שמתם לב ש-

papal

New member
שמתם לב ש-

24 התחילו לשדר קטעים מהמופע המרכזי עם הדובנים בתור קליפים? בברורשערכתי מסתבר שהם משתמשים ב-""יצאנו לרקוד" בתור קליפ ויצא לי להתקל ב"קליפ" הזה (להזכירכם קטע מהמופע המרכזי שבו הם שרים את יצאנו לרקוד) 4 פעמים ביום האחרון שזה בכלל לא רע!!! אולי עוג יש תקווה- נראה לי שהלחץ שלנו מתחיל לשאת פרי....

Pagra Baleben

New member
האמפ../images/Emo80.gif

הם תמיד חורשים על קליפים מהבמה המרכזית אל תפתחו יותר מדי תקוות, עוד איזה שבועיים הם יפסיקו.. כמו שהם הפסיקו לשדר קליפים מהתוכנית הראשונה של הבמה-_-

לא חושבת שזה קשור,

סתומרת, כמובן שזה תרם לדורבנים שערוץ 24 מודע עכשיו למועדון הלא כל-כך קטן שלהם... אבל את הקטע של השימוש בשירים מהבמה בתור קליפים הם עושים תמיד, לכל אומן בוחרים שיר אחד שהוא ביצע ואין לו קליפ וישתלם לשדר אותו שוב ושמים אותו בתור קליפ, עד שיהיה לו קליפ אמיתי כמובן. הם גם משתמשים בקטעים מ"מאחורי הבמה" בתור כל מיני קטעי מעבר כאלה לפני שירים, נגיד פעם הם היו שמים הרבה פעמים לפני השיר "משהו קטן וטוב" של משינה, קטע ארכיון מתוך מסיבת העיתונאים שבה הם הודיעו על הפירוק, ומיד אחרי זה שידרו את השיר. מבין בערך? קיצר כבר ראיתי אותם עושים את זה כמה פעמים עם הקטעים של מאחורי הבמה. והעובדה שראית את הקליפ פעמים רבות זה בעיקר בגלל שהדורבנים הם בסך הכל אחת הלהקות הכי אהובות בארץ והכי מצליחות וגם ערוץ 24 יודע להעריך את העובדה הזאת ואותם בכלל, פשוט יש להם רק קליפ אחד [שברשותם...הממ] של הדורבנים, אז לא היה ממש מה לשדר שלהם ועכשיו אחרי הבמה הם קיבלו עוד המון חומר חדש עלייהם וזה תמיד טוב, ותאמין לי שזה גם משתלם להם. בכל מקרה, אני חושבת שהעובדה שחוץ מאיתנו כל הארץ בעצם אוהבת את הדורבנים היא בשורה אפילו משמחת יותר מהעובדה שהלחץ שלנו עזר, אבל בטוח יש לו גם חלק כלשהו בעניין.

papal

New member
אז אם לא ידעתם

ל24 יש גם את "לבדוק לך את המנוע" 0בדוק- שאלתי) לא שזה משנה משהוא- כי משום מה הם לא שידרו אותו אפילו פעם אחת !! ( גם בדוק ) הוא לא הופיע אף פעם ב24 אבל בהחלט יש להם אותו!!

כן...בווידאו צ'אט שהיה

עם אורי ורון הם אמרו במין פליאה שאין להם מושגלמה אין את הקליפ ב-24 ששאלו אותם למה "לבדוק לך ת'מנוע" לא משודר... נראה לי שהלחץ שלנו דווקא כן עזר טיפ טיפה... ועוד משהו- לפני כמה ימים היה ב"ראש בראש" צביקה פיק נגד הדורבנים...(ברור שהדורבנים ניצחו אחרי שהצבעתי משהו כמו 20 פעמים) קצת אירוני...

טל,

אתה באמת חושב שערוץ 24 ניסו עד עכשיו לעשות לדורבנים "דווקא" ובכוונה לא שידרו את הקליפים שלהם? הרי הם לא מסוכסכים איתם או משהו... ערוץ 24 משדר הכל, ובאמת הכל. מה שבא ברוך הבא. אם באמת יש להם את "לבדוק לך ת'מנוע", והם לא שידרו אותו אפילו לא פעם אחת [אתה צופה בערוץ 24 שעות...? מאיפה אתה יכול לדעת את זה?], אני מאמינה שיש להם סיבה נורמלית לזה, בגלל שהרייטינג שהדורבנים עושים להם והאהבה שיש ללהקה זה דבר שיכול להשתלם להם מאוד, והם זקוקים לכמה שיותר קליפים שלהם, אז למה לא לשדר את אחד מהם?

papal

New member
את האמת חן

לא ידועה לי הסיבה למה הם לא משדרים את המנוע- גם לאף אחד בלהקה אין מושג למה אבל דיברתי עם מישהיא שעובדת שם- ולומדת איתי- והיא בדקה בפליי ליסט שלהם- ותאמיני או לא- המנוע פשוט לא שודר שם מעולם וזאת למרות- ושוב דרכה- יש להם אותו!וגם מיכל אישרה לי שאכן הקליפ הועבר ל24 אל תשאלי אותי למה לא משדרים - כי אני לא יואב קוטנר אז אין לי מושג מה שבטוח זה שלדעתי הם עושים טעות אם הם משדרים בלי הפסקה את "ג'ולייטה" וכל מיני יצורים כאלה- אני לא מבין למה לעזאזל הם לא משדרים את המנוע....

papal

New member
כנ"ל ירדן סטרוברי וכולם בעצם

פשוט כיף לי להזכיר את שמה של חן בכל מקום:) לא תמיד יש לי מושג למה בקטע של 24 אין לי מושג למה הם עושים את זה

יש לי שם טל../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

תפנימו-נֹעה! תודה.

יאא...

כמה זמן לא שמעתי את הבדיחה הזאת.
נוסטלגיות... לא בהקשר לשיר הזה כמובן, אבל את בדיחות המנוע/קטנוע/קקנוע למיניהן הייתי שומעת פעם המון, והרבה זמן שהן לא עשו קאמבק. יפה לך טל. ו..אמממ...לא סתם ניקדתי את השם שלי
...שונאת שכותבים את שמי עם ו'
וזה לכולם!..חח..

למעלה