שמתם
ש

שמתם ../images/Emo23.gif ש

יש בנות שרוצות את הבחור שלא רוצה אותן (כמוני למשל) אבל את זה שיכול להעניק להן אושר ואהבה לא רוצות אותו. מה דעתכם??? אבל תענו בכנות

לא יחודעת.

יכול להיות אני עדיין לא יכולה לסווג ת´עצמי גלית~הולכת לישון נ.ב. איך עושים כתב עבה?

המרחפת

New member
שמתי לב, ועוד איך שמתי ../images/Emo23.gif

ככה זה לפעמים. יש מי שיתייחס אלינו כמלכה, אבל משהו מונע בעדנו להפנים זאת ולתת לכך ביטוי בהתנהגות שלנו.

זה די נכון! אבל...

באהבה אמיתית, שני בני הזוג מאוהבים ומעניקים הכל אחד לשני! ברור שלפעמים קורה שהאהבה היא לא ההדית כלפייך או מצידך! אבל לא נורא אלו החיים ולמרות שזה קשה צריכים להמשיך, עד שמוצאים את האחד והיחיד!

MetalBoy

New member
דעתי?

אם יקרה לי עכשיו כזה מקרה אני אהיה הבחור שלא רוצה ובצדק.. אני אהבתי 2 בנות בחיי הקצרים והתייחסתי לכל אחת כאילו היא היחידה בשבילי והן לא שמו עלי למה שאני אחזיר? מטאל

אתה יודע מה?

גם אני בחיים הקצרים שלי אהבתי שני בנים והם לא אהבו אותי ועכשיו יש מישהו שכן אוהב אותי אבל אני לא יכולה לאהוב בגלל שאני אוהבת מישהו אחר. נ.ב. זה נכון ששאתה מזל טלה?

shai-avital

New member
המשפט הכי נכון שיש!!! :

לפי דעתי יש משפט אחד שמסכם את כל הנושא: תשיג את מי שאתה אוהב ולא תאהב את מי שאתה משיג

ככה זה....

כשיש לך את זה (מישהו שאוהב אותך ועושה הכל בשבילך) את לא יודעת להעריך את זה אבל כשאין לך את זה (מישהו שאוהב אותך ועושה הכל בשבילך) את מחפשת אותו. וכשבנות רוצות מישהו והוא לא מתייחס אלייהם אז זה גורם לבנות לירצות אותו יותר, ככה זה גם אצל הבנים. רעות.

אני לא יכולה אפילו-

לספור כמה פעמים הייתי בכזה מצב. זה מדכא..זה מייאש.. ואני שונאת את זה. אבל..את יודעת מה? היה לי חבר. שאהב אותי. אחרי שנפרדנו, הבנתי שהייתי חברה שלו בעיקר בשביל להשכיח ת´קודם. והאמת, שבכלל אהבתי מישהו אחר-שלא רצה אותי. מעצבן. פשוט מעצבן.

ושמת ../images/Emo23.gif ש...

יש בנים שרוצים בנות שלא רוצות אותם, אבל את אלו שיכולות להעניק´ להם אושר ואהבה הם לא רוצים! זה מצב שווה בשניי הכיוונים!

למעלה