שנאמר - רק עם גרנות נאכל חרבונות

still water

New member
שנאמר - רק עם גרנות נאכל חרבונות

כל תומכיו הנלהבים שהיו בטוחים ב"נצחונו המזהיר" ולא רצו לשמוע את האמת - האם עכשיו תודו שטעיתם ועליתם לקופת הציבור סיבוב נוסף?? אבל אל דאגה רק אנחנו התושבים נשלם את המחיר. מר גרנות יצנח חזרה לזרועותיו הממתינות של ביילסקי ולג'ובים שהוא תופר לו. מובטל הוא לא יישאר אז אל-דאגה. דרך אגב, תראו לי עוד שכיר בארץ שיכול להרשות לעצמו הרפתקאות כאלה על חשבון הציבור ועוד לטעון שטובת הציבור נגד עיניו - עד כמה יכול אדם להיות ציני ואנוכי? עכשיו אולי נראה את פרצופו האמיתי.

pheonix1

New member
פרסומיו השיקריים של גבריאלי וגולדמן

אדוני / גברתי הנכבדים, ללא ספק סיבוב שני עולה הרבה כסף. אך מימוש זכותם הדמוקרטית של 2300 תושבים שווה זאת. כפי שלך הזכות לבחור את הטוב ביותר שיש, ( כמובן עבורך). זכותי לבחור את הנציגים שלי כל עוד הדברים הם לפי החוק, לכן, מכיוון שסיבוב שני הוא דבר חוקי אין פגיע בכלום. הפגיעת של האנשים שאתה בחרתה ובגידתם בציבור הבוחרים של העיר גדולה יותר, הם שקרו ל-66000 האזרחים בעלי זכות בחירה כאשר פרסמו מודעה (מ) המשקרת בעניין שמועה שהם ימציאו.זוהי פגיע בציבור, לא בגלל שהדבר נעשה כלפי האיש שתמכתי ותנועתי, אלא בגלל שהחוק אומר זאת. כך, שמבחינה ציבורית, ללא ספק הפגיעה החמורה ביותר לא נעשתה על ידי אבינועם גרנות ו2300 תומכיו שמימשו את זכותם החוקית. אני מציע לך שלפני שאת/ה עושה צחוק מעצמך בעינינים שאתה לא מבין תעשה שיעורי בית

התגובה שלך תמוהה

לא הבנתי במי אתה תומך, ומה כ"כ משנה לך שיש סיבוב שני שגם בכל מקרה, אפילו אם גרנות לא היה מתמודד היה כורח המציאות (כי הקולות שלו היו עוברים בעיקר לגבריאלי) אבל להאשים מועמד, שהוא אחד המועמדים הישרים והנקיים ביותר שהוא ציני ואנוכי זה קצת יותר ממגוחך. לגבריאלי ואוחיון אין ג'ובים שמחכים להם למקרה שיפרשו מהפעילות הציבורית ? (עורכי דין)- לא ברור לי ההרפתקאות שאתה מדבר עליהם

pheonix1

New member
הכסף של מר גרנות

מר גרנות פתח קרן השתלמות על מנת לממן את מערכת הבחירות שלו, כל הפעילים המבוגרים היו מתנדבים המאמינים שיש צורך דחוף להוציא את העיר מעידן המפאיניקיות. מתנדבים אלו, מבינים לא מעט בניהול תקין, כלכלה חינוך ואחזקת ערים. אם מבקר מעוניין לראות מהיכן כספיו מוזמן לעשות זאת. בינתיים יש יסוד להניח שיחזור לחנך בנוסף לפעילותו במועצת העיר עד הבחירות הבאות. אני מניחה שאתה מבין שמר ביילסקי יודע להעריך מה הוא מנהל טוב, חבל שתושבי עירנו לא. מעניין יותר מהיכן מיליוני השקלים שישקיעו שאר המועמדים. לפי מיטב ידיעתי אלו כספים ציבוריים.

pheonix1

New member
הכסף ושקיפות

מר גרנות פתח קרן השתלמות על מנת לממן את מערכת הבחירות שלו, כל הפעילים המבוגרים היו מתנדבים המאמינים שיש צורך דחוף להוציא את העיר מעידן המפאיניקיות. מתנדבים אלו, מבינים לא מעט בניהול תקין, כלכלה חינוך ואחזקת ערים. אם מבקר מעוניין לראות מהיכן כספיו מוזמן לעשות זאת. בינתיים יש יסוד להניח שיחזור לחנך בנוסף לפעילותו במועצת העיר עד הבחירות הבאות. אני מניח שאתה מבין שמר ביילסקי יודע להעריך מה הוא מנהל טוב, חבל שתושבי עירנו לא. מעניין יותר מהיכן מיליוני השקלים שישקיעו שאר המועמדים. לפי מיטב ידיעתי אלו כספים ציבוריים. התנועה מתכוונת להמשיך לפעול בהתנדבות.אני מניח שרוב עורכי הדין הרצו בבחירות האחרונות ממשיכים להחזיק את עיסקיהם.( כמובן עם שם אחר)

still water

New member
שומר פתאים ה'

