שנה הבאה גיל 3 - התלבטויות בנושא גן

לימור א

New member
שנה הבאה גיל 3 - התלבטויות בנושא גן

בוקר טוב לכולם, בני אובחן כ PDD ושנה הבאה הוא יהיה בן 3 - אמרו לנו שאנחנו צריכים להחליט כבר עכשיו לגבי שנה הבאה כי יש וועדות השמה וכו'וזה לוקח זמן. כיום בני בגן רגיל עם סייעת צמודה ל 3 שעות שמקבלת מידי פעם הדרכות האמת שההתקדמות שלו לא בדיוק מרחיקה לכת והיום היינו באבחון נוסף אצל הפסיכולוגית שאמרה שכדאי לחשוב בחיוב על גן תקשורתי אני גרה באיזור נס ציונה ויש גן כזה ברחובות ששמו "רעות". קודם כל אם משהו שמע על הגן ויש לו מה לומר אני אשמח לשמוע ודבר שני קשה לי להחליט כבר מעכשיו כי אני בכל זאת מאמינה שנתקדם עד אז בעצם רק עכשיו נכנסו לאינטנסיביות של טיפול - אנחנו עובדים בשיטת גרינשפן - הוא רואה קלינאית תקשורת פעם בשבוע , מרפאה בעיסוק פעם בשבוע סייעת בגן כל יום ואנחנו ההורים המשקיעים - עכשיו מצטרף לצוות עוד משהו עם נסיון בשיטה לפעמיים שלוש בשבוע אחר הצהריים. זהו אשמח לעצה מהורים בעלי נסיון ומאנשי מקצוע תודה לימור.

החורזת**

New member
הגן ברחובות הוא גן מצויין.

צוות מנוסה, מקבל הדרכה שוטפת מפסיכולוגית עם הכשרה בפסיכולוגיה התפתחותית ויש הרבה שעות של טיפולי שפה ותקשורת. ורק לידיעתך, הגן מבוקש ורשימת ההמתנה תמיד עולה על מספר המקומות בגן, מה גם שברחובות נוהגים לפי הכלל של "עניי עירך קודמים", דהיינו תושבי רחובות מתקבלים קום ובמקמות שנותרים "כל הקודם זוכה". לכן כדאי שתסיימו מהר את כל הפרוצדורה האבחונית, כולל ועדת השמה ובקשו להעביר את החומר במהירות המירבית לשפ"ח רחובות.

פ א ב י

New member
גן רעות

בני היה גן רעות בין בשנה שעברה הצוות שם מאוד מקצועי חם אוהב ומשקיע יש לנו רק דברים טובים לומר על הגן השנה אנחנו בגן רננים . בהצלחה

למעלה