שמתם לב שכל ראשי האוניברסיטאות שחתמו נגד הדחת מיארה הם גברים?

marabo

Well-known member
איפה ארגוני הנשים הפמיניסטיות?
איפה נעמת?
איפה ויצו?
איפה חברות הכנסת של לפיד?
איפה נשות קפלן?
מה קרה לכן?
איפה נעלמתן?

קבצים מצורפים

• 20250309_115031.jpg
    20250309_115031.jpg
    KB 63.5 · צפיות: 7

certified.woke

Well-known member
איפה נעמת?
איפה ויצו?
איפה נשות קפלן?
מה קרה לכן?
איפה נעלמתן?
אני רואה כי אחת משתיים: או שהמכללה השכונתית באריאל אינה בבחינת "אוניברסיטה", או שהעומד(ת) בראשה אינו/אינה מסכים/מסכימה להצהרה...

marabo

Well-known member
אני רואה כי אחת משתיים: או שהמכללה השכונתית באריאל אינה בבחינת "אוניברסיטה", או שהעומד(ת) בראשה אינו/אינה מסכים/מסכימה להצהרה...
דברתי על ארגוני השמאלניות הפמיניסטיות. איך הן זורמות עם זה שראשי האוניברסיטאות השמאלניות הם גברים?
תתרכז בנושא בבקשה

certified.woke

Well-known member
דברתי על ארגוני השמאלניות הפמיניסטיות. איך הן זורמות עם זה שראשי האוניברסיטאות השמאלניות הם גברים?
תתרכז בנושא בבקשה
אגיב על כל הודעה פומבית כטוב בעיני, על פי בחירתי לבדה.
לא נושא חן בעיניך?
סמן אותי כ"התעלם" או התכתב עם הכל במסרים אישיים...

marabo

Well-known member
אגיב על כל הודעה פומבית כטוב בעיני, על פי בחירתי לבדה.
לא נושא חן בעיניך?
סמן אותי כ"התעלם" או התכתב עם הכל במסרים אישיים...
זכותך.
ואגיב על תגובתך כרצוני.
ואציין שאין לך תשובה עניינית לגופו של עניין לכן אתה מסיט את הנושא

evglev1

Well-known member
מנהל
עזוב את העצומה, מדוע אין נשים בראשות אוניברסיטאות חוץ מאולי אוניברסיטת אריאל. הרי אתם בוכים שהממשלה גברית מדי, ואין מספיק שרות, לא אכפת לכם שאין נשים ראשי אוניברסיטאות?

Harrington

Well-known member
מנהל
איפה נעמת?
איפה ויצו?
איפה נשות קפלן?
מה קרה לכן?
איפה נעלמתן?
אגב פרופ' אשר כהן העיר הערה נכונה בערוץ 14 לפני שעה קלה, כאשר ציין שבניגוד לפרסומים ודיוני מרשתת ואולפנים המכתב כלל לא כולל איום בהשבתת האוניברסטאות, אלא איום ב"שביתה אישית (של החתומים מן הסתם)". לא ברור בדיוק מה זה אומר, אבל כמו שכתבתי למעלה כמדומני, גם מהגדרה זו נראה שעיקר הכוונה היא פשוט לעשות קצת רעש ולא משהו ענייני במיוחד מעבר לכך.

המקרה לא רלוונטי, העניין הוא שאין אף איש שעומדת בראש המערכת באף מוסד אקדמי, איך הפמיניסטיות שותקים על אקדמיה שוביניסטית כזאת?

למעלה