כמה מאות אלפי שקלים היו בקרן ההשתלמות הזו? כו-לה מורה ומנהל בי"ס - אז מאיפה יתרת הכסף? כל שלטי החוצות, המודעות בעיתונים ועוד ועוד, זה לא נגמר בקרן השתלמות מסכנה. אתה בעצמך מציין שקמפיין עולה מיליוני שקלים - אז אל תשלה את עצמך ואת הציבור שלגרנות היו מיליונים בקרן השתלמות - הצחקת אותי. עורכי הדין הם עצמאים וזכותם בדין לחזור לעסק שלהם. גרנות שכיר - יחי ההבדל הקטן. גרנות הוא מנהל בי"ס מצויין - אז שלא ינסה לעשות דברים שגדולים עליו בכמה מספרים. שיעשה מה שהוא יודע לעשות ולא יתיימר לעשות דברים אחרים כי כל פעם שהוא מנסה - ראה לדוגמא מקסיקו הוא חוזר לביילסקי עם הזנב בין הרגליים. אז למה על חשבוננו. סיבוב שני היה יכול להמנע כי בן-חמו כמעט עבר את 40% אבל, לא, גרנות היה מוכרח לגרור אותנו לסיבוב שני. יש לי רעיון - אולי הוא יתרום לנו איזו קרן השתלמות?

pheonix1

New member
מבקר המדינה מוזמן לבדוק זאת

כל גורם מוסמך מוזמן לבדוק זאת בעונג רב מאוד, על מנת שאנשים כמוך יכלו להבין כיצד ניתן לקיים מערכת בכירות על פי כללי ניהול שקופים ותקינים. המידע אצל רו"ח של התנועה ( כמובן מתנדב). כמו כן, אני עדיין וציבור הבוחרים לא קבלנו הסבר מי ממן את המודעה (מ) הטוענת מקורות בכירים מעריכים שגרנות יפרוש ויודיע מחר ב07:00 בבוקר. לא קבלנו מידע על ההסכם בין שינוי בראשות סימון גולדמן לבין גבריאלי. מי ממן את המודעה המראה על זלזול בציבור הבוחרים ובזכותו הדמוקרטית לבחור לפי מידע אמיתי מי יהיו נציגיו. זאת עבירה על זכות הציבור לדעת והטעיה ציבורית שאני וחברי לא מתכננים לעבור על סדר היום ומתכוונים לעבירה לשיפוט באפיקים הלאומים. האם מפלגתי, מפלגת העבודה לא תתעורר מהתכסיסים הזולים שלה היא תאבד עוד כוחות צעירים החרדים לתרבות הפוליטית בעיר ובמדינה. לצערי הצהובונים המקומיים חייבים להתפרנס ולכן, אינם ממלאים את יעודם המסורתי של העיתונות אלא הם צינור למשלם הטוב ביותר. מנגד, קיימות תנועות חדשות של אזרחים, שלא מפחדים יותר, קבוצה הולכת וגדלה הדורשת שקיפות ניהולית ויודעת לפנות למקורות מידע אלטרנטיבים לקבלת מידע. לא הבנו איך מספר

pheonix1

New member

כל גורם מוסמך מוזמן לבדוק זאת בעונג רב מאוד, על מנת שאנשים כמוך יכלו להבין כיצד ניתן לקיים מערכת בחירות על פי כללי ניהול שקופים ותקינים. המידע אצל רו"ח של התנועה ( כמובן מתנדב). כמו כן, אני עדיין וציבור הבוחרים לא קבלנו הסבר מי ממן את המודעה (מ) הטוענת מקורות בכירים מעריכים שגרנות יפרוש ויודיע מחר ב07:00 בבוקר. לא קבלנו מידע על ההסכם בין שינוי בראשות סימון גולדמן לבין גבריאלי. מי ממן את המודעה המראה על זלזול בציבור הבוחרים ובזכותו הדמוקרטית לבחור לפי מידע אמיתי מי יהיו נציגיו. זאת עבירה על זכות הציבור לדעת והטעיה ציבורית שאני וחברי לא מתכננים לעבור על סדר היום ומתכוונים לעבירה לשיפוט באפיקים הלאומים. האם מפלגתי, מפלגת העבודה לא תתעורר מהתכסיסים הזולים שלה היא תאבד עוד כוחות צעירים החרדים לתרבות הפוליטית בעיר ובמדינה. לצערי הצהובונים המקומיים חייבים להתפרנס ולכן, אינם ממלאים את יעודם המסורתי של העיתונות אלא הם צינור למשלם הטוב ביותר. מנגד, קיימות תנועות חדשות של אזרחים, שלא מפחדים יותר, קבוצה הולכת וגדלה הדורשת שקיפות ניהולית ויודעת לפנות למקורות מידע אלטרנטיבים לקבלת מידע. לא הבנו איך מספר

