שמתם לב ש.........

adida

New member
שמתם לב ש.........

אידי- דומה בול לעדן הראל ? הבחור האנגלי - שהוא אגב חתיך לא נורמלי - מזכיר את דני קושמרו ? ואיזה כיף היה לראות את יאיר לוטן??? קטעים.....כשאקי אבני קיבל שורה וחצי בסדרה "24" כל הארץ רעשה וכל היעתונים סקרו זאת אבל יאיר לוטן שיחק ברוב הפרק של ניו יורק-לונדון ושום מילה, גורנישט הייתי צריכה להכנס לפה לוודא שזה הוא...... אז מה המסקנה ? על המוכשרים באמת לא רושמים רק על פלצנים......

Moreiro

New member
בקשר לאידי.. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

לא נראה לי, אבל סטפן [סטפן, סטיבן... אנאערף] באמת מזכיר אותו קצת. רק הרבה, הרבה יותר יפה
מוזר, דווקא אחותי כל הזמן היתה אומרת לי על מייקל ורטן [מי שמכיר..
] שהוא דומה לדני קושמרו..

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif מייקל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לדני קושמרו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חיחיחחיחיחיחיחחיחיח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עם כל הכבוד לדני קושמרו../images/Emo45.gif, ויש כבוד../images/Emo11.gif, מייקל ואטרן הוא.... מייקל וארטן פור גודנס סייק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif, זה סקייל שאין הרבה גברים בעולם שמגיעים אליו...אולי 10 כולל את מייקל עצמו...וגם זה אם ממש נתפשר... הוא בלי ספק בחמישייה השקסית ביותר עלי אדמות... דני קושמרו.... עדיין לא../images/Emo6.gif... אבל אולי יש עתיד../images/Emo6.gif אידי לא כל כך דומה לעדן הראל... אולי רק העיניים דומות... אבל היא יותר מלאה בפנים מעדן הראל...גם מייקל לא מזכיר את דני קושמרו...

Moreiro

New member
יאיר לוטן שיחק את

את אחד מחברי הלהקה של לוק... ומייקל ורטן זה הבן אדם המקסים הזה

למעלה