שנאת נשים

ORENAM1

New member
שנאת נשים

| הוספת הודעה
חפש בפורום זה

מתקדם
הגדרות תצוגה כלים ומידע
פורומיםתמיכהחסרי ניסיון זוגי ומיני בגיל מאוחר7,757 עוקבים אודות עדכון יומי עסקים סובל מבעיות בכף הרגל או הקרסול?
פורום חסרי ניסיון זוגי ומיני בגיל מאוחר
ברוכים הבאים לפורום חוסר ניסיון זוגי ומיני בגיל מבוגר!
הפורום עוסק בחששות, הפחדים, הביישנות, חוסר הביטחון, וכל מה שקשור לחוסר ניסיון זוגי או מיני.
זה המקום לפרוק, להתייעץ, לקבל תמיכה, לשאול שאלות, ולהכיר חברים!

תקנון פורום 2353 - חסרי נסיון זוגי ומיני בגיל מאוחר:
1. כללי- הפורום עוסק בכל מה שקשור לחוסר ניסיון זוגי ו/או מיני, והינו פתוח לכל מי שרוצה להתייעץ, לשאול שאלות בנושא, או לתת עצות מניסיון אישי.
הודעות שחורגות מתקנון תפוז ימחקו והגולש יחסם ע"פ הצורך.
לפורום אין הגבלת גיל, ואין לפרסם תכנים בוטים או קללות.
2. פרסום מסחרי- אין לפרסם תכנים בעלי אופי מסחרי ו/או המכילים מידע פרסומי כלשהו, למעט בשירשורים ספציפיים המיועדים לכך ובתיאום מראש עם הנהלת הפורום.
3. קניין רוחני- תכנים אשר זכויות הקנין הרוחני בהם אינן שייכות לכותב אסורים לפרסום, בכפוף לתקנון תפוז.
4. אאוטינג- אין לפרסם פרטים החושפים מידע אישי על אדם אחר ובכלל זה שמו האמיתי (במידה ומוכר ע"י ניק), פרטים שהועברו במסרים, אינטראקציות אישיות, מקום עבודתו, מספר טלפון, תמונות וכו'