pheonix1

New member

כל גורם מוסמך מוזמן לבדוק זאת בעונג רב מאוד, על מנת שאנשים כמוך יכלו להבין כיצד ניתן לקיים מערכת בחירות על פי כללי ניהול שקופים ותקינים. המידע אצל רו"ח של התנועה ( כמובן מתנדב). כמו כן, אני עדיין וציבור הבוחרים לא קבלנו הסבר מי ממן את המודעה (מ) הטוענת מקורות בכירים מעריכים שגרנות יפרוש ויודיע מחר ב07:00 בבוקר. לא קבלנו מידע על ההסכם בין שינוי בראשות סימון גולדמן לבין גבריאלי. מי ממן את המודעה המראה על זלזול בציבור הבוחרים ובזכותו הדמוקרטית לבחור לפי מידע אמיתי מי יהיו נציגיו. זאת עבירה על זכות הציבור לדעת והטעיה ציבורית שאני וחברי לא מתכננים לעבור על סדר היום ומתכוונים לעבירה לשיפוט באפיקים הלאומים. האם מפלגתי, מפלגת העבודה לא תתעורר מהתכסיסים הזולים שלה היא תאבד עוד כוחות צעירים החרדים לתרבות הפוליטית בעיר ובמדינה. לצערי הצהובונים המקומיים חייבים להתפרנס ולכן, אינם ממלאים את יעודם המסורתי של העיתונות אלא הם צינור למשלם הטוב ביותר. מנגד, קיימות תנועות חדשות של אזרחים, שלא מפחדים יותר, קבוצה הולכת וגדלה הדורשת שקיפות ניהולית ויודעת לפנות למקורות מידע אלטרנטיבים לקבלת מידע. לא הבנו איך מספר

yerukim

New member
שלוש פעמים גלידה?

אתה חושב שאם אתה רושם את אותה הודעה שלוש פעמים זה הופך אותה לנכונה? מה עובר עליך? אתה היסטרי?????? רואה החשבון של התנועה מר אלי זהבי (כמובן מתנדב - עלק) הוא לגמרי במקרה גם רואה החשבון שמטפל בעניניו הפרטיים של גרנות. מעניין הא??? תפנו לאן שאתם רוצים - אם יש דברים שאינם חוקיים גם אנחנו רוצים לדעת. אין לנו מה להסתיר, אז לכו על זה.

pheonix1

New member
שוב הראש העקום שלך

טעות טכנית, אבל ייתכן במחשבה שנייה שאולי הדבר יעזור להבנתך על מנת שייווצר שינוי ......

yerukim

New member
כמובן שלא ציפיתי לתשובה עניינית

כרגיל אתה מתייחס לדברים הטכניים התפלים ולא לעצם העניין. מה עוד חדש? ולהזכירך - העניין הוא רואה החשבון ה"מתנדב" שלנו.

pheonix1

New member
מדינת ישראל מוזמנת לבדוק

מהיכן כספיו של מר גרנות, מאיפה נסיעותיו של מר זיידנברג, מי מימן את המודעה המשקרת לציבור בקשר לפרישתו של מר גרנות ולמה קול הכפר להשכילה לפרסם מי טרח לפרסם מודעה זו, אשמח שכל פקיד ציבורי יתן דין בחשבון ויחקר בועדה לפני שנכנס לתפקיד. אני רוצה שלטון תקין הבנתה תקין. שישרת אותך ואותי ולא קובץ של פקידים הנוסעים על חשבוני וחשבונך במשלחות שאין להן שום תכלית. אין לי שום עניין נוסף בנושא העירייה. אני מעוניין באיש הגון וצוות מקצועי, זהו. שמחתי לשוחח איתכם והבנתי שיש הרבה מה לתקן בתחומים הקרובים יותר לליבי. היה לעונג לי לשוחח איתכם.

goni11

New member
מהי ההטעיה שאתה מדבר עליה ?

אני מחזיק את העיתון המדובר ביד וכך כתוב: ...לאחר פרישתו של ד"ר גולדמן... "גורם פוליטי בכיר מעריך שלא מן הנמנע שגם גרנות יודיע על פרישתו ברגע האחרון". היכן ההטעיה ומי יבדוק אותה?

תגיד אתה מסטול ???

או עושה את עצמך כזה ? זאת היתה מודעת בחירות של שינוי....שבה הם קוראים לתמוך בגבריאלי ולשים פתק של שינוי ..... או שאתה באמת נורא תמים, או שלא יודע מהחיים שלך....

BanjoKazooie

New member
גרנות אכל חרא

מגיע לו הוא "העריך שיעלה לסיבוב השני" עלק!! אם כבר גבריאלי כמעט עלה לסיבוב השני.

למעלה