שמתם
שאף פעם לא הראו את ויקטור

AmiTutiT14

New member
שמתם ../images/Emo23.gif שאף פעם לא הראו את ויקטור

מארק
תמיד רק מדברים עליו.... אתם חושבים שיש לזה סיבה
שזה בכוונה (מן הסתם) כי זה חשוב לרצף העניינים בסידרה
ויראו אותו בסוף

הם עושים את זה בכוונה ../images/Emo94.gif

כי מי יודע מי זה ויקטור מרק אולי זה אחד השחקנים שמשחקים למרות שלא נראה לי וגם פעם הייתי בהצגה ודודו טופז היה צריך להשתתף בהצגה אבל הוא לא הופיע על הבמה הוא הופיע במין מסך וראינו אותו דרך מסך ולא משחק בהצגה על הבמה אז רק בשביל הקטע למשוך אותנו לראות את הסידרה לגלות מי זה וגם כנ"ל לאלכס עלמה דיברה עלו כל כך הרבה שהיא לא רוצה שהוא יחזור שהיא לא אוהבת אותו ושהוא מנסה לקנות את האמון של הבן שלה ובסוף מי זה היה אלכס מהקזינו שמתחיל אם דינה וכנראה הוא מתחיל היתה רק בגלל הכסף אבל לא ברור לנו למה הוא רוצה קשר עם עלמה זה פשוט תעלומה הסידרה הזאת

Ch00kAr GirL

New member
הם עושים את זה כדי שהוא יהיה מסתורי

ככה אף אחד לא יודע מי זה [רק מי שמכיר אותו] וזה הופך אותו למסתורי, אבל הם יהיו חייבים בסוף לחשוף אותו ונראה לי שכשזה יקרה אנחנו נופתע...

AmiTutiT14

New member
זה ברור שאנחנו נופתע....

מעניין מי זה... כי חוץ מאלביס ורוזנטל אין שום מישהו מבוגר.... אז אי אפשר להתחזות. אה, ולדנה- התכוונת להצגה "ארתור ואבירי השולחן העגול" נכון
גם אני הייתי בה

אמא שלי אמרה לי ש.............

היא קראה שיראו את ויקטור רק בסוף הסדרה וזה דמגלפ אותו זה אסי דיין!!! הוא ממש מתאים לתפקיד!

yoooni

New member
למה תמיד אני נופל על ספויילרים בלי

לרצות ?!?!?! אופפפפפ לקרוא מתי יופיע בסדר אבל להגיד מי השחקן - זה כבר ממש הורס את כל המתח אני מבקש פעם הבאה סימן ספויילר בראש ההודעה גם כשזה תגובה להודעה שהיא ספויילר - כך נהוג בכל פורום.

ved17

New member
איזה כיך לי!!!

זה לא הורס לי כי אני ממש לא זוער איך אסי דיין נראה!!

yellow cheese

New member
חחחחחחחחחח גמני לא ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

זכור לי מישהו בשם אסי דיין

למעלה