שמתם לב ש

יונתנטן

New member
שמתם לב ש

כול אחד אומר יש לי חבר טוב אבל אני מרגיש בודד לפעמים ויש לי חבר טוב אבל לא יכול לספר לו הכול? איזה עולם זה? אני היתי ועדיין מוכן להיות חבר ממש טוב אבל נפגע לי קצת האימון זה התחיל מחבר שלי שמהרגע שנהיתה לו חברה התחילו מסכים בנינו אחרי שנה פלוס הוא

יונתנטן

New member
הוא סיפר לי שיש לו חברה

ואני גם מכיר אותה.. בקיצור אם יחזור לי האימון אז אני יהיה כבתחילה.. למה סיפרתי את זה? לא יודע חחח

היפ הופ1

New member
יש הבדל בין חבר טוב לחבר אמיתי

לדעתי חברים טובים זה חברים שתמיד ביחד , בבצפר וביומיום וחברים אמיתים זה חברים שמקשיבים זה לזה ולא עוזבים ברגע של אמת ולי יש רק חברים טובים ואם אני מרגישה עצובה אז אין לי למי לבנות כדי לדבר איתו על זה בגלל זה אני מרגישה בודדה תקשיב מאז שאני זוכרת את עצמי בחיים לא לא בכיתי ליד חברה.! וזה אומר שבחיים שלי לא דיברתי עם חברה בזמן שהיה לי משבר

יונתנטן

New member
ואיי

אז הצטרפת לפורום כי כולם וירטואלים? שאלה; הבית ספר שלך רגיל או חרדי? ואת?

יונתנטן

New member
סתם כי עולה לי בראש שבית ספר דתי

היחס בין התלמידות עולה.. אבל סתם זה לא קשור....

יונתנטן

New member
מסורתי כזה

וגאה בזה מאוד, אין קללות אין הרסים לעיתים ממש רחוקות יש מכות כולם שמחים נהנים.. לא יורדים אחד על השני..

היפ הופ1

New member
אני אישית לא היתי רוצה להיות בבית ספר חרידי

החברה החרידית הם תמימים מדי ומי שלא תמים הוא משחק אותה תמים ככה לפחות אני חושבת.. אני מעדיפה להיות בבית ספר חילוני יש קצת אקשן ודרמה

יונתנטן

New member
רגע רגע רגע על איזה אקשן בדיוק את

מדברת??? ואנלא מדבר על חרידי אני מדבר על מסורתי דתי.. שמי שמשחק את עצמו תמים אז נותנים לו מכות (ביטוי). וקחי כלל לכי תראי את האשכנזים האלה בבני ברק מנסיון הם יותר גרועים ממני ולא מי יודע מה תמימים

היפ הופ1

New member
לא דיברתי על אקשן של מכות

נגיד שבבית ספר שלי אף פעם לא משעמם , יש כל מיני שמועות שרצות למשל שנה שעברה היתה שמועה שאיזה ילדה אחת בכיתה ט' בהריון והיה לי בטן של הריון והיא אמרה שזה הכדורים שהיא לוקחת ואף אחד לא מאמינים לה אז בשבוע הזה לא היה משעמם בכללל

יונתנטן

New member
ט`חחחחח זה מענין?!

על זה אני מדבר!! לא אכפת לכם איזה עילבון זה שכול הבית ספר צוחק עליך שאת איזה זנזונת קטנה שכבר הספיקה להיות בהריון?! זה מעליב הכו שקשוקה!

היפ הופ1

New member
מה? מי אמר שצחקנו עליה?

רק התענינו ואפילו לא דיברנו איתה על זה ולא על כלום..

הכל תלוי בחינוך

ילד ונער שמקבל חינוך וייחס טוב הוא יהיה ילד טוב ויתנהג כמו בן אדם היום כולם רואים ויודעים בוודאות שבבתי ספר חילוני אין חינוך ואצל החרדים יש חינוך ואפילו שרת החינוך אמרה שאצל החרדים יש חינוך מצויין ורואים את זה גם בציוני מבחן פיזה בו המגזר החרדי הצליח הרבה יותר אז חברה בלי גזענות!

היפ הופ1

New member
אתה אומר שהחינוך אצל החילונים לא טובים?

לדעתי החינוך שילד דתי מקבל והחינוך שילד חילוני מקבל זה אותו חינוך רק עם השקפת עולם אחרת טוב אנחנו יכולים להתווכח על זה עד מחר.

לא קשור לגזענות...

בבצפר חרידייי הם מגזימים לדעתי.. :O שמעתיי שממש מכוסים צריכים לבוא לבצפר.. לא מסכימים כובעים לא מסכימים עגילים אומנם אולי הילדים יותר מכבדים אך בבצפר חילוני לא מגזימים עם שטויות כאלההה ובבצפר חילוניי יותר כייף להיות כי יש כל מיני סוגים של ילדיםם וכל אחד בוחר אם מי להיות ולהסתובב !

פחחחחחחחח.......

הייתי בבצ'פר חרדי והיה חיים משוגעים

למעלה