שמתם
ש....

chosenspin

New member
שמתם ../images/Emo23.gif ש....

בכל פעם שנכנסים לשירותים ברשת הולמס פלייס, ולא משנה איזה סניף יוצא מהדלת שפריץ כזה של מטהר אוויר ואז הריח נדבק בך לפחות עד תום האימון??? מעניין אותי האם זה מכוון כך שכל פעם שנפתחת ונסגרת דלת יצא השפריץ הזה. או האם במקרה אני כל הזמן מקבלת שפריץ כזה לפרצוף כי התיזמון שלי נוראי. או האם בכלל זו הייתה הכוונה כאשר התקינו את השפריצר הזה - שידבק לאנשים ריח בושם ב 2 שקל כדי שלא יסריחו את המועדון. מה שלא יהיה, זה ממש מסריח. ואם לא שמתם לב לזה עד כה, עכשיו תתחילו.

לא זכיתי לשפריץ כזה בגבעתיים

אבל אולי בשרותי נשים זה עובד אחרת כי גברים כידוע יותר מטופחים מטבעם חח אני חושב שזה נועד כדי שלא ישארו ריחות אחרי שאנשים עוזבים את השרותים ולא כדי לעזור לאנשים להריח טוב

Tami661

New member
חחחחחחחח... אם שמתי לב??? אני נכנסת עם

מטריה לשירותים בגלל הגועל הזה

chosenspin

New member
בגבעתיים זה הכי נורא!

כי זה פרימיום. סתם... אבל באמת שניסיתי כל מיני דרכים להתחמק מהשפריץ הזה (עוד לא ניסיתי מטריה) אבל להיכנס מכופפת, להכנס עם הגב לשפריץ וזה לא עובד. נו מילא.......

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרעת אותי.....

אני פותחת את הדלת ומתרחקת אחורה.....אחרי פעמיים הבנתי את הרעיון של הסירחון הזה שנדבק....לקח לי זמן להבין מאיפה זה מגיע...חחח הרגת אותי עכשיו

אצלנו השפריצר משפריץ לכל הכיוונים גם בספינינג

ומתערבב יחד עם ריחות הגרביים ובגדי הספורט הממוחזרים, המאוחסנים בלוקרים שחברים שוכרים, עד לאימון הבא. לפעמים יש בחילות, ורצון להקיא . לא!! זה לא הריון...)): כשהרגלי ההגיינה רופפת אפילו המזגנים מוציאים ענני אויר כבדים.

chosenspin

New member
מזכיר לי שאתמול אכלתי

עמבה!!! בטח יהיה לזה השפעה במהלך האימון..........................

eyal9388

New member
חח ככה זה גם בהולמס פלייס פ"ת!

ואין בזה בכלל הגיון שזה ישפריץ עלינו...... חח

sheffys1

New member
יש שיטה להתחמקות שעובדת באופן חלקי... ../images/Emo8.gif

אם סוגרים את הדלת לאט, לפעמים השפריץ יוצא חלש מדי או לא יוצא בכלל

etaym1

New member
../images/Emo6.gifאני תמד מצמיד את בית השחי לשם...

ככה אני חוסך קצת דאודורנט...

למעלה