שמתם לב?

מפתחSoul

New member
עושה רושם שהלהקה מכוונת חזק לחו"ל

והלוואי שיצליח להם. רק שלא ינטשו אותי כאן לבד בחור הזה!!!

MamoOoshA

New member
חזק מדי.

לפי הראיון באתר של הפסטיבל הזה, הם מתכוונים להוציא את האלבום הבא לארה"ב - כנראה שמדובר בפורטה באנגלית. מקווה שזה לא יהיה על חשבוננו, ועל חשבון האלבום הבא שהם עובדים עליו. אני איתך בחרדת הנטישה, לא מוצאת את עצמי מסתדרת פה בלי ההופעות שלהם.

מפתחSoul

New member
זה לא שלא היו נסיונות בעבר...

אהבתי את השיר באנגלית מאד, אבל הקול של אורית קיבל עיבוד\דיקציה שונה שפחות אהבתי בפזמונים הראשונים. מה הכוונה בלהוציא אלבום לארה"ב? הוא לא יהיה למכירה כאן? אני מניחה שזה לא סותר. אני מאד אוהבת את השירים באנגלית... וכן, חומרים חדשים לגמרי יעשו לי עוד יותר ריגוש, אין ספק
אני מפרגנת למרות שפעם הייתי יותר אגואיסטית ונרתעתי מהרעיון. היום החיים שלי מלאים בעוד דברים ואני פחות ניתלת בהם פיזית, כך שאם אני צריכה לשחרר אותם מדי פעם לחו"ל, כדי שיצליחו, כמו שאני הייתי רוצה בחלומות הכי רטובים שלי, אני אעשה את זה... מתחשק לך לתרגם עוד?

MamoOoshA

New member
זה לא שאני לא מפרגנת

להיפך, זה נשמע לי אדיר! אבל שיהיה במקום שיש לי אפשרות להגיע אליו
לאלה שאין כח לקרוא הכל - באופן כללי מספרים קצת על הלהקה, על ההצלחה בארץ, על הקהל הנאמן שלהם, על הקשר הקרוב שלהם בינם לבין עצמם. מספרים שהם מתכננים להוציא אלבום בקרוב בארה"ב, ושהם יגיעו לעוד הופעות שם. תרגמתי את זה בגוגל טרנסלייט, וזה תרגום די.. גרוע, אז שיניתי קצת ניסוחים כדי שישמע הגיוני יותר: בזמן שהיהודים נהנים ממוניטין גבוה כלהקת הרוק המצליחה בישראל כשבמשך כמעט שני עשורים הגיעו ללא פחות מ5 אלבומי זהב או פלטינה, והנמכר ביותר הוא האלבום לייב הכפול והDVD. [איכשהו הם מכניסים את זה שגם הוציאו סינגלים שהגיעו למקום ראשון]. כשמבקביל הם מופיעים ללגיונות של קהל רוק/הארדקור [בדקדתי ופירוש המילה לגיון שמה של היחידה הצבאית הבסיסית שהרכיבה את הצבא הרומי] ברחבי העולם. ומזכירים בניסוח לא ברור שהופיעו עםרייג' אגיינסט דה מאשין ועם מטאליקה מול קהל של 45,000 איש. אבל המוניטין זה לא הכל. "אנחנו רואים את הלהקה שלנו כמו שלוחה של המשפחות שלנו" אמרה TT (קול מוביל) בלונדינית בגודל ליטר וחצי בקול רך [נשבעת: the pint sized soft spoken blonde] "אנחנו באמת מבלים עם הלהקה יותר מאשר עם המשפחה שלנו. להופיע ולהקליט רוק'נרול באמת הפך לדרך חיים" החיים האלה אכן לא רעים, ואכן כך מוסיף בעלה תום: "מוזיקה זה הדבר היחיד ההגיוני לנו באמת, אם אתה מסתכל על כל הטירוף שטס מעל ראשינו היום, עם מלחמות וקונפליקטים בכל מקום, הלהקה הזו היא באמת המקלט שלנו". תמיד מעלים אתגר נוסף - הרוקרים הותיקים מתחילים לעבוד על פרויקט חדש שבהתהוות כבר כמעט 24 חודשים. משהו לרצות את בסיס הקהל הבינלאומי שלהם ולהעלות את הרף כמוזיקאים. "אנחנו באמת לובינו [מהשורש ללבות - ללבות אש = להגביר את האש] על האלבום האחרון. עבור I.U.D.M זה היה פרויקט מלא תשוקה, שלקח לנו המון זמן ועבודה, ואני מקווה שזה יתפוס." מסביר יהב (המתופף של הלהקה). הוא מדבר על ההקלטה הקרובה שלהם (עדיין ללא כותרת) שמתוכנן להורדה מאוחר יותר השנה, כלהקה שמתכננת את האלבום הראשון בארצות הברית, I.U.D.M ידועים בעיקר במרתון ההופעות החיות ומשאירים את הקהל הנאמן בטירוף מוחלט בין אם זה מועדון קטן או אצטדיון הופעות גדול [תרגום חופשי]. שבעת מפלצות הרוק האלה המכונים I.U.D.M בעלי סגנון דומה לאוונסנס, או סיסטם אוף א דאון. מיקס של רוק כבד, מטאל ובלדות מלודיות. הלהקה מגיעה לפסטיבל SXSW ב-13 במרץ הקרוב - הגיע הזמן לשמוע את מה שכולם כבר יודעים. הלהקה מוכרבת משני זמרים, תופים, גיטרת בס, שלוש גיטרות חשמליות וקלידים. אל תדאג, הם יגיעו לביקור בעיר הקרובה אליך בקרוב, אבל אתה יכול לשמוע אותם ראשון.

mrs sea

New member
מי צריך גוגל טרנסלייט, כשיש גיל מתרגמת?

