שנה באוסטרליה עם בת זוג בעלת אזרחות.

lironit 84

New member
שנה באוסטרליה עם בת זוג בעלת אזרחות.

שלום לכולן.ם
אני ובת הזוג שלי מאוד רוצות שנה הבאה להיות באוסטרליה. בת הזוג שלי עלתה לארץ בגיל צעיר , היא אזרחית אוסטרליה סבתה ודודיה שם .
אני בת 32 בקרוב, בלימודי תואר שני , מורה ויועצת חינוכית. חתמתי על חופשה של שנה ממערכת החינוך. אנחנו בזוגיות מעל שנה ומתגוררות יחד כ-9-10 חודשים. אני עובדות עצות לגבי איזה ויזה תאפשר לי כניסה .
אם זה יכול לעזור דוד של אבי חי באוסטרליה עם משפחתו (אזרחים) .
אנחנו מעוניינות לטוס בהקדם האפשרי יולי- אוגוסט- ראלי?
האם שווה להתחיל מויזת תייר ושם להגיש הארכה?
אם אני מעוניינת לעבוד, זה ראלי להגיע ללא אשרת עבודה ולהשיג אחת דרך מעסיק שם? מה לגבי לעבוד בשחור?
אם נתחתן שם או בארץ זה יכול לעזור לנו?
נ.ב יכול להיות שמכסת ויזות התייר הסתיימו???
אני מדגישה כי כרגע לא מדובר בהגירה , אלא בתקופה של שנה .
אשמח לטיפים .
תודה רבה :)

ANZ1

New member
כמה דברים

לא ברור לי למה ישראלים ישר מחפשים דרכי קיצור ולעבור על החוק ולא מחפשים דרכים חוקיות ונכונות, יועצת חינוכית שואלת על מעבר על החוק ולעבוד בצורה לא חוקית.
כמה דברים
1. ויזת תייר לא מתאימה לך, אין לה מכסות, אבל אסור לך לעבוד, ומאד לא כדאי לעבוד בשחור כשיש סיכוי שאת תרצי להשאר לגור, והיא לזמן קצר, היא לא מתאימה לכם.
2. אתן לא יכולות להתחתן, לא בישראל ולא באוסטרליה, בגלל ששתי המדינות לא מאפשרות חתונה חד מינית, אבל להתחתן במדינה אחרת (כמו ניו זילנד) אתן כן יכולות.
3. הדרך הנכונה היא גם הדרך החוקית, לבקש עבורך ויזת הגירה, להיות תושבת קבע, היא תאפשר לך לעבוד, היא תאפשר לך לגור שנה או יותר או כמה שבא לכן,
אתן צריכות להיות בזוגיות אמיתית של שנה, אני במקומכן הייתי מחכה עוד חודשיים עד שגורו ביחד שנה וזה יהיה חוקי מכל הפינות,
4. כדאי לכם להתיעץ עם בעל מקצוע, סוכן הגירה אוסטרלי.
בהצלחה, וכדאי תמיד ללכת עם החוק ולא נגד.

למעלה