זה לא שאני לא מפרגנת
להיפך, זה נשמע לי אדיר! אבל שיהיה במקום שיש לי אפשרות להגיע אליו
לאלה שאין כח לקרוא הכל - באופן כללי מספרים קצת על הלהקה, על ההצלחה בארץ, על הקהל הנאמן שלהם, על הקשר הקרוב שלהם בינם לבין עצמם. מספרים שהם מתכננים להוציא אלבום בקרוב בארה"ב, ושהם יגיעו לעוד הופעות שם. תרגמתי את זה בגוגל טרנסלייט, וזה תרגום די.. גרוע, אז שיניתי קצת ניסוחים כדי שישמע הגיוני יותר: בזמן שהיהודים נהנים ממוניטין גבוה כלהקת הרוק המצליחה בישראל כשבמשך כמעט שני עשורים הגיעו ללא פחות מ5 אלבומי זהב או פלטינה, והנמכר ביותר הוא האלבום לייב הכפול והDVD. [איכשהו הם מכניסים את זה שגם הוציאו סינגלים שהגיעו למקום ראשון]. כשמבקביל הם מופיעים ללגיונות של קהל רוק/הארדקור [בדקדתי ופירוש המילה לגיון שמה של היחידה הצבאית הבסיסית שהרכיבה את הצבא הרומי] ברחבי העולם. ומזכירים בניסוח לא ברור שהופיעו עםרייג' אגיינסט דה מאשין ועם מטאליקה מול קהל של 45,000 איש. אבל המוניטין זה לא הכל. "אנחנו רואים את הלהקה שלנו כמו שלוחה של המשפחות שלנו" אמרה TT (קול מוביל) בלונדינית בגודל ליטר וחצי בקול רך [נשבעת: the pint sized soft spoken blonde] "אנחנו באמת מבלים עם הלהקה יותר מאשר עם המשפחה שלנו. להופיע ולהקליט רוק'נרול באמת הפך לדרך חיים" החיים האלה אכן לא רעים, ואכן כך מוסיף בעלה תום: "מוזיקה זה הדבר היחיד ההגיוני לנו באמת, אם אתה מסתכל על כל הטירוף שטס מעל ראשינו היום, עם מלחמות וקונפליקטים בכל מקום, הלהקה הזו היא באמת המקלט שלנו". תמיד מעלים אתגר נוסף - הרוקרים הותיקים מתחילים לעבוד על פרויקט חדש שבהתהוות כבר כמעט 24 חודשים. משהו לרצות את בסיס הקהל הבינלאומי שלהם ולהעלות את הרף כמוזיקאים. "אנחנו באמת לובינו [מהשורש ללבות - ללבות אש = להגביר את האש] על האלבום האחרון. עבור I.U.D.M זה היה פרויקט מלא תשוקה, שלקח לנו המון זמן ועבודה, ואני מקווה שזה יתפוס." מסביר יהב (המתופף של הלהקה). הוא מדבר על ההקלטה הקרובה שלהם (עדיין ללא כותרת) שמתוכנן להורדה מאוחר יותר השנה, כלהקה שמתכננת את האלבום הראשון בארצות הברית, I.U.D.M ידועים בעיקר במרתון ההופעות החיות ומשאירים את הקהל הנאמן בטירוף מוחלט בין אם זה מועדון קטן או אצטדיון הופעות גדול [תרגום חופשי]. שבעת מפלצות הרוק האלה המכונים I.U.D.M בעלי סגנון דומה לאוונסנס, או סיסטם אוף א דאון. מיקס של רוק כבד, מטאל ובלדות מלודיות. הלהקה מגיעה לפסטיבל SXSW ב-13 במרץ הקרוב - הגיע הזמן לשמוע את מה שכולם כבר יודעים. הלהקה מוכרבת משני זמרים, תופים, גיטרת בס, שלוש גיטרות חשמליות וקלידים. אל תדאג, הם יגיעו לביקור בעיר הקרובה אליך בקרוב, אבל אתה יכול לשמוע אותם ראשון.