שנאת זרים

blight

New member
שנאת זרים

כבר שלושה ימים הינו עסוקים בחציית ביצות. יומיים עברו מאז נחתנו, המשלחת הראשונה מכדור הארץ לכוכב הנמצא מחוץ למערכת השמש, וכל מה שראינו היה בוץ. בסופו של דבר הגענו לקרקע יבשה, שהשתפעה קלות כלפי מעלה. סמוך לפסגה הצמחייה הלכה ופחתה בעוד שהקרקע נהפכה טרשית דבר שהיקשה על העלייה. דמיונה של הפסגה לסוללת מגן הלכה והתעצמה ככל שקרבנו. כשהגענו לפסגה התברר שזאת באמת הייתה סוללת מגן. וזה היה הדבר האחרון שהספקנו ללמוד על המקום...

tukh

New member
שמע, אין מה להבין

זה קטע...שהיה יכול להיות סיפור עם רעיון כלשהו מאחוריו, אבל יש לנו סופר קצת עצלן שלא נראה לי שבא לו לפתח את זה...

Boojie

New member
אז לפני שאני מוחקת את זה,

אני נותנת לך הזדמנות להסביר לנו איך הדבר הבלתי מושקע הזה הוא סיפור, בדיוק.

blight

New member
קטונתי

אני ממש לא מתכוון לפתח פה ויכוח על מהות הסיפור וכמה הוא מושקע או לא, את זה אני משאיר לאנשים גדולים ממני. כך שההחלטה נתונה בידייכם.

blight

New member
ודרך אגב

אורכו של סיפור ממש לא מעיד על מה שהוא מכיל, כך שאולי יש לכם השגות על הרמה אך לזרוק לאוויר "הוא לא מושקע", "סופר עצלן"...

ננסק

New member
מסמפט, אבל

שמע, אני מסמפט את הגישה שלך. עשיתי דברים דומים בעבר, בפורומים אחרים. אבל בת´כלס, זה פשוט לא לעניין, וכן, -אתה עצלן-
... זה לא סיפור, זה בקושי קטע! אם עלה לך בראש דבר שכזה, יש לך שתי אפשרויות: או שתרחיב ותעלה את הסיפור לפורום רק כשהוא, ובכן, _סיפור_, או שתעלה הודעת "אנשים! יש לי רעיון ככה וככה, מישהו מעוניין?" אני נורא אוהב לקרוא גם סתם רעיונות לסיפורים.

Lu Tze

New member
כון, אורך של סיפור לא מעיד על מאמץ

הבעיה היא שאתה העלית פה פיסקה ולא סיפור. ולא, זה לא קשור לאורך. הבעיה היא שהפיסקה שלך לא מכילה שום רעיון עכשיו, עזוב אם זה סיפור או לא. אני רק רוצה לדעת מה היה הרעיון של הפיסקה הזאת כי אני ממש לא הבנתי מה אתה רוצה מזה.

blight

New member
חוזר בי

ובכן כל הרעיון של הקטע הוא בעצם די פשוט ואני לא חושב שיש פה יותר מידי רבדים נסתרים,כך שאני מתנצל אם פגעתי ברגשותיו של אי הוא.

blight

New member
חוזר בי

ובכן כל הרעיון של הקטע הוא בעצם די פשוט ואני לא חושב שיש פה יותר מידי רבדים נסתרים,כך שאני מתנצל אם פגעתי ברגשותיו של אי הוא.

Yuli Gama

New member
המלצה ידידותית

(או לא כל כך) יתכן והסיפור הזה אכן ומושקע, ויותר מסתם קטע חסר תוכן ממשי ומשמעות ויתכן כי פשוט יש לנו בעיה להגיעה לרעיון הגלום בו. אם אתה חושב שפשוט הובנתה לא נכון והוערכתה לא בצדק תפרסם את הסיפור בפורום סיפורים של האגודה.(על אחריותך בלבד, מזהירה אותך לפני שאתה פונה לשם) הדבר היחיד שהיתי אומרת לזכותו של הקטע הוא שהוא כתוב טוב ובלי להוסיף יותר מדי היה ניתן גם לנטוע בו רעיון(שמובן לכולם) או עלילה אני חושבת שאם תגיד לנו במילה או שנים מהוא הרעיון הפשוט שרציתה להביא גם נבין ונעריך את הקטע וגם אולי נמליץ (בתור קוראים מהצד) מה כדי לשנות כדי שהרעיון יהיה יותר מובן, אבל כפי שאמרתי, אם אתה חושב שהוא מובן מספיק תעלה אותו לפורום של האגודה וזהו .

למעלה