שמתם לב???

shlomi814

New member
שמתם לב???

כמה שהפורום הזה השתנה מאז שכריס התחיל לנהל אותו?? השתנה לטובה ובגדול!!!!! יש הודעות ועידכונים שוטפים מהנרי וניקה!!! הפורום חי ולא פחות חשוב אין תיסכולים(בעיקר שלי) צריך לזכור שזה לא מובן מאליו ושמגיע לו תודה ענקית על כך.. וחוץ מזה שעכשיו כשקראתי מעט הודעות אחורה ....הוא גם הבטיח לנו הפתעה אז נמתין ונראה מה זה.....

shlomi814

New member
אז תזיז את התחת ותעשה אתה משהו.

במקום להתלונן כל הזמן תקח לדוגמא את מאור הוא יוזם פעיליות והוא לא מנהל את הפורום גם אתה יכול לעשות לא חייבים להיות כתובים בסרגל כלים למעלה בתור מנהלים כדי להיות פעילים כאן.

EMANUELA XD

New member
בכל פורום יש תקופות רדומות ותקופות תוססות

זה שיש לנו מנהל מוסיף המון המון -וכריס עושה עבודה נאמנה מגיע לו
הקשר בין כריס להנרי גורם לפורום חיבור חיובי ואופטימיות גם בימים שאין פעילות אל לנו להתיאש חשוב שניכנס לפחות פעם ביום לשמור על קשר עוד יבואו ימים תוססים - אנו נימצאים בשקט שליפני הסערה כמו שמובטח לנו בקרב סינגל ראשון- לבנתיים נשמור על קשר ואים מישהו יעלה פעילויות יוסיף המון לכריס המשך דרך מוצלחת בפורום-ולכולנו שבוע טוב ומוקסם אני כאן

CHRISS

New member
תודה רבה לכולם

גם למתלוננים כמו בן חחח וכמובן שעימנואלה צודקת שיש תקופות ויש תקופות...

Ben Love Nikka

New member
וכריס אתה הכי נגרר .

אחת אמר משו ואתה זורם איתו בכיף . א כ ז ב ת . עלק מתלוננים כמו בן. מי מתלונן בכלל ..

CHRISS

New member
זה כי אתה הכי מתלונן אבל אין לי שום

דבר רע אליך נשמה סורי אם נפגעת

Ben Love Nikka

New member
חמוד אחותך מתלוננת , כולה אמרתי שדי רדום.

אני התלוננתי? לא. כולה אמרתי שרדום פה. זה שאתה אוהב לנפח כל דבר לא אומר כלום. וחמוד , מה קשור מה אני לא מעלה תמונות לפורום? מה אני לא פותח פוסטים? מה קשור פה הנהלה בכלל . קיצר חומד . תחשוב לפני שאתה מאשים .

EMANUELA XD

New member
בלי מתקפות-כריס מתלוצץ חחח

לשמור על פורפורציות אחרת זה יעלה לי ואני גרררררררררר

Ben Love Nikka

New member
חח עימנואלה , אני הכי מת עלייך ת'כלס..

חחחחחחחחחח כולם משוגעים עם פתיל קצר , חח רק את אופטימית.. כפרה עליייךך ..

EMANUELA XD

New member
אופטימיות מילת המפתחת כאן

חובה חובה על כולנו אופטימיות סובלנות בשורה תחתונה כולנו פורום אחד חייבים להתגבש להיות יד אחד לתמוך ולאהוב אחד תשני ואין אין עליכם -לכן אני כאן

למעלה