שמתם לב שכל מה שיש ביס וויקאנד עכשיו במשך השבוע זה סדרות ריאליטי
A aviGODFATHER New member 1/8/05 #6 חחח ראיתם איך נראה הרווק 6 או 7 ../images/Emo35.gif לא זוכר אם זה 6 או 7 - ההוא שבוכה בפרומו... ברחוב אף אחת בכלל לא הייתה מסתכלת עליו הן רק רוצות להתפרסם.
חחח ראיתם איך נראה הרווק 6 או 7 ../images/Emo35.gif לא זוכר אם זה 6 או 7 - ההוא שבוכה בפרומו... ברחוב אף אחת בכלל לא הייתה מסתכלת עליו הן רק רוצות להתפרסם.
A aviGODFATHER New member 1/8/05 #8 וואי הוא באמת נראה לי מוכר לא ראיתי את אמריקן גאי אבל אני מכיר את ג'רי אוקונול מ"גולשים בזמן"... זה אותו אח ששיחק את קולין בגולשים אם כן אז הוא התכער בצורה מפחידה, אבל לא נראה לי שזה הוא כי ראיתי אותו לפני כמה חודשים בג'יי לנו והוא נראה בסדר...
וואי הוא באמת נראה לי מוכר לא ראיתי את אמריקן גאי אבל אני מכיר את ג'רי אוקונול מ"גולשים בזמן"... זה אותו אח ששיחק את קולין בגולשים אם כן אז הוא התכער בצורה מפחידה, אבל לא נראה לי שזה הוא כי ראיתי אותו לפני כמה חודשים בג'יי לנו והוא נראה בסדר...
A aviGODFATHER New member 1/8/05 #9 *זה באמת ההוא ששיחק את קולין (אני מתווכח עם עצמי ) איזה מוזר... בפרומו הוא נראה מכוער ברמות. הנה התמונה שלו מIMDB (פה הוא נראה בסדר)
*זה באמת ההוא ששיחק את קולין (אני מתווכח עם עצמי ) איזה מוזר... בפרומו הוא נראה מכוער ברמות. הנה התמונה שלו מIMDB (פה הוא נראה בסדר)