שמתם לב ש.. ספוילרים לסידרה .. דה...

itaipee

New member
שמתם לב ש.. ספוילרים לסידרה .. דה...

שמתם לב ש.. א
בית באראטיאון נכחד ? אלה אם כן באיזה סיטואציה , גנדרי יהפוך ללגיטימי , no-more-fury
ג'ופרי ומירסילה מתו בדיוק באותו אופן - הורעלו ע"י קרובי משפחה דרך נישואים , ומתו ביידיים של ג'יימי . משהו רוצה להמר מה יקרה לתומן ?
ברייאן היא הכי בד-אס בסידרה ? ניצחה בטורניר את לוראנס, הרגה שני שומרים של רנדלי , ניצחה את ג'יימי שעוד היה לו יד , ניצחה את סנדור , כלב צייד , שזה הכי מרשים, פלוס עוד כמה שומרים חסרי שם של אצבעון. גם לברון ולג'ורה יש רקורד מרשים , אבל הם לא בליגה שלה.
לארייה נשאר רק את סרסיי ברשימה שלה ? לפחות הרשימה המצומצמת של הסידרה. בספר ניראה לי יש לה עוד 5-10
שסרסיי חזרה לארמון , אצבעון לא היה שם. גם לא סבתא טיירל.
קוון לאניסטר הוא הדמות היחידה שחיה בסידרה ומתה בספרים , נכון ? בעצם גם פייסל

הוא נכחד בתחילת הסדרה בעצם :

רוברט - הילדים החוקיים שלו אינם הילדים שלו והוא אינו מגלה עניין בממזרים שלו בכדי שהם יוכלו להחליף אותו.

סטאניס - יש לו בת אחת חולה במחלה מסוכנת והוא אינו מגלה עניין בלעשות עוד ילדים.

רנלי - התחתן עם אישה ולא טרח אפילו לממש את הנישואים.

Uri04

New member
תשובות/ספקולציות עם ספוילרון
לספרים

אני מניח שמליסנדרה ודאבוס הם היחידים שיודעים כרגע שגנדרי הוא היורש החוקי האחרון של בית באראת'יון וזה ייחשף באיזשהו שלב. אישית, אני מקווה שגנדרי בסוף יזכה ויישב על הכיסא, אבל כבר שתי עונות שגנדרי נעדר. אני מקווה שהוא לא טבע.

אני מהמר שטומן ימות דווקא בקרב שהוא לא יהיה מוכן אליו בשיט. אולי מול אייגון בקרב על קץ-סופה או אפילו על קינגז לאנדינג אם אייגון יגיע גם לשם. זה יהיה טראגי במיוחד. סרסי המסכנה... בסדרה אייגון לא קיים, אז אין לי מושג. אולי באיזה קרב מונפץ מול המארטלים.

אני חושב שגם מליסנדרה נמצאת ברשימה של אריה. ואולי גם אילין פיין.

אני לא רואה סיבה לבייליש ולאולנה טיירל להיות חלק מן הפמליה המלכותית. אולנה עדיין מנסה לשחרר את הנכדים שלה ומוטב לה אם תחזור להיי-גארדן, ובייליש.. עסוק בעניינים משלו.

כן, קוואן ופייסל אמורים למות כבר בסדרה. אולי בתחילת העונה הבאה. גם בריק דונדאריון (אם הם בכלל זוכרים אותו) אמור כבר להיות מת בשלב הזה בספרים, אבל בסדרה הוא תיאורטית עוד חי.

מה יהיה איתכם? גנדרי לא יורש כלום.

הוא ממזר!!!!
&nbsp
לחזור על חוקי הירושה הווסטרוזיים הפשוטים להפליא כשזה נוגע לממזרים:
&nbsp
ממזר לא יורש כלום!
&nbsp
ואל תספרו על זה שאפשר להפוך אותו לחוקי- אי אפשר. הרי בשביל זה צריך מלך- ואין מלך שיכול להפוך את גנדרי לחוקי ולהישאר מלך- שהרי באותו הרגע גנדרי נהיה המלך... יש פה אבסורד. בקיצור תרדו מזה.

לא מלך - מלכה

מאחר שהבסיס המשפטי לטענה של דאינריז לכתר לא מצריך הכרה בזכות של רוברט לכתר, היא יכולה להכיר בגנדרי כבן לגיטימי של גנדרי בלי לשלול את המלוכה של עצמה. זה אמנם לא ייתן לגנדרי את הכתר, אבל ייתן לו את קץ סופה, שזה גם משהו.

טכנית מלך של אחת מממלכות ווסטרוז שלא מכיר בשלטון המרכזי (נניח בראן סטארק, היורש החוקי לכתר הצפון, אם מכירים בלגיטימיות של הכתרת רוב, או באלון/יורון גרייג'וי, מלך איי הברזל) גם יכול לבטל את סטטוס הממזרות של גנדרי בלי לפגוע בלגיטימיות הטענה של עצמו, אבל אז נכנסים לשאלה של תחומי שיפוט: גנדרי ייחשב ליורש החוקי של רוברט רק בתחומי השיפוט של הממלכה שבה הוא לא יורש. זה אמנם לא יעזור לו בשלב ההכרזה, אבל בהמשך הוא יכול לקוות שהמלך האזורי יישתלט על קץ סופה או על מעלה מלך ואז ייתן לו אותה, לפחות כמלך וואסאל, או כלורד וואסאל.

אז ככה:

כשהאחרים פולשים לווסטרוז מצד אחד ודאני מצד שני, ילדי היער משתמשים שוב בפטיש המים כדי לבקע את הארץ. אבל באותו רגע גנדרי מכה בפטיש שלו בנפחיה ובגלל ששמו למעשה גנדרי מים, הפטיש שלו הופך להיות פטיש המים. הוא מושלך כתוצאה מההדף אחורה בזמן והורג בשגגה את רוברט באראתיאון הצעיר, נושא כלים בדרכו מקץ סופה לקן הנשרים. בשל הדמיון הרב בינו לבי רוברט, הוא נוטל את הזהות של רוברט, מתחנך בקן הנשרים, ושם מחשל פטיש קרב אדיר מימדים, מתיידד עם נד, מורד באאיריז המטורף אחרי שראיגר חוטף את ליאנה סטארק, שדומה מאוד לאריה סטאק, מה שמסביר את עוצמת האהבה שלו אליה. בהמשך הוא הופך למלך ווסטרוז, מוליד 16 ממזרים, ביניהם, מבלי לדעת, את עצמו הצעיר, ואז מת בתאונת ציד מחרידה...
:p

Nirwood

New member
איך אתה מצליח להשיג ירוק כשיש יובש כזה רציני בשוק?

יש מצב שתשלח לי קצת בדואר (אני יכול לשלם לך בפייפאל).

למעלה