שמתם
ש...

Hieros Gamos

New member
אני לא קשורה בעליל אבל מותר לי, אני

לומדת מילים כמו גושפנקה
בהפסקה קלה שאני לוקחת עכשיו כדי למלא מצברי האוס (חוץ מmaybe baby לפני יומיים ואופוריה פעמיים לא ראיתי שומדבר שקשור להאוס מאז שהתחלתי עם הפסיכו'...אה וכמה ראיונות עם יו) אני רואה את babies and bathwater. תסתכלו שנייה, מי מכם שיש לו את האפשרות, על דקה 11 וטיפה, כשהאוס ו-ווילסון הולכים יחד. הם כל כך מתואמים
הם פשוט הולכים אותו הדבר עם התנועה של היד ושל הכתפיים
השלמות. אממ. כן.. טוב

efratbas

New member
שמתם לב שתמיד כשהחברה של האוס ...

הולכים בשלישייה- (הכוונה לצ'ייס, פורמן וקמרון), כשהם יוצאים מתוך מעלית או סתם מדברים, צ'ייס הולך מצד שמאל, פורמן מצד ימין וקמרון תמיד באמצע? או שזאת רק אני?????

Benjamin Turner

New member
speaking of ראיונות עם יוּ, את

יודעת מתי הקרוב אצל לנו ישודר ביס, במקרה? הקטע עם התיאום מזכיר את מה שעומר אמר באמי פאנל שג'סי אמר, לגבי חיקוי התנועה של האוס עם המקל
צפיתי שוב, לא יכולה להגיד שזה מה שתפס לי את הענין, אבל אכן, שלמות
בואי לבקר מדי פעם, we've got cookies
, וברגע שאת מוצאת קישור לטורנט של meaning, אני (וגם מקס ומאיה, אני מניחה) נשמח מאוד ללינק.

efratbas

New member
אמרתי הולכים, לא סתם עומדים...

אבל אהבתי את ה- המממ, זה מצחיק.....

Hieros Gamos

New member
דווקא..אממ זה מידע טריוויאלי על 224

כל פעם שרואים אותם בno reason כשהם נמצאים שלושתם באותו מקום זה הולך (משמאל לימין) קמרון, צ'ייס פורמן...כמו בתמונה שמאיה נתנה

randomguy

New member
אני לא שמתי לב לזה...ננסה לשים לב

בעתיד. בשבילי קמרון תמיד במרכז

Hieros Gamos

New member
לוידעת, לא אכפת לי, יש אנשים טובים

שיעלו את זה הרבה לפני שזה יגיע אצלנו... אני לא סגורה על מה הולך עם השידורים של קונאן ולנו ביס...זה פרקים נבחרים ולמדי פעם פרקים חדשים...*shrug* יש המון פעמים שמי שהולך עם יו הולך יחד איתו אבל זה הכי מודגש עם רוברט. הם פשוט הולכים ביחד! גם בall in אני חושבת (לא סגורה על זה אבל יש עוד פרק כזה שרואים בברור, יכול להיות שsafe). וזה תופס את העין מאוד אם מחפשים את זה ואני מחפשת דברים כאלה
אתם הרבה יותר נחמדים מאנלוגיות, זה בטוח, אבל זה בעייתי לי כי אני יודעת שאם אני אכנס לפורום לרגע יהיה לי קשה לצאת אז אני משתדלת לא להיכנס חח... אם כך תצפו ללינק יום רביעי הבא לכל המאוחר בצהריים

Hieros Gamos

New member
עוד משו!

וזה חוץ מהסצינה המושלמת שלהם
ווילסון שותה מהכוס של האוס
כאילו, לא מעשית...להאוס הייתה כוס אחרת אבל הוא שתה מהכוס האדומה של האוס אז טכנית הוא שתה מהכוס של האוס...והרי אתם יודעים שהאוס לא אוהב לחלוק את הדברים שלו עם אנשים (i do the metaphors, הטוש, הלוח
)...
ועכשיו אני חוזרת ללמוד
אולי

למעלה