שנה אזרחית חדשה-שאלון חדש!

nuna19

New member
שנה אזרחית חדשה-שאלון חדש!

והפעם על אחד השירים היפים של דודו: נסיכים וסוסים! (ובהתאם לכך השאלון מוזר במיוחד...-תחיו עם זה.) האם אתם חולמים כל לילה: מה היה החלום הכי הזוי שלכם? מה היה החלום הכי מפחיד? והכי קורע? אתם חולים כרגע? מה המליצו לכם לקחת? ושאלה אחרונה: מה דעתכם (כרגיל...) על השיר?

RTur

New member
עונה:

האם אתם חולמים כל לילה: אממ.. נראה לי שכן.. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? פיי.. נראה לי כל חלום שני אצלי זה חלום הזוי.. היה חלום שבסופו דפקתי לעצמי את הראש בקיר (כאילו באמת דפקתי, לא בחלום..), היו מלא חלומות הזויים על מפורסמים שאלוהים יודע מה היה הקשר בכל אחד מהם.. מה היה החלום הכי מפחיד? חלמתי שמישהו מנסה לרצוח אותי ואני נאבק בו ואז התעוררתי כשאני מרגיש שמישהו תופס לי את היד בחוזקה.. והכי קורע? החלום מהשאלה הקודמת.. כי אחרי שחמש דקות שלמות שכבתי בלי לזוז מרוב פחד כי באמת הרגשתי שמישהו תופס לי את היד בחוזקה פתאום קלטתי מי תופס לי אותה... אני!!!
אתם חולים כרגע? לא מה המליצו לכם לקחת? ושאלה אחרונה: מה דעתכם (כרגיל...) על השיר? גרררררר..

nuna19

New member
../images/Emo6.gif

אוי ארתור.... החלומות שלך תמיד מעלים חיוך...

עונה

האם אתם חולמים כל לילה:כן מה היה החלום הכי הזוי שלכם?שאני רוצה להתעורר מהחלום ואני לא מצליחה ואני מרגישה שכולי משותקת מה היה החלום הכי מפחיד?שהכלבה שלי נידרסה[אבל רק בחלום,במציאות היא חייה] והכי קורע?שעשיתי לעצמי פדיחות במסיבת סיום אבל רק בחלון אתם חולים כרגע?כן מה המליצו לכם לקחת?דקסמולקולד,קל גרון,אוטריווין ושאלה אחרונה: מה דעתכם (כרגיל...) על השיר? לא שמעתי אותו סורי

למעלה