שנדליר ב-9 סגנונות

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
שנדליר ב-9 סגנונות

אם אתם זוכרים, לפני כשנתיים עשיתי ביחד עם חבר, יונתן קצין, קאבר ל"טוקסיק" של בריטני ב-7 סגנונות בתור משימה שקיבלנו בלימודים.
החלטנו לעשות עוד קאבר כזה עם כמה סגנונות סתם בשביל הכיף שלנו.
הפעם החלטנו להתעלל בשנדליר של סיה ולעשות אותו ב-9 סגנונות!
הנה הקליפ:

DAN1EL

New member
מגניב, מושקע ויצירתי ביותר - כל הכבוד!

ואהבתי את הופעת האורח של אור ותום

RTur

New member
תודה רבה!

וכן, אור ותום אדירים
ממש שמח שהם הסכימו להשתתף, זה היה קורע

ערן1987

New member
מגניב ממש!

כל הסגנונות מאוד מוצלחים ועשויים היטב אבל פחות התחברתי לקטע של האופרה, אולי כי הזמרת ממש ממש צרמה לי ולא הרגישה לי כזמרת אופרה אפילו לרגע (אני מאמין שהיא לא כזו אבל ברגע שהלכתם על ז'אנר מסוים אז לכו עליו עד הסוף).
&nbsp
אגב, למה דווקא "שנדליר"? אתה יודע שאני מת על השיר הזה ברמות אחרות אבל קצת איבדתם את המומנטום סביבו חחח.. למה לא שיר אחר, יותר עדכני, שהיה יכול להביא לכם יותר צפיות?

RTur

New member
תודה רבה!

דווקא הזמרת היא באמת זמרת אופרה. כיום היא אמנם עברה לשירה רגילה אבל היא עדיין שרה אופרה, זה לא משהו ששוכחים. מעניין שזה מה שמרגיש לך.
&nbsp
למה שנדליר? כי מכל השירים שיצאו בשנה-שנתיים האחרונות זה הרגיש לנו השיר עם הפוטנציאל הכי טוב לעשות איתו משהו מוצלח. גם כי השיר עצמו ממש חזק ומצליח ובאמת היה פה מקום לשחק ולהתעלל בו קצת. לא הרגשנו שהיו לנו אופציות יותר טובות מבחינת שירים חזקים שגם הרגיש לנו ששילוב של כמה סגנונות ייצא מספיק מעניין ומקורי (כמובן שגם רצינו להתעלות על עצמנו מטוקסיק מכל הבחינות גם בכמות הסגנונות, גם בסאונד/עיבוד/הפקה עצמה וגם בקליפ).
עניין המומנטום בכל מקרה זה עניין בעייתי כשעושים פרוייקט בסדר גודל כזה. אם אנחנו כבר הולכים על משהו מושקע וגדול כזה, היה לנו חשוב שייבחר שיר חזק שבאמת עומד בפני עצמו ולא בהכרח לתפוס איזשהו להיט של הרגע שייעלם עוד קצת זמן. אז בכל מקרה אי אפשר ללכת על זה כשהשיר רק משתחרר כי צריך לראות מה קורה איתו בהמשך.
מעבר לזה, שנינו עדיין סטודנטים ועסוקים מאוד אז עבדנו על זה לא בצורה מאוד רציפה. כל פעם שהצלחנו למצוא איזה כמה שעות להיפגש ולעבוד עשינו את זה אבל זו הפקה ממש מורכבת מבחינה מוסיקלית וזה לא משהו שסוגרים תוך יום-יומיים עבודה.
הקליפ צולם בשלושה ימי צילום שגם לתאם אותם היה קשה גם מבחינת לוקיישנים ולוודא שיש לנו מספיק אנשים שפנויים ויכולים לבוא להשתתף אחרת אין טעם לצלם + הקליפ עבר 3-4 פעמים עריכות מחדש כי לא היינו מרוצים מהתוצאה בהתחלה. העורך המקורי ערך אותו פעמיים ופעמיים זה... לא היה משהו בלשון המעטה ואז לקחנו את זה לעורך אחר וגם אנחנו עשינו כמה תיקונים משלנו בסוף.
בתכל'ס פחות קריטי לנו עניין המומנטום, אני רואה שהשיר עדיין משודר באמטיוי נגיד לא מעט למרות שמאז יצאו לה עוד 3 סינגלים אבל השיר באמת מאוד חזק ככה שהם לא הוציאו אותו מהרוטציה וקורה ששירים מקבלים "תחייה מחדש", אולי זה יקרה בזכות הקליפ שלנו חחח

למעלה