שנדי כזאת מכוערת!

שנדי כזאת מכוערת!

היא לא יודעת ללכת על המסלול, היא חנונית, הולכת כפוף אבל נראה לי שבפרק הבא יעיפו אותה!

LGOETA89

New member
לא מסכימה איתך!

ראית אותה בלי המשקפיים?? איך את יודעת שהיא חנונית? ולמה את שופטת אולי היא תלמד בהמשך התכנית!! ותאמיני לי היא מהממת והיא יכולה להיות דוגמנית על יפה כי האי רזה וגבוהה ויפה וזה מה שהם מחפשים

NeVeRtheLeSs

New member
שנדי יפה

היא לא הולכת טוב אבל את זה אפשר עוד לשפר

מה הקשר חנונית?

בגלל שיש לה משקפיים? מה את ילדה בת 5? היא יפה גם עם משקפיים וגם בלי הבעיה זה הגוף המכוער שלה וצורת ההליכה שלהההההה

amazing mf

New member
נו באמת

היא רזה כמו מקל, הולכת כמו דחליל וחסרת ביטחון עצמי וחן. רק השוק שלה מתמונת גן עדן מראה עד כמה היא מוזנחת! שתתנדף עם הרוח...

../images/Emo44.gifכל אחד יכול להגיד את דעתו..

אבל תעשו את זה בצורה יפה.. לא צריך לריב ולהתווכח על זה.. על טעם וריח אין להתווכח

moomita

New member
מסכימה איתך חלקית

תראי... אולי היא לא נראית טוב כמו הבנות האחרות, אבל זה בגלל שהיא צריכה להפתח.. בדיוק כמו שאמרו בתוכנית - "ניצן שלא פרח" או חירבוש בסגנון. ושתראי אותה אחרי זה היא תראה מהממת. היא באמת חסרת ביטחון אבל לא יפה לקרוא לה חנונית ולתייג אותה בצורה כזאת! הדבר היחיד שאני לא אוהבת בה זה המקלוּת! היא נראית כמו מקל עלי אדמות. שתאכל קצת..

מה קרה לך?

ברגע שהיא מורידה משקפיים רואים שיש לה פוטנציאל הליכה על מסלול זה משהו שאפשר ללמוד בעיקר עם בטחון עצמי חנונית, אז? מה רע? ומה את כל כך מושלמת?

למעלה