שמתם

*יערית

New member
שמתם ../images/Emo23.gif ../images/Emo35.gif

היה יום נפלא היום ...ולנו עוברת שבת מ ק ס י מ ה
איך השבת שלכם? ים,חול,מרינה,יאכטות, מסעדות,ריקודים,קפה,בירות,יין,מוסיקה, סרטים...... כל זה היתה עיסקת החבילה שלנו השבת...והיא בעיצומה איך עוברת עליכם?

rolan

New member
באמת....../images/Emo140.gif

מגיע לכם לנוח לטפח את הזוגיות אחרי הסיפור של השבת שעברה זה יופי
אצלנו... היינו אצל המשפחה של אוהי חזרנו
עוד מעט נוסעים עם |שבלולי|ת לקניות הגיעה אתמול כולה עמוסת חויות וכביסה מחר נוסעת לא תחזור הביתה 3 שבועות
אני חושבת שאמות....

*יערית

New member
חן חן ../images/Emo39.gif

אכן תודה שהזכרת לנו ...שכחתי לגמריי משבת שעברה...אין מה להשוות, ההורמונים בירידה מאז
תצ'מעי לא רק לך יש סיפור של כביסות מדים וג'יפה אחרי שלושה שבועות... אחי הקטן..{נו פעם היה קטן..}"מנחית" עלי את הכביסות שלו..ואניחייבת לבקש רשות למסיכת אב"כ בזמן הכביסה...זה נורא
תעשו חיים,קניות זה כל הכייף שלנו עם הילדים לא?{עושה לא לא בראש} ואת..פשוט תצטרכי להתרגל לזה שהיא מעט רחוקה ממך אלוהים שומר עליה בכל מקום...וכשהיא באה.. תגידי זה כמו בפירסומת? את מכינההשניצל..היא מגיעה ובהילוך איטי אתן קופצות אחת על השנייה?
יהיה טוף!

גם אתמול ממש בכייופים...

הבן הגדול יצא מהצבא כשלא ראיתי אותו שבועיים אני לא מאמינה שיש לי ילד גדול וטוב כזה אתמול נפגשנו עם החברה צחוקים ואוכל חבל"ז היום הוזמנו לארוחת צהרים לכבוד יום הולדת של חבר היה על האש טעים ומהנה והשבת עוד לא הסתיימה והכל פתוחה... אילנה

אצלי הכל שקט

הבנים נשארו לשבת בבסיס התור עבד מחוץ לבית אני ופיצי נהננו יחד בשקט ובשלווה שבוע טוב לכולם

עלמה 3

New member
אצלנו, הייתי רוצה מאד שיהיה שקט

אני כל כך מתגעגעת לשבת שקטה, להיות קצת לבד אני המורכב והילדים... כל כך שמחתי שהמשקיפה הודיע שלא תגיע...... אז קבלתי עונש ממקום אחר ,אורחים ועוד אורחים ועוד אורחים.... מהשבת הבאה אני - בכאילו לא בבית
בברכת שבוע טוב , עלמה

rolan

New member
דווקא חשבתי../images/Emo6.gif

להציע מפגש פורום אצלך

עלמה 3

New member
הלוווווווווווווווווווו רולן,

בשביל הפורום אני מוכנה יאללללללללללללללה מתי
אני חושב גם שאני מקום טוב באמצע
בכייף

rolan

New member
הורסת......./images/Emo24.gif

את, כן את, עלמה 123 והיא מסכימה....
נראה לי שצריך עוד זמן לזה אבל נעשה בטוח

rolan

New member
אופסססס

כל פעם כשאני נכנסת מבטיחה לעצמי לזכור לכתוב לכם ש.... סול היקר שלנו
כתב לי מסר אישי
שהוא מתגעגע עסוק מאוד במעבר לבית החדש אבל יחזור בקרוב השבעתי אותו (לא קיבלתי תגובתו עדיין) שיחזור מהר הוא חשוב ביותר

עלמה 3

New member
לגבי ה- 123

בזכותך - ירדו לי 3 תווים - ה- 123 אני רק עלמה וגם ירדתי במשקל..... עלמה

רולן-סולו

ראשית גם לי הוא חסר,התרגלתי לכתיבה המיוחדת שלו ולאווירה החיובית שהוא מפזר. שנית רולן יקרה ,תמסרי לו ד"ש בבקשה גם ממני. ביייייייייייייייייייי

למעלה