המשך
הנהלת הפורום:
cancer3009

הוספת הודעה

נושא ההודעה
by TaboolaSponsored Linksבנוסף אולי תאהב/י את
מכשיר לייזר ביתי לטיפול בפטרת ציפורניים: עלות נ…
Ynet
איך מונעים ריחות בשירותים ללא חלון, ללא ונטה לשירותי…
אינוונט - מוצרים חדשניים לחדר השירותים
אם יש לכם ביטוח חיים, יש עובדות שאתם חייבים לדעת
S-MART
הכירו את הדרך המפתיעה לטיפול בלחץ דם גבוה לל…
baba-mail.co.il
רגע לפני עליית הערך: פלורנטין בדרך להיות רוטש…
Round-Table מגזין השקעות
xהודעה מהנהלת הפורוםחשוב לקרוא לפני כתיבת הודעה בפורום: ~נא לשמור על שפה הולמת ומכבדת בעת כתיבתכם בפורום ~מומלץ לקרוא את תקנון הפורום לפני כתיבה בפורום ~לא ימחקו הודעות לפי בקשת גולשים ללא סיבה מוצדקת. לפירוט יש ללחוץ על "המשך"- הודעות שיכתבו בשפה בוטה, ופוגעת ימחקו, קללות, אאוטינג וכד' - כל אלו גם לא יתקבלו וימחקו מייד. ה-|off| מותר לשימוש כאשר רוצים להגיב לשרשור או לאדם בשרשור בנושא שאינו קשור לשרשור עצמו, אך אין לפתוח שרשורי |off| ללא רשות מהמנהלים. שרשורים כאלה יימחקו. כמו שכתבתי בעבר, רגע לפני שאתם לוחצים על "שלח" חישבו אם כך הייתם רוצים שידברו אליכם והאם כך אתם מדברים לחבריכם. קחו בחשבון, ההודעות לא הולכות להמחק בקלות וכדאי שכל אחד יחשוב פעמים לפני שהוא מפרסם משהו. יש לקחת אחריות על הבחירה לפרסם ולקחת בחשבון שעלולות להיות תגובות שלא תאהבו. בסעיף 7 בתקנון תפוז, אותו סימנתם בוי עם בחירתכם ניק קבוע, נכתב: "בנוסף, אנא זכרו שעם בחירת הניק, לא תיהיה אפשרות לשנות או למחוק אותו(וכן לא יהיה ניתן למחוק באופן גורף את את התכנים של אותו ניק באתר - בין היתר בשל חשש לפגיעה בתכנים של גולשים אחרים ובהתנהלות הסדירה של השירותים המוצעים באתר). לכן, ככל שאתם מעוניינים לשמור על אנונימיות, שמרו בסוד אף את אותו ניק, ואת הקשר שלו אליכם." כשאתם מפרסמים שאלה בפורום אתם "מסתכנים" בכך שתקבלו תגובה שלא עומדת בקנה אחד עם החיבוק לו ציפיתם. זו אינה סיבה למחוק את כל השרשור - מה שיפגע גם בגולשים האחרים, שהשקיעו מזמנם וממחשבתם ולא מגיע להם שתגובתם תמחק. מאחלת לכולם גלישה נעימה בפורום - באווירה נעימה! :) המשך >>
עבור לעמוד
ארכיון הודעות>>
אחרון>>
לצפיה ב-'שנאת נשים'שנאת נשים ORENAM130/09/2018 | 16:51
אני בן 35 גר עם אמי ואחיי. יש לי מספיק מחשבות טורדניות ובעיות וקשה לי קצת לפרט את כולן אבל בגדול, אז ככה אחרי מחשבות הרבה על מצבי ,נראה לי שאני שונא נשים.
איך אני יודע , אמי די הייתה מגוננת בילדות. וגם כל פעם שאני
הייתי מחפש עבודה , הייתה נכנסת לחדר , נו מה מצאת משהו? ובגלל שאותי זה הרגיז הייתי מנסה להתעלם ממנה אבל לא הצלחתי ושהייתי ממלמל משהו מתוך כעס הייתה זורקת פרצוף עם מילים מה שעוד יותר הגביר אצלי את הכעס. ואם בתור מתבגר לא היו לי סטוצים מה שהוריד לי את הביטחון, זוגיות רצינית לא הייתה לי ממש מעולם. וזה משהו שאולי גם תוקע אותי היום מבחינה תעסוקתית וגם אולי מקשה עליי ביצירת עצמאות. עוד נראה לי החמיר את זה , זה משברים אישיים שעוד יותר פגעו לי בביטחון העצמי.אני מרגיש שזה כך כך עמוק עצמי שקשה להתגבר על זה מהסיבות הבאות גם. מתחיל מזה שאני סתם דוגמא שאני בטינדר או בפייסבוק , רואה נשים שכולם רובן מתל אביב ,וכל אחת עם תמונה של בגד ים וקעקויעם שמחה , נראית לי שטחית וזולה.
שאני קורא על כתבות של הטרדה מינית ,משניא אותי כל כך המניפולטיביות שלהן והצביעות שלהן , שהן משתמשות בנשיות שלהן . כמו למשל אם מישהו רושם בכתבה שהיא סוחטת ובלה בלה , והיא רושמת לו יאפס, כאילו מרשה לעצמה כי היא אישה לדבר איך איך שהיא רוצה ואם חלילה אני אגיד משהו רע עליה אוי ואבוי כי אנחנו בעצם שבויים של הפוליטקלי קורקט.
זה הכל מתחבר לי כי ביום יום אני מרגיש הרבה אשמה, ושאני רואה נשים שכאילו מצד אחד משתמשות בנשיות שלהן כדי לא להרגיש אשמה ואז הן מרשות לעצמן להשתרלל וכו'.
עוד למשל עוד דמגוגיה של נשים , " אישה יכולה ללבוש מה שבא לה" או לשכב עם מי שבא לה" שאני קורא את אני ממש מתרגז , כי זה כאילו כמו שאמרתי הן משתמשות בנשיות שלהן כדי לתת לעצמן גושפנקה לעשות מה שבה להן. דבר כזה ממש שאני קורא מכעיס ומרגיז.
כמובן מה שעוד מוסיף לי וכעס, שהן חושבות על גברים כאלה כלוזרים, והולכות ושוכבות עם גברים כאילו שלא חושבים ככה. זה נראה לי שטחי.
דבר נוסף , הן מושפעות מכוח ומעמדים.
כשאני בוחר לעשות ספורט ( גם אולי כתוצאה מרגשי נחיתות כדי להיות יותר עם ביטחון עצמי) ובוחר לראות בוידאו עם מישהי שמדריכה ונראית אסרטיבית משהו בזה גם מעצבן אותי בדיבור שלה בגלל שיש לה ביטחון עצמי ולי לא , ואז כל האימון יש מחשבות של כעס.
גם פעם שהייתי מתאמן בחדר כושר שהייתי רואה נשים יפות ואולי הייתי חושב שהן פרחות ואז היה כעס , הייתי מתאמן חזק על ההליכון כדי יותר טוב מהן ואולי בגלל זה גם נהיו לי בעיות בברכיים.

למעלה