צודק לגבי פופר כמובן, אך לגבי השאר
אאז"נ המונח המקובל היה פילוסוף. מבחינת המתודה, תסכים בוודאי שהמתודה העכשווית שונה מכל שקדם לה. על חלל אכן נשמע כמו מונח טופולוגי (או אולי אלגברי - אני יכול לדמיין את רימן משתמש במשהו דומה, גם אם תחת שם אחר). תורת המיתרים - ממה שזכור לי מלימודי, הייתה תורה בוסונית בת 26 מימדים שהסתמכה על קיום טכיונים. מאז עברו הרבה מים, ושתי מהפכות, ונותרנו עם פרמיונים בתורות סופר-סימטריות. לגבי קיומם של מימדים גבוהים יותר - זה לא כ"כ עניין של הנחה. 16 המימדים הבוסוניים של העסק הם לא בדיוק מימדי זמןחלל. מה הם כן? זה אני לא יודע. אבל יש לי הרגשה שכאן אנחנו טוחנים מים. וכמו שאיש חכם אחד אמר "We still don´t know what the fundamental theory behind string theory is, but judging from all of these relationships, it must be a very interesting and rich theory, one where distance scales, coupling strengths and even the number of dimensions in spacetime are not fixed concepts but fluid entities that shift with our point of view." או "אם תמצמץ בעין אחת, ותעמוד על הראש תוך קריאות קוקוריקו, אתה עשוי לגלות עוד מימד אחד מסתתר בין השערות שבפופיק"