שמ"ח באיחור

ווינגז

New member
שמ"ח באיחור../images/Emo13.gif

סליחה על האיחור החודש, אבל זה לא באמת משנה
חברי הפורום מתבקשים לקרוא את ההודעה ולסמן
/
לאישור הקריאה. כמו כן, נשמח לביקורת על התנהלות הפורום בחודש החולף - מה דעתכם? מה היה טוב/רע? מה ניתן לשפר וממה נהנתם במיוחד? כל מה שיש לכם להגיד, הצעות, רעיונות, הארות, הערות, בקשות וכו' (ביקורת על צורת הניהול ועלינו כמנהלות, בערוצים הפרטיים ולא על גבי הפורום), נא לשרשר לכאן. אנחנו לוקחות אל כל הערותיכם לתשומת לבינו ומנסות לפעול בהתאם. שרשור משוב חודשי והפעם בשמ"ח
* עידכונים שבועיים (לא, אנחנו לא נעזוב את זה) * מאמרים * פינות * חדשים * יוזמות ועוד עידכונים שבועיים: כמו שאתם רואים, כבר כמה שבועות שלא היה בפורום עידכון שבועי. כל גולש שמעוניין לתרום לפורום מעט מזמנו
ולכתוב עידכון שבועי, מוזמן לפנות אלינו במסרים/אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל/יונת דואר או טלפתיה ואנחנו נסביר לו את המבנה של העידכונים השבועיים, ונגיד לו על איזה שבוע הוא אחראי. כתיבת המאמרים לא לוקחת הרבה זמן בכלל, והיא מסדרת לגולשים את כל מה שקרה בפורום בשבוע החולף, לכן כדאי שהפינה תמשיך להתקיים. מאמרים: כל גולש שחושב שהוא מבין בנושא מסויים שקשור לפורום (סוסים- רכיבה, טיפול, מבנה, ציוד, תחרויות וכל מה שעולה בדעתכם), מוזמן לכתוב מאמר ולפרסם אותו בפורום. המאמרים הטובים יועלו למערכת המאמרים של הפורום ויזכו את הכותב בהערכה.
כמה נקודות חשובות בקשר לכתיבת מאמרים - שימו לב
: כתיבת המאמרים צריכה להיות עצמאית, כדי לא לעבור על חוקי זכויות היוצרים של מדינת ישראל וכמובן גם של תפוז- * העתקת מאמרים/חלקי מאמרים/ניסוח למשפטים או כל דבר שקשור לנושא, אסורה בהחלט. * תרגום מאמרים מאנגלית, אסור גם הוא * פרסום שם כותב המאמר המועתק, לא פותר את סוגיית זכויות היוצרים, ולכן, כמו שנאמר כבר, הכתיבה צריכה להיות עצמאית. ~שימוש במקורות עזר לכתיבת המאמר, מותר ומומלץ, כמובן, וציון המקורות הוא חובה. נשמח לראות מאמרים כאלו עולים בפורום. פינות: כל מי שמעוניין להיות אחראי על פינה (חדשה, כמובן), מוזמן לפנות אלינו ולהציע את הרעיון, אנחנו נשקול את הרעיון ובד"כ נאשר אותו.
