שנדי המלכה!!

שנדי המלכה!!

בואנה אחרי השינוי שעשו לשנדי היא נראת מהממת אני מתה עליה היא המלכה שמלכות יש בא הכל גבובה רזה יפה בלונדינית עיניים מהממות מה עוד צריך אצל דוגמנית.. קמיל היא מטומטמת בעע שתילך תמות.. קייטי חמודה ומצחיקה חבל שהלכה.. אתר הייתה חמודה אבל ילדותית מישי שרה..נחמכה..שנאג'ה יפה אבל נמוכה מידי ואפריל חמודה מרסדס יש לה שם של מכונית חח זהו ביי

גם אני הכי אוהבת את שנדי,

היום חשבתי על זה שבאמת אחרי התספורת היא נראית כל כך יותר טוב, וגם בולט שהיא זאת שהכי לומדת ומשתפרת מתכנית לתכנית, למה כל פעם לחלק של ההדחה היא באה בשיער אסוף כל כך?!? היא הרי תצליח לעשות רושם כל כך יותר טוב על השופטים אם היא תבוא בשיער פזור... בשיער אסוף היא תמיד מזכירה את העכברונת שהיא הייתה בהתחלה, ועם שיער פזור היא כבר ממש נראית כמו דוגמנית... איך ג'ניס דיקנסון אמרה? עם החולצה שהיא לבשה ("איוול שנדיי") היא נראית כמו "פאריס הילטון ואנאבי"... זאת מחמאה!

במסיבה אחת מישהי אמרה על הסגנון

שלי שזה היה סגנון כזה פאריס הילטון.. והוחמאתי והכול כי 1. זה אומר שזה היה סקסי 2. זה אומר שזה היה אופנתי אבל זה מממממש לא מה שחשבתי לעשות.. חחחחח

rotemi26

New member
אתן רוצות תמונות יפות שלה?

מצאתי כמה ממש ממש מוזרות שהיא לובשת שמלה אדומה מזעזעת וגם מצאתי כמה ממש יפות שלה! תגידו לי אם אתן רוצות לראות...

frikin shin

New member
ג'נאשה לא הייתה נמוכה מדי../images/Emo4.gif

סתם הגזימו עם זה... אבל הגישה שלה הייתה על הפנים ולכן העיפו אותה... ואוו! למרסדס יש שם של מכונית! איזה אבחנה! זה היה די מטומטם
... תקשיבי לא להעליב אותך אבל את כותבת כמו תינוקת

אני כותבת כמו תינוקת?!?!?!

טוב נגיד את האמת אני בת 11 אז חחח שששש.... ומרסדס באמת שם של מכונית חח

victoria777

New member
מרסדס...

מי שהמציא את המכונית הזאת נתן לה את השם של בתו או אשתו,לא זוכרת בדיוק....

למעלה