שמתם לב ש... אחת מהמתחרות אמרה טרול במקום טחול?..חח..=]
ש שירי116 New member 8/8/08 #3 ../images/Emo28.gifזו הייתה גאל ../images/Emo13.gif אם הייתי זוכרת את כל המשפט הייתי רושמת אותו, נורא רציתי לצטט אבל שכחתי ): כן, זה היה קורע אבל נו, היא עולה חדשה וזה, נסלח לה
../images/Emo28.gifזו הייתה גאל ../images/Emo13.gif אם הייתי זוכרת את כל המשפט הייתי רושמת אותו, נורא רציתי לצטט אבל שכחתי ): כן, זה היה קורע אבל נו, היא עולה חדשה וזה, נסלח לה
R rav80 New member 8/8/08 #4 XD המשפט היה : ".. איפה הכבד, איפה הקיבה, איפה הטרול " ... חחח לא נורא- עולה חדשה
Y Yggdrasil19 New member 8/8/08 #5 והיא ממשיכה בטעויות לפני שבועיים הכינרת באילת, אחר-כך הכנסת בקיסריה, עכשיו ימין זה שמאל, ואם זה היה מבחן אקטואליה אפשר לדמות את יוסי ביילין מורה לשרוף את עזה עד היסוד. רגע, אפילו בדמיון אי אפשר לראות את החננה הזה מורה לבצע את הפקודה הזו.
והיא ממשיכה בטעויות לפני שבועיים הכינרת באילת, אחר-כך הכנסת בקיסריה, עכשיו ימין זה שמאל, ואם זה היה מבחן אקטואליה אפשר לדמות את יוסי ביילין מורה לשרוף את עזה עד היסוד. רגע, אפילו בדמיון אי אפשר לראות את החננה הזה מורה לבצע את הפקודה הזו.