שמתן לב לבלאגן במידות בקולקציית החורף בזארה?

Ocean Spirit

New member
שמתן לב לבלאגן במידות בקולקציית החורף בזארה?

מדדתי מעילים בזארה היום ונדהמתי מהבלאגן. אני באופן עקבי לובשת את מידה S שלהם, והמשקל שלי לא השתנה, למיטב ידיעתי. חלק מהמעילים נאלצתי לבקש ב-XS, בעוד שבחלקם האחר S נדמה כקצת קטן עליי (וכמובן ש-M גדול מדי). האם זה רק המשקל שלי שמשחק איתי משחקים, או שגם אתם שמתן לב לזה? לצורך הוויכוח, מעיל שמדדתי ב-NO NAME חצי שעה מאוחר יותר מדדתי ב-M, כי S חנק אותי. אני יודעת שיש בלאגן במידות והבדלים מרשת לרשת. אבל יכול להיות שרשת שלמה החליטה להזיז את המידות שלה בבת אחת מקולקציה לקולקציה? ועוד זארה, שתמיד כ"כ סמכתי עליה? (שלא תבינו, אין לי תלונות על המקשל שלי, אבל די כבר עם עידוד האנורקסיה!!!)

פעם

קניתי חתחתונים שהם במידה M ומה מסתבר בכלל שזה תחתוני ילדות
העיקר שזה חוטני טוב לדעת שילדות קטנות לובשות חוטני
אם לא קנית מעיל עדין ,המלצתי לשים סוודר תחתיו ואז למדוד ככה תדעי באמת אם תוכלי ללבוש אותו בחורף. הרי בחורף אנחנו כמו בצל לובשים בשכבות

shoni123

New member
ללא נושא

אני חושבת שיש בזארה הבדל במידות בין המותגים השונים לדוגמא בין TRF ל Women וBasic... אצלי לפחות היה בלאגן במידות שלהם גם הקיץ וגם בקיץ ובחורף שעבר כשהגעתי למצב שיש חולצות XS גדולות עלי ומעילים M שבקושי נסגרים..אבל הבלאגן הזה קיים אצלי בכל חנות.... אחרי הצבא ששקלתי 45 והייתי דקיקה לכל הדעות, בקסטרו 34 היה גדול עלי, ובTNT מכנס מידה 36 התפוצץ עלי.. לכן בכל חנות בגדים אני לוקחת איתי לתא מדידה אותו פריט ב-2 מידות שונות (ולפעמים במכנסיים זה מגיע ל3..)

shoni123

New member
ללא נושא

אני חושבת שיש בזארה הבדל במידות בין המותגים השונים לדוגמא בין TRF ל Women וBasic... אצלי לפחות היה בלאגן במידות שלהם גם הקיץ וגם בקיץ ובחורף שעבר כשהגעתי למצב שיש חולצות XS גדולות עלי ומעילים M שבקושי נסגרים..אבל הבלאגן הזה קיים אצלי בכל חנות.... אחרי הצבא ששקלתי 45 והייתי דקיקה לכל הדעות, בקסטרו 34 היה גדול עלי, ובTNT מכנס מידה 36 התפוצץ עלי.. לכן בכל חנות בגדים אני לוקחת איתי לתא מדידה אותו פריט ב-2 מידות שונות (ולפעמים במכנסיים זה מגיע ל3..)

shoni123

New member
לא רק בזארה

דינוסיק

New member
זה לא את זה הם

הייתה בדיק כתבה על העניין הזה בשבועון לאישה של שבוע שעבר. שם אומנם דובר על מידות יותר גדולות אך זה אותו סיפור. שלחו בחורה במידה 40 לכמה רשתות שונות והסתבר שבכל חנות היא הייתה מידה אחרת (38-44).

שאפולי

New member
ברור!

רק עכשיו שמת לב? זארה ואיקאה הכי אוברייטד בארץ חבל על הזמן.

למעלה