שמתם לב

דם דם

New member
שמתם לב

שהפורום שלנו נמצא תחת קטגוריה של גאווה ממתי אסקסואלים קשור לנושא גאווה פלא שמגיעים לכאן כול טועים בדרך עכשיו סתם שאלה היפותטית אסקסואלים לאן לדעתכם זה משתייך?

Xylophone

New member
איך זה הגיע לשם../images/Emo2.gif

זה היה בקטגוריית תמיכה בכלל. עכשיו ברור מאיפה המטרידים באו מנהלת-תסבירי?

Tristitia

New member
נראה לי צריך באמת לשנות את זה

אסקסואלים באמת אמור להשתייך לתמיכה הרבה יותר מאשר הומוסקסואלים, שהרי אנחנו שונים מכולם מבחינה מינית (שלא קיימת
)

Limbonic Art

New member
אההה

בגלל זה כל העם ואחותו הגיעו לבקר אותנו
הם שינו את זה -היינו בתמיכה... גאווה באיזשהו מקום מתאים- כי זה כל נטייה שהיא לא הטרוסקסואלית...הבעיה שאנחנו לא נטייה

אנחנו גם בתמיכה

עכשיו אנחנו שייכים לשני המקומות. מוזר שלא עדכנו אותי על הצירוף לאשכול גאווה. לדעתי השיוך לאשכול גאווה רלוונטי, כי גאווה זה כל נטיה שאינה סטרייט, גם מינית וגם רומנטית. הרי הומואים ולסביות זה לא רק אנשים שבא להם לדפוק אנשים באותו מין אלא אנשים שמרגישים משיכה שונה מסטרייטים מכל הבחינות של משיכה, וגם אנחנו. אני מרגישה כמו לסבית לגבי בנים וכמו סטרייטית לגבי בנות. זה לא נשמע כמו נטיה?

דם דם

New member
אמר כאן מישהו

דבר אבל נכון אנחנו אסקסואלים אסקסואליות זה לא נטיה מינית כמו גאווה אני מניח שיתכן מצב שיהיה הומוסקסואל/ית שיהיה גם אסקסואל זה לא נשמ לי מתנגש בין השניים אבל עדיין אסקסואליות לא נתפס בעיני כנטיה מינית לא יודע..לא נראה לי שזה המקום הנכון לשים בו את הפורום

korpiklaani

New member
אמממ... לא

אני לא חושב שזה נשמע נטייה אלא אילוץ של סיווג. אני חושב שאנחנו יותר חוסר נטייה ואם כל כמה זמן יבואו ויפרסמו פה בפורום שלנו כל מיני אירועים של הומואים ולסביות זה קצת לא לעיניין ולא קשור אלינו בכלל.

מה זאת אומרת אילוץ של סיווג?

הצתה מאוחרת קצת. אבל אני מרגישה כלפי עצמי כמו שנדמה לי שלסבית מרגישה כלפי עצמה, לא סטרייטית אבל במקום אחר של הגדרת המשיכה. מרגישה נמשכת לבנים כמו לסבית, מספיק בשביל לקרוא לזה נטיה. לא נטיה כלפי קשר מיני עם אדם זה או אחר, אלא נטיה הרחק מקשר מיני איתם. מה זה אילוץ של סיווג? לא שמעתי את ההגדרה הזאת, זה תואם למה שתיארתי או אחרת?

korpiklaani

New member
רציתי לומר בזה

שאיך שלא תרצי לראות את זה- אנחנו לא קשורים בכלל לקהילת הגאווה. אנחנו לא נטייה מינית. וכשאת משתמשת במונחים קיימים כמו " מרגישה כמו לסבית לגבי בנים וכמו סטרייטית לגבי בנות" אז להשתמש במונחים קיימים ובעצם לשלול את כולם לא עושה אותנו כמוהם , ככה שזה לא נשמע נטייה, אלא ההפך... כלומר לא זה ולא זה - גם אם מפרשים את מה שאמרת זה- לא זה ולא זה

אתה אמרת שאנחנו לא נטיה מינית

אני אמרתי שאנחנו כן אתה לא הסברת אם אנחנו לא נטיה מינית מה אנחנו כן. תופעה? בעיה? אני לא "שוללת את כולם", אלא אני משתמשת באוצר המילים של תחום הגאווה כדי לתאר את עצמי, ומצליחה. לא אמרתי שאני לא מרגישה כמו לסבית ולא מרגישה כמו סטרייטית, אלא להפך, אני גם מזדהה עם לסביות בהרגשה שלהן כלפי גברים, וגם מזדהה עם סטרייטיות בהרגשה שלהן כלפי נשים. אם הייתי אומרת שאני "לא מזדהה עם לסביות או סטרייטיות", בעצם לא הייתי מספרת מה אני כן מרגישה, וזה משאיר פער גדול וריק בהסבר. הופך את ההסבר ללקוני. אבל בהסבר שנתתי מבינים מה אני כן מרגישה ומקבלים תמונה מלאה, הוא לא לקוני. אז אם נתתי תמונה מלאה בעזרת הסברים מעולם הגאווה, כנראה שגם אני במצב שדומה לתחום הגאווה. רק שאני לא מתאימה להגדרה של סטרייטית, לסבית או בי. בעצם גם ביסקסואלית מרגישה כמו סטרייטית וכמו לסבית, היא מרגישה כלפי נשים כמו לסבית וכלפי גברים כמו סטרייטית. אז ביסקסואל זו גם לא נטיה?

korpiklaani

New member
לא

ביסקסואלים נמשכים לשני המינים וזו הנטייה המינית שלהם. לך אין נטייה מינית , את אדם כמו כולם רק בלי נטייה
ומצטער אני לא מוצא את הא-מיניות בכללי קשור איכשהו לא-מינים.

למעלה