חדשים: לאחרונה הצטרפו לפורום הרבה גולשים חדשים, חלקם נשארו פה והחלו לכתוב, חלקם עזבו את הפורום ו/או נעלמו עקבותיהם. בכל אופן, ברוכים הבאים
(שוב), אנחנו מקוות שתהנו בפורום. אתם מתבקשים לקרוא את תקנון הפורום ולפעול על-פיו, וכמו כן לקרוא על אומנות השרשור. בכל שאלה/בקשה/עזרה, אתם יותר ממוזמנים לפנות אלינו (במסרים/אייסיקיו/מסנג'ר או כל דרך אחרת שהיא לא על גבי הפורום), אנחנו נשמח לסייע לכם בכל מה שתרצו. יוזמות: לאחרונה הועלו לפורום מספר פעילויות (AKA גמד-ענק ואוסקר"צ). אנחנו תומכות לחלוטין בהעלאת יוזמות שכאלו לפורום, כמובן שבתיאום מראש איתנו כדי לתת להן את הבמה המתאימה. היוזמות האלו לא צריכות להיות דווקא תחרויות או משחקים; אם ברצונכם לקדם נושא כלשהו שקשור לפורום, לסוסים או לחברת הפורום, פנו אלינו עם הרעיונות ואנחנו נדאג לדבר אתכם על זה ולקדם את הרעיון. תוצאות הסקר החודשי: באיזה סגנון את/ה רוכב/ת או רכבת? * אינגליש, קפיצות - 10 מצביעים, 43.48%. * אינגליש, דרסז' - 7 מצביעים, 30.44%. * אינגליש, אחר - מצביע אחד, 4.35%. * ווסטרן, פלז'ר - 2 מצביעים, 8.70%. * ווסטרן, ריינינג - מצביע אחד, 4.35%. * ווסטרן, אחר - מצביע אחד, 4.35%. * אחר - אפרט בפורום - מצביע אחד, 4.35% (מי שסימן את זה, מתבקש לפרט
). סה"כ מצביעים בסקר - 23 גולשים. אתם מוזמנים להצביע לסקר החדש - "כמה זמן לוקח לך להגיע לחווה", תודה לנטע S H I L G I על הרעיון. פעילי הפורום לחודש דצמבר: 1. ווינגז[
] - 144 הודעות. 2. סוסים רצים בנשמה - 122 הודעות. 3. 2eye - 92 הודעות. 4. שירלי317- 90 הודעות. 5. Made in C h i n a - 89 הודעות. כל הכבוד לפעילים, נשמח אם עוד אנשים יגבירו את פעילותם על גבי הפורום.
כמו שכתבנו למעלה, כל הערה/הארה/בקשה/שאלה והתייחסות למה שקרה בפורום בחודש החולף, נא לשרשר לכאן (ושוב, ביקורת עלינו או על ההתנהלות שלנו בפורום, בערוצים הפרטיים) נשמח לכל התייחסות, מורן ויעל

