שמתם לב ש....

AlonCFC

New member
שמתם לב ש....

במהלך כל הסדרה, ויק מאקי נקרא בשמו המלא רק פעם אחת - ויקטור מאקי, בעונה החמישית ע"י קאוונו אם אינני טועה. במהלך שש עונות של הסדרה הוא תמיד נקרא ויק מאקי, אפילו בחקירות רשמיות מצד מח"ש ובמסמכים רשמיים. זה פשוט נראה לי מאד מוזר שרק פעם אחת הוא נקרא בשם המלא שלו בסדרה.
ספוילר! ראיתי עד לפרק החמישי של העונה השישית, ורציתי לדעת ממישהו שכבר סיים לראות אותה האם רוני מקבל תפקיד יותר משמעותי בסדרה לקראת סיום העונה? הדמות שלו תמיד הייתה מצומצמת יותר משאר החברים בסטרייק-טים וקיוויתי שאולי אחרי שלם מת, התפקיד שלו כיד-ימינו (והנאמן האמיתי) של ויק יהיה גדול יותר, ועד עכשיו די התאכזבתי. האם התפקיד שלו יגדל יותר בהמשך העונה? ד"א, יצאו תרגומים לפרקים 7-10 של העונה השישית?

raziel47

New member
../images/Emo58.gif בנוגע לרוני

אישית רוני היא הדמות שאני הכי אוהב בסדרה ,תמיד חזקה ,תמיד נאמנה ותמיד שקטה, לצערי חוץ מפרק אחד בעונה השישית בו רוני דיבר יותר ממה שהוא דיבר כל הסדרה (בערך 5 שורות דיאלוג) אין שום סיבה להאמין שהתפקיד שלו יגדל אבל מי יודע עם המגן ,אין סיכוי שהוא סתם דמות בטח מכינים לו משהו ענק לקראת סוף הסדרה גם אם לא התכוונו בהתחלה נוצר מצב לטויסט מטורף אם יגלו שהוא במח"ש או משהו. ובקשר לתרגומים אני לא ראיתי עם תרגום אבל ב torec.net תמיד יש תרגומים מעולים יש מצב שתמצא. גם לי זה קצת צרב באוזניים כששמעתי ויקטור מאקי אבל בגלל שהוא שוטר ומכירים אותו הרי ברגע שאתה קורא לו בשם המלא הוא בעצם לא שוטר ועמית לעבודה אלא חשוד מן המניין וקאוואנו שיחק על זה.

blagen

New member
אין מצב שרוני מח"ש...

אחרי כל הזמן הזה נראה לך שרוני ממח"ש? אחרי כל זה? אין מצב. אולי אתה צודק והוא יעשה משהו רציני בסוף, אבל אין מצב שהוא מח"ש.

למעלה