שנה אזרחית חדשה

קוביd1

New member
שנה אזרחית חדשה

היום מסתיימת שנת 2012 וממחר אנחנו ב2013
אשמח אם תכתבו מה קרה אתכם מבחינת הניתוח והירידה במשקל בשנה היוצאת ,ומה אתם מאחלים לכם בשנת 2013

קובי

LATIN GIRL77

New member
קפצתי לבקר

הרבה זמן שלא ביקרתי בשדה התפוזי והתבקש לקפוץ להגיד שלום

למי שלא מכיר, נעים מאוד, אביגל - מנותחת טבעת מזה שנתיים וחצי. ירידה של 33.5 ק"ג ומהשנה האחרונה מכורה לספורט - כן כן הבלתי אפשרי (או שלא..) קרה.

מצרפת תמונות של לפני למול תמונה טריה מהמרוץ האחרון והשישי במספר בתשעה חודשים האחרונים ותמונה נוספת עם בגדים "רגילים", בנוסף פוסט שעלה הלילה ונראה לי מתאים גם לבית היקר כאן.

אז נכון שאת ראש השנה שלנו כבר חגגנו, אבל הערב זאת עוד הזדמנות לסגירת מעגל של לוח שנה שאנחנו חיים על פיו.
2012 הביאה איתה הרבה רגעים מרגשים ומשני חיים. הרבה נקודות תפנית , הצבת מטרות ויעדים חדשים.
כבשתי פסגות והרים שאפילו לא חלמתי עליהם. גיליתי אדם חדש , למעשה אדם שהיה שם אך היה צריך לקלף שכבות כדי לגלות אותו.
תמיד חלמתי שכמו בסרטים חליפת האדם השמן תוסר ממני ברגע, אז אומנם זה לקח יותר מרגע ועבדתי על כך לא מעט, אבל בשנה הזאת כש"הסרתי" את אותה החליפה, למעשה שיאה של הסרת החליפה, גיליתי כול כך הרבה על עצמי ועל הסביבה.
גיליתי מי הם אותם אנשים אמיתים שהיו מסביבי NO MATHER WHAT, מצרך נדיר בימים אלו.
הרבה מעבר לחליפה הזאת, למדתי להכיר ולאהוב את מי שהסתתרה תחת החליפה וסוף סוף נחשפה לחיים.
אז כן, שנה לועזית חדשה אבל הזדמנות גדולה לעוד סיכום לשנה מדהימה שחלפה כאן.
תודה לכול אותם אנשים מופלאים ולא מובנים מאליהם שמהווים חלק בלתי נפרד מחיי, בין אם אנשים מהכרות ארוכת שנים או כאלו שנכנסו במהלך התהליך ונהפכו לחלק בלתי נפרד מחיי

תודה ענקית ותמידית למקום המיוחד הזה שתמך בי לפני הניתוח, בתהליך ויש לציין שרכשתי פה חברים יקרים ואהובים!
המשך שבוע נפלא!!!!

קוביd1

New member
שמח שקפצת לביקור

את נראת נהדר כל הכבוד
התמונה שלך בעבר ועכשיו מהווים השראה להרבה מנותחים
בהצלחה אשמח לראות אותך בפורום

קובי

limor19761

New member
את נראית נהדר ....

הי מה שלומך, כל הכבוד לך , תמשיכי כך, בריאות שווה הכל
אני מנותחת מ 30/5/12 ירדתי עד היום 26 קילו. ומזה חודשיים אני תקועה במשקל הזה.. אני סגורה רק שתי סגירות כיום 6CC. אני אוכלת בעבודה בשעה 11:30 סלט שמורכב(מלפפון, עגבניה, גמבה) וקוטג חצי קופסה ליד בשעה 15:00 יוגורט דנונה עם גרנולה ודבש.
באה הביתה ואוכלת ארוחה יותר גדולה בשעות 20:00-21:00, האמת שהארוחה העיקרית שלי היא בבית בשעות הערב.
יש לך טיפים בשבילי? האם ללכת לסגור עם כמויות אוכל כאלו? מבחינת ספורט הייתי מקפידה על הליכה של 5 ק"מ יום כן יום לא, אבל מאז שהתחיל להיות קריר הפסקתי.

מחכה לתגובתך ואת נראית מהממם

רוייקו

New member
שנה אזרחית טובה ומוצלחת לפורום ולמשתתפיו

שנמשיך להיות עדים לעוד ועוד הצלחות הניתוחים ישועת המנתחים המבורכים. שנה טובה ומוצלחת.
רוייקו

אביגל החתיכה היקרה שלנו!

מה שלומך? את נראית מיליון דולר! כיף לשמוע ממך וכיף לראות אותך.

למעלה