שנהיה לראש ולא לזנב

dory30

Well-known member
ע"פ רוב, בחיים האישיים והפרטיים שלכם, איפה אתם? ראש, זנב, באמצע? האם זה משתנה ולמה?

dory30

Well-known member
אני איפשהו באמצע, לא ראש ולא זנב לרוב. כמו שמישהו שהיה אחראי עליי בצבא (אזרח עובד צה"ל), אני מעדיף כברירת מחדל לא להיות החוליה הראשונה בשרשרת. העיקר למלא טוב את התפקיד של החוליה השניה/שלישית, ואז הכל בסדר.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
התגובה שלי היא בהתאם למשפט:"עדיף להיות זנב לאריות מאשר ראש לשועלים".

אימרה שרק פוגעת בשועלים, האם זה אשמתם שהם רעבים לבשר?

לא אשמתם, אבל מסכנות החיות שהם אוכלים. אני לא חושב שזה קשור למשפט. גם האריות טורפים, אבל השועלים נחשבים לערמומיים ולכן זדוניים.

AnarchistPhilosopher

Well-known member
לא אשמתם, אבל מסכנות החיות שהם אוכלים. אני לא חושב שזה קשור למשפט. גם האריות טורפים, אבל השועלים נחשבים לערמומיים ולכן זדוניים.
איך הסקת שהם זדוניים? כאשר המילה "זדון" היא לעשות למישהו רע ביודעין.

זה לא שהם מתעללים באוכל שלהם. זה שהם משתמשים בשכלם לעומת האריות שמשתמשים בכוחם הפיזי זה מעלתם.

הם נחשבים לערמומיים וממציאי תחבולות מתוחכמות. לכן הם נחשבים כנוטים להערים על האוכל שלהם.

תמיד היה לי חוש הומור טוב. פעם עזרתי שנה במחסן בעבודות פשוטות ויום אחד ניסה אחד הספקים לעשות עליי רושם ושאל אותי "מה תפקידך בכוח?", אז עניתי לו: "תפקידי במוח, לא בכוח".

dory30

Well-known member
תמיד היה לי חוש הומור טוב. פעם עזרתי שנה במחסן בעבודות פשוטות ויום אחד ניסה אחד הספקים לעשות עליי רושם ושאל אותי "מה תפקידך בכוח?", אז עניתי לו: "תפקידי במוח, לא בכוח".
והוא הבין את הבדיחה?

הוא היה נבוך. ניסה לעשות עליי רושם והערמתי עליו בהתחכמות, אז מישהי שעבדה לידי אמרה לו: "לא צריך להלחיץ".

למעלה