיד?
איפה נשות קפלן?
מה קרה לכן?
איפה נעלמתן?
דברתי על ארגוני השמאלניות הפמיניסטיות. איך הן זורמות עם זה שראשי האוניברסיטאות השמאלניות הם גברים?אני רואה כי אחת משתיים: או שהמכללה השכונתית באריאל אינה בבחינת "אוניברסיטה", או שהעומד(ת) בראשה אינו/אינה מסכים/מסכימה להצהרה...
אגיב על כל הודעה פומבית כטוב בעיני, על פי בחירתי לבדה.דברתי על ארגוני השמאלניות הפמיניסטיות. איך הן זורמות עם זה שראשי האוניברסיטאות השמאלניות הם גברים?
תתרכז בנושא בבקשה
זכותך.אגיב על כל הודעה פומבית כטוב בעיני, על פי בחירתי לבדה.
לא נושא חן בעיניך?
סמן אותי כ"התעלם" או התכתב עם הכל במסרים אישיים...
עזוב את העצומה, מדוע אין נשים בראשות אוניברסיטאות חוץ מאולי אוניברסיטת אריאל. הרי אתם בוכים שהממשלה גברית מדי, ואין מספיק שרות, לא אכפת לכם שאין נשים ראשי אוניברסיטאות?אני רואה כי אחת משתיים: או שהמכללה השכונתית באריאל אינה בבחינת "אוניברסיטה", או שהעומד(ת) בראשה אינו/אינה מסכים/מסכימה להצהרה...
זה לא אומר שהמכתב בטל ומבוטל מעיקרו? כאילו, כנס באוניברסיטה אסור להעביר אם כל המרצים גברים...שמתם לב שכל ראשי האוניברסיטאות שחתמו נגד הדחת מיארה הם גברים?
אגב פרופ' אשר כהן העיר הערה נכונה בערוץ 14 לפני שעה קלה, כאשר ציין שבניגוד לפרסומים ודיוני מרשתת ואולפנים המכתב כלל לא כולל איום בהשבתת האוניברסטאות, אלא איום ב"שביתה אישית (של החתומים מן הסתם)". לא ברור בדיוק מה זה אומר, אבל כמו שכתבתי למעלה כמדומני, גם מהגדרה זו נראה שעיקר הכוונה היא פשוט לעשות קצת רעש ולא משהו ענייני במיוחד מעבר לכך.איפה ארגוני הנשים הפמיניסטיות?
איפה נעמת?
איפה ויצו?
איפה חברות הכנסת של לפיד?
איפה נשות קפלן?
מה קרה לכן?
איפה נעלמתן?
ואני שואל איפה הפמיניסטיות השמאלניות? זה מקובל עליהן?שמת לב שכל ראשי האונברסיטאות הם גברים?
ואיפה הרבנים?ואני שואל איפה הפמיניסטיות השמאלניות? זה מקובל עליהן?
למה שלרבנים יהיה איכפת שראשי האוניברסיטאות הם גברים?ואיפה הרבנים?
לכן הארגונים הפמיניסטים תומכים ביהדות הרפורמית שיש בה רבות (רב ממין נקבה) ומדגישים שזאת רבה, ולא רבנית ביהדות שהיא פשוט אשת רב.ואיפה הרבנים?
זה לא נושא של אישה מול גבר.ואני שואל איפה הפמיניסטיות השמאלניות? זה מקובל עליהן?
ממש...זה לא נושא של אישה מול גבר.
התכוונתי לא במקרה הזה.ממש...
תראה מה עשו באוניברסיטת בר אילן שבוע שעבר עם הכנס שהם ביטלו כי לא הביאו שם נשים לדבר.
אין צבועים כמו השמאלנים.
המקרה לא רלוונטי, העניין הוא שאין אף איש שעומדת בראש המערכת באף מוסד אקדמי, איך הפמיניסטיות שותקים על אקדמיה שוביניסטית כזאת?התכוונתי לא במקרה הזה.
המקרה לא רלוונטי, העניין הוא שאין אף איש שעומדת בראש המערכת באף מוסד אקדמי, איך הפמיניסטיות שותקים על אקדמיה שוביניסטית כזאת?
המקרה לא רלוונטי, העניין הוא שאין אף איש שעומדת בראש המערכת באף מוסד אקדמי, איך הפמיניסטיות שותקים על אקדמיה שוביניסטית כזאת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.