שאפו עלייך סיסטר!

tamirpetito

New member
שלום לכל בעלי הלהקות וההרכבים רציתי לספר לכם

שלום לכל בעלי הלהקות וההרכבים רציתי לספר לכם שאני מבצע הקלטות לייב להופעות ואירועים : אנו מבצעים ומתמחים בהקלטות של הופעות חיות, תכניות טלויזיה ואירועים שונים יכולת הקלטה עד 26 ערוצים לכל פורמט שנדרש ובאיכות גבוהה ביותר הכוללת פיצולים של כל ,Logic + RME Fire Face 800 ההקלטות מתבצעות על ידי מערכת בסטנדרט תעשייה עולמי , קומפרסורים לפי הצורך, אפשרות להקלטת preamps RME ו M-audio הערוצים על הבמה, מגברי מקרופונים של הקהל, כאשר התוצאה המתקבלת היא ברמה הגבוה ביותר בנוסף, מציעים שירותים שלאחר ההקלטה - עריכה, תיקונים, והקלטת ערוצים נוספים כאשר הדגש הוא לצאת עם מיקס לפי דרישות הלקוח ובהתאם לסגנון המוסיקאלי :ישנן שתי אפשרויות הקלטה ברמות שונות הקלטה בחיבור ישיר לקונסולה של המופע והקלטת החומרים ישירות למחשב, לאחר ההקלטה/ההופעה ניתן לקבל את החומרים שהוקלטו או לחלופין להעביר לאולפן לעריכה, תיקונים, הקלטת ערוצים נוספים ומיקסים כאן ישנה השפעה של איכות המיקסר של המקום והסאונד מושפע מכיוונים של הסאונדמן המקומי לכן המחיר זול הרבה יותר הקלטה ע"י מערכת נפרדת (פראמפים נפרדים) ללא תלות באיכות המיקסר במקום - שיטת הקלטה שונה, הפעם מדובר בפיצול כל המיקרופונים שעל הבמה, הפעם הערוצים עוברים דרך מערכת נפרדת מזאת של המופע וכך אין השפעה של הסאונד והאפקטים שמשתמשים במופע אלא מקבלים ערוצים נפרדים ונקיים לעבודה. .מיקרופונים לקהל ניתן לצרף בכל שלב לפי דרישת הלקוח המחירים נעים בהתאם למספר הערוצים... אז אם אתם פסנתרן וסולנית למה שתשלמו כמו להקת מטאל עם 8 מקרופונים על התופים 2 גיטריסטים וקלידן http://tamirsound.co.il

MamoOoshA

New member
ובהמשך לנושא הנ"ל..

בדיוק ראיתי ביוטיוב שהעמוד הרשמי של הלהקה העלה סרטון חדש, בו מראים קטעים מהופעות ומקליפים של הלהקה, שומעים קטעים מהגרסאות באנגלית שנעשו לשירים, ואורית, יהב ותום מדברים על הלהקה. וכאלה שלא יכולים להפעיל עם ווליום [כמו אנשים עובדים למשל
] אני בשוונג של תיאורים ותרגומים גם ככה: מתחילים עם גם כשלא בוכה, ותוך כדי אורית אומרת ששכשהיא על הבמה היא יכולה להיות עצמה, לעשות מה שהיא רוצה, ושהיא מרגישה חופשיה לגבי זה. ממשיכים עם דונט לייק, ויהב אומר שהלהקה זה כמו משפחה, שהם מבלים עם הלהקה יותר זמן מאשר עם המשפחות שלהם. עוברים לWAY ויהב ממשיך ומספר על ההופעות עם מטאליקה ורייג' אגיינסט דה מאשין. תום מספר שהם בדר"כ מדברים על אלוהים, אם קיים אלוהים ואומר שהוא לא יודע. מתחיל הנה זה בא ומיד אח"כ אין לך מקום.

עוד משהו

רק אני לא מצליח להבין כלום מהמילים של אין לך מקום חוץ מWorthless as i am ומשהו עם פאק?

Under the GUN

New member
faceless

Faceless restless I lay Voices crawling inside me We’re holding you Do you trust us boy? Do you? Damaged as I lay I’m praying I’m begging Stay You keep fading away Words come haunting my head My thoughts fly There’s no one to hold them We’ll guide you threw Do you trust us boy? Do you? Naked as I lay I’m praying I’m begging Stay You keep fading away Worthless fuck as I am I’m your damaged son, your bad apple You wont let go I trust you so…so Worthless as I am I’m praying, I’m a begging man But that’s all that I am

למעלה