שן שנשברה לילד שאלה לעו"ד

shiron111

New member
שן שנשברה לילד שאלה לעו"ד

שלום רב, באוגוסט השנה, במהלך שחייה, נתקל הילד שלי (בן9) בשפת הבריכה ושבר חלק משן קדמית. פנינו לאחראים והם מילאו טופס, לא נתנו לנו העתק , אמרו שזהו טופס רגיל, שגרתי . רופא שיניים המליץ לבצע שחזור שן, הסכום כ-300 ש"ח. מה שמטריד אותי זה שנאמר לי שהילד מעתה יצטרך תמיד לשמור על השן הקדמית הזו שכן תמיד תשאר האפשרות שבעת נגיסה לא נכונה השחזור ישבר בחזרה. ז"א הבעייה היא לכל החיים או כל עוד שן זו קיימת! ׁהשן היא לא חלבית, היא שן קבועה. הרופא המליץ לי לפנות לביטוח של הבריכה כי ייתכן שלהם יש מרפאות בהסדר וכו'. ברצוני לשאול: מה עלי לתבוע? האם רק את 300 ש"ח עבור השחזור או עבור הבעייה הזו שמגבילה את הילד של יוםיום? ואם עבור הבעייה הזו אז מה עלי לתבוע בסכום? אני ממש לא יודעת מה הזכות שלי בנושא ואשמח לקבל תשובה. תודה רבה

שן שנשברה

שלום רב, הכי חשוב לדעת מהי סיבת המעידה, חוסר תשומת לב (יכול לקרות לכולנו) או מכשול שהיה, או החלקה שהיו צריכים למנוע אותה ע"י פסים למניעת החלקה. אם יש מכשול שווה לעשות בדיקה לא רק של העלות של השן אלא גם ההשלכות בעתיד. אם אין איזה מכשול מיוחד, שווה לנסות להוציא את עלות השחזור. בנוסף, יש לך גם עילה במסגרת ביטוח תאונות אישיות, שקיים לכל תלמידי מערכת החינוך. בברכה,

shiron111

New member
קודם כל תודה ועוד שאלה בבקשה../images/Emo20.gif

האם התביעה במסגרת ביטוח תאונות אישיות יכולה להיות בתוספת לתביעת הבריכה או שיש קשר בין השניים ואפשר לתבוע רק גוף אחד. ואם אני רוצה לפנות למסגרת ביטוח תאונות אישיות לתלמיד אז מה הפרוצדורה? למי לפנות? תודה על ההכוונה

תשובה

שלום שוב, מדובר בתביעות שונות/גופים שונים אותם ניתן לתבוע. דרך המוסד החינוכי שבו לומד ילדך תוכלי לקבל את הטופס למלא, ואת הפוליסה על מנת לפנות לחברת הביטוח שמטפלת בעניין. בברכה,

למעלה