שמתם לב שכשמשמיעים את הולידיי

• פותח הנושא clam
  • פורסם בתאריך

clam

New member
שמתם לב שכשמשמיעים את הולידיי

ברדיו מצנזרים את זיג הייל? ועוד משהו, נהיה חרא של פורום. ואני שונא אותכם.

../images/Emo24.gif../images/Emo163.gif

ולא, לא שמתי לב עדיין.

ADCMAN

New member
יש בשיר זיג הייל?

אני מרגיש מאושר... -זה בסדר, זה הדדי.

clam

New member
לא אורי,

אותך אני אוהב...ואני חושב שזה לא הדדי

ADCMAN

New member
גם אני אוהב , אותך

למרות שאתה משרת בצבא הכיבוש היהודי בכל זאת, אתה גבר! ועכשיו לסימן שאני שם לפני שם של מישהו אחד ארבל/m\

BlueBeIl

New member
זיג הייל לנשיא גאזמן

לא שמת לב לזה אף פעם? אממ קצת דפוק מצידם שהם מצנזרים את זה, אבל נו מילא:-\

HAN2005

New member
גאזמן זה אנשי דלק

הם אומרים שהוא ילך לנשיאות אנשי הדלק! וצריך להעיף אותו.(נראה לי..)

ADCMAN

New member
או.קיי, חקרתי קצת והגעתי למסקנה אחת

גרין דיי בטוח מכירים את הלהקה Reagan Youth ובשיר של רייגן יות' שנקרא על שם הלהקה הפזמון הולך כך: Reagan youth aha Reagan Youth aha Reagan Youth SIEG HIEL וגם בהולידיי נאמר משהו פרסדנט זיג הייל. אפשר להסיק שגרין דיי לקחו את ההשווה המפורסמת של להקת "רייגן יות'" והשתמשו בה.. *השווה הזאת משווה את הנשיא(אצל רייגן יות' את רונלד רייגן ואצל גרין דיי ג'ורג' וו בוש)להיטלר. שאגב, ב30 לאפריל זה יום שבו הוא התאבד

Thanos

New member
מה הקשר?!

זיג הייל זה הרמת יד במוהל, כמו שהנאצים היו עושים. זה שהלהקה ההיא וגרין דיי אומרים את אותו הדבר זה לא אומר שהם בהכרח מכירים אותם.

ADCMAN

New member
הם דווקא כן מכירים אותם,

רייגן יות' היו להקה מפורסמת בסצינת הפאנק של לוס אנג'לס והיו מופיעים בהמון הופעות. גם גרין דיי היו באים ורואים אותם ונכון ש"זיג הייל" היה נאמר בזמן הרמת היד, אבל כל הקטע של ההשוואה בין הנשיא של אותה התקופה לנאצי\היטלר יכול להיות שאינה מקרית וכניראה יש קשר...

Thanos

New member
אולי

וזיג הייל זה לא רק אצל נאצים, זה היה אצל עוד משטרים פשיסטים.

HAN2005

New member
בילי, למה?

תקשיבו סיפור: תירגמתי את השיר הולידי(כמו שעשיתי כשהערצתי אותם לכול השירים עד ששמעתי שהם אנטי ציונים) ואז הגעתי לקטע של זיג היל, חיפשתי שעה במילון ולא מצאתי מזה!!!!! כמעט עברתי למילון עיברי- רוסי! עד שחברה שלי אמרה לי שיכול להיות שזה שם של מישהו כי זה מתחיל באות גדולה!!! ומי שהו יודע מי זה????

HAN2005

New member
בילי ג'ו הגבר

סליחה אנשים טעות שלי! חשבתי שהו אנטי ישראלי... אם הוא אנטי המדנה שלו זה לא מעניין...

זיג הייל

אני חושב שאני טועה אבל זאת תנועת יד של היטלר והמשטר הנאצי וגם הפאשיסטי תנועת גירוש, במקרה של היטלר, יהודים במקרה של בילי ג'ו ג'ורג' בוש... קיצר זה סתם להשוואה כמו ש-ACDMAN אמר אם את לא בת 10 את ילדה בת 15 שהיא מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד טיפשה!

HAN2005

New member
מזה זה לא בסדר שכול מי שנכנס קורא

לי ככה, לא הבנתי מזה!!!

למעלה