../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

מצטערת שלא היה לי זמן לכתוב את זה בעצמי
את אזחרות כבר עבדנו, הגרוע מכל
אוהבת אותך ותודה

משוב../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

טוב, דבר ראשון, הרעיון של האוסקר"צ היה רעיון מעולה, אבל לא היה כל כך מאורגן לפי דעתי. אני חושבת שהיה צריך לקבוע כללים יותר ברורים לגבי זה (במקום לשנות אותם כל הזמן) ולכל קטגוריה לקבוע רשימה ארוכה של מועמדים, ומי שהיה רוצה להצטרף מוזמן להציע את עצמו. הייתי עושה את זה בתור טופס עם קטגוריות שיש בכל אחת מהן רשימת מועמדים, שבשלב הראשון לא מצביעים עוד אלא מוסיפים עוד מועמדים לכל קטגוריה עד מועד מסוים, ואח"כ הייתי מעלה את הטופס מחדש עם כל המועמדים והייתי מבקשת מחברי הפורום להצביע במסרים לכל קטגוריה, מכיוון שאנשים יכולים להיפגע אם הם רואים שחבר שלהם מצביע לא מצביע להם או משהו כזה. גם הייתי מצמצמת קצת קטגוריות דומות, או מורידה כמה, למשל "רוכב הקפיצות הכי הכי" ו"רוכב הקפיצות מס' 1", זה יותר מדי דומה, לא?
גם הייתי מוסיפה יותר קטגוריות שקשורות לפורום, למשל "חבר הפורום שהכי חסר" או "חבר הפורום שהכי תורם" (שימו לב, זה לא דומה להכי פעיל. הכי תורם לא חייב להיות פעיל ולרשום כל היום הודעות, אלא לתרום למשל בהצעת רעיונות לשיפור הפורום, הבאת קישורים, התגובות שלו הן לעניין, הוא מנסה לעזור ועוד). למרות זאת, עדיין יש קצת בעיה עם זה כי לא כל חברי הפורום מכירים את כולם ואני חושבת שאין פה יותר מדי רוכבי ווסטרן, וגם אם יש אז הרבה מאיתנו לא ממש מכירים אותם ואת הסוסים שלהם, וחבל. בקשר לעידכון השבועי ולכתיבת המאמרים: אני מאוד בעד, אבל כרגע אני בתקופה מאוד מאוד עמוסה ואין לי זמן לנשום (לכן גם לא הייתי בפורום יותר מדי בתקופה האחרונה). יש לי המון רעיונות לכתיבת מאמרים, אולי אני אכתוב אותם לאחר שתסתיים תקופת הבגרויות.
בקשר לסקר, אני חושבת שמי שהצביע "אחר" התכוון לכך שהוא אינו רוכב, או לחילופין שהוא רוכב במספר סגנונות (למרות שזאת רק השערה שלי). אגב, שלחתי בעבר ליעל עוד איזה מיליון הצעות לסקרים, אולי שווה להיזכר ולבדוק אותם שוב.
רעיונות לפינות- אין לי ממש רעיונות, אבל במשוב שעבר הצעתי כמה רעיונות לתחרויות לפורום, כגון התמונה שהכי מצחיקה/הזויה וכו' (תמונה שאתם צילמתם, כמובן, לא מהאינטרנט), תחרות כתיבת מאמרים ועוד. הייתי שמחה גם אם משהו יזוז בקשר לאירוחים של אנשי מקצוע בפורום, אם אפשר כמובן. בקשר לחדשים- אני יודעת על כאלה שמזמינים אנשים חדשים לפורום (שזה לא משהו רע לפי דעתי), אבל אני מציעה שאם הם יכולים, שיסבירו להם מראש באופן כללי על חוקי הפורום (למשל מתי אפשר לפתוח הודעה חדשה, מה זה שרשור
, קצת הסבר על הפינות בפורום, קצת הסבר על שרשור הודעות ונצל"שים וכו'), או לפחות לבקש מהם לקרוא את חוקי הפורום ואת כללי השרשור הנכון, וכך לשמור על הסדר בפורום. זהו, מקווה שהמשוב בסדר ושלא הייתי ביקורתית מדי.
אבל בכל מקרה, זה רק רעיונות לטובת הפורום.

נראה לי שקצת התבלבלת בקטגוריות

הן לא היו כל כך דומות. למרות הבלאגן, זו הייתה יוזמה נפלאה והיה כייף לראות הרבה גולשים שבדר"כ לא כל כך פעילים מגיבים
תודה על ההשקעה בתגובה!

האמת היא שאני חושבת

שאחת הבעיות באוסקר"צ היא שבעצם אנשים הצביעו לפי החברים שלהם... וזה הפך את כל העסק לקצת משעשע באופן אירוני..ברור שזה לא תחרות מקצועית ורצינית ולכן לא ציפיתי שאנשים יגיבו לפי מה שבאמת קורה, בתכלס..אבל בהחלט היו כמה הצעות שבעיני נראו קצת לא מתאימות..וזה ממש בלי כוונה לפגוע באנשים כי באמת שאני מכבדת כל אחד ואחת פה בכל נושא שהוא.

../images/Emo45.gif בקשר להכל

ואני רוצה לשים הדג על אוסקר"צ בנוגע לפורום (חבר הפורום שהכי תורם, חבר הפורום שהכי מצחיק וכו'), בגלל שזה, בניגוד לאוסקר"צ שיש עכשיו, לא מחייב הכרה של הרוכבים ו/או הסוסים.

../images/Emo127.gif

ח"ח ענק !!!!!! אה ואפשר לאשר אנשים לקומונות בלי ששולחים אישור? כי המחשב שלי הפסיק לשלוח אישורים מישומה

למעלה