שמתן לב שאנחנו רק בנות כאן?
S silverhawk New member 14/8/07 #13 אירופה גרמניה, שוויצריה, אוסטריה, איטליה והולנד (הגראנד פינאלה היה ארבעה ימים באמסטרדם). מצד אחד הרבה, אבל עבר כמו כלום. ועדיין לא, אני מתחיל ללמוד רק באוק' הקרוב. כבר שכחת...?
אירופה גרמניה, שוויצריה, אוסטריה, איטליה והולנד (הגראנד פינאלה היה ארבעה ימים באמסטרדם). מצד אחד הרבה, אבל עבר כמו כלום. ועדיין לא, אני מתחיל ללמוד רק באוק' הקרוב. כבר שכחת...?
S sacrament New member 14/8/07 #14 מממ...אחלה טיול לפני הלימודים../images/Emo9.gif כשאתה מפרט את כל הארצות אז חודש כבר לא נראה הרבה פתאום...
מממ...אחלה טיול לפני הלימודים../images/Emo9.gif כשאתה מפרט את כל הארצות אז חודש כבר לא נראה הרבה פתאום...
S silverhawk New member 15/8/07 #15 זה נכון, הוא היה די אינטנסיבי בכל עיר היינו לא יותר משלושה-ארבעה ימים. אבל היה מאוד שווה את זה!
M Margarita22 New member 15/8/07 #16 זה באמת נשמע כיף אינטנסיבי ../images/Emo6.gif כמה חודש כזה עלה לכם, בסה"כ, כולל הוצאות?
S silverhawk New member 15/8/07 #17 לי אישית עלה כ-14 אלף ש"ח (כשחיים ויוצאים כמו שצריך, בימים ובלילות). לא נורא יחסית לחודש באירופה, כשהיורו כבר מגרד את השישה שקלים.
לי אישית עלה כ-14 אלף ש"ח (כשחיים ויוצאים כמו שצריך, בימים ובלילות). לא נורא יחסית לחודש באירופה, כשהיורו כבר מגרד את השישה שקלים.
M Margarita22 New member 16/8/07 #18 זה באמת לא נורא עוד שנתיים.. שלוש.. אולי אחרי הסטאג'.. גם אני, אמרתי ונאנחתי, גם אני.