שנה אזרחית טובה!!!!

דיאנה1

New member
שנה אזרחית טובה ומזל טוב! ../images/Emo48.gif

אנחנו חוגגים עם חברים אצלם בבית עם ארוחה טובה ויין. רצינו לצאת וגם לרקוד קצת אבל המחירים האסטרונומים של כל מקום עלוב גרמו לנו לבחור משהו קצת יותר בסגנון "עשה זאת בעצמך". אולי נצליח לשכנע אותם להזיז את הרהיטים ולשים קצת מוסיקת ריקודים... למרות שגם הם הורים לילדים קטנים וזה יכול להעיר אותם. נו טוב, העיקר ה
בחצות.

שנה טובה ../images/Emo6.gif אפשר לסמן ../images/Emo127.gif על 2001

ולקבל בברכה את 2002. נקווה ששנת 2002 תהיה עבורנו (באופן אישי) טובה ומדהימה לפחות כמו 2001 יותר
ושכמדינה נדע ימים יפים יותר מאלה..... אנחנו לא חוגגים עד כמה שידוע לי, אלא אם כן בעלי מכין איזושהי הפתעה אבל לא נראה לי
בכל מקרה, שנה טובה לכל דירי הפורום הנהדר הזה. מנצלת את המקום להגיד תודה לרותי על הניהול המצוין. ולך לימור, המון המון מז"ט ליום הנישואים
שירלי.

../images/Emo48.gif שנה טובה לכולנו!

ו
ללימור ואבאעמית ליום הנישואין! אל תשכחו ל
בחצות!

שתהיה שנה מוצלחת../images/Emo48.gif

ולך לימור המון מזל טוב ליום נישואייך, ושתחגגו עוד הרבה כאלו... אני היום חוגגת שוב עם הצירים המדומים המעצבנים האלו בבית, בעלי עובד היום, (היום הכי חזק בשנה אצלו), ולמרות שרצה שאצטרף ואחגוג איתו ויתרתי...אין לי כח לזה, שנה הבאה ב"ה. חוץ מזה מתאים לי ללדת מחר, זה תאריך יפה לא?

מזל טוב ושנה נהדרת!

ואני מאחלת לכולם שנת אושר, בריאות והמון אהבה וגם המון המון שעות שינה... נשיקות לכולם!

מלכה ב.

New member
שתהיה שנה נהדרת!!! מזל-טוב!!

ואנחנו נעסוק בקישוט הבית לקראת מחר - ברק בן ארבע.

יונית ש

New member
../images/Emo49.gif לברק ../images/Emo65.gif

אין ספק שמחר יש לכם יום מיוחד שיהיה לכם יום הולדת נפלא המון צחוקים טבול במלא חיוכים מכל ה
יונית

שנה אזרחית טובה מזל טוב ליום

הנישואים. אנחנו לא חוגגים לצערנו, יש לנו פה שני תינוקות חולים
אז שוב
לך ולעידן ועוד מיליון שנים מאושרות

רותי ע

New member
שתהיה שנה נהדרת לכולם ../images/Emo65.gif

רקימים שמחים
בלי מחלות
(מותר לפנטז..)
לימור-מזל טוב ליום הנישואין, כמה שנים כבר? איך חגגתם? ולך במיוחד מאחלת בריאות לכולם. עם אבא ואמא בבית בריאים
ואנחנו, ממש במקרה בילינו אתמול. בד"כ אנחנו לא חוגגים סילבסטר אבל ממש במקרה יצא לנו הצגה. "החברות הכי טובות". מומלץ בחום

למעלה