שן ראשונה

לורה...

New member
שן ראשונה

בוקעת לו שן ראשונה, ואני כבר הספקתי לשכוח מה זה, אילו כאבים,איזה מחזה, לראות אותו כואב לנסות להרגיע ועל הכאב לנסות להשפיע, והוא, הוא כזה קטן למה לו ת,כאב נתן, מנסה ת,כאב ממנו לקחת ומשחה בתוך הפה מורחת והוא, הוא עוד קטן לא התלונן,לא רטן בוקעת לו שן, והוא בערב כואב ילד עם חן שכל אחד אוהב, בוקעת לו לראשונה שן האם להרחיק ת,כאב,זה ייתכן??? שלכם לורה30

שי33

New member
...זה לא יתכן

הכאב של השן זה חודר, זה עמוק, זה מגיע רחוק... זה שלו, לא שלנו בשבילו - מאיתנו כך נניח נרגיע, לטיפה וחיבוק שיכיר בכאב וילמד לאהוב עוד מלה של עידוד עוד ערב קשה מעניין מה יהיה איך יתמודד, מה יעשה שן שניה לא ירטן? בשלישית כבר חכם שוב שקט, שוב השפענו שוב חיוך, שוב נרגענו מחזה מלבב תמונה נהדרת ילד גודל בשלווה ובשקט ילד צומח מתוך אהבה שרואים ושומעים מרגישים... שן ראשונה. שי.

לורה...

New member
היי

אהבתי מה שכתבת... ו...... חייכתי!!!! (-: ו.... (-: חייכתי ו.... לך, שיהיה אחל`ה בוקר טוב ואחל`ה יום ו.... תחייך הרבה ככה: (-: ו.... (-: ככה. שלא תכאב לך האצבע, אז כאן זה נגמר. ביי שלך לורה ו....

שי33

New member
לורה,

אין... מספיק... בעיות... בתפוז... ???? שהם... גם... צריכים... להתמודד... עם... הראש... המקסים... שלך?????????????????????? ;-)

לורה...

New member
היי

(-: איך עונים על שאלה כזו....? יאללה.... אין לי מילים הפעם. בעצם יש לי,יש לי יש לי.... א. לא רק הראש מקסים ב. איך הראש מקסים,איך? שיער שיבה מאפיר ומתדלדל....איך מקסים? יו.... זה החום משפיע. (-: ביי אין לי מושג מי אני בחום הזה... אין.

לורה...

New member
היי

באדום? הפנים או החולצה? נדמה לי שהכלללללל אבל הכללללללל היה אדום..... צ`או לורה

למעלה