נודניק שכמוך. ברחת מכאן מזמן. אז חלאס. רד כבר מעלינו. סמוך על עם ישראל שימצא את דרכו גם אם זה יארך זמן. העיקר שהנוכל יגיע למקומו הנכון ואז הכל ייבנה מחדש.
קשקוש מקושקש של שמאלן.
הנוכל זה אהרון ברק .לא נתניהו. נכון הוא חלש, נתניהו פחדן, שפן, אבל הוא לא בוגד. הם אהרון ברק ואהוד ברק תעשיינים ואנשי הייטק הם בוגדים שרוצים להפוך את מדינת ישמעאל למדינת כל אזרחיה.
כמה שאני לא בעד נתניהו לפני הבחירות בישמעאל אעשה הכל שהוא יבחר עוד פעם לראשות ממשלה וכך יהיה אז מה עשו ב2026 תרצחו אותו?
אתם בשמאל חבורה של בוגדים ברעיון הציוני והרסתם את מדינת ישראל והפכתם אותה למדינת ישמעאל.
אני אכניס מיליון דולר בכספי תרומות מיהודים ציונים עשירים לקמפיין בעד נתניהו כראש ממשלה רק בשביל לראות אתכם מתפוצצים.
אני אגיע שבועיים לפני הבחירות לישמעאל ואפוצץ מיליון $ בשבועיים על קמפיין אגרסיבי נגד השמאל האנטי ציוני ובעד הליכוד רק בשביל לראות את נתניהו מקים את הקואליציה הבאה. אתם בשמאל יודעים מי האשמים ברצח יהודים בנובה ב7.10 2023 אבל המשפט הצבא והתקשורת בידיים שלכם ולכן אתם מחפים על הפשעים שלכם ב7.10 .
כבר עכשיו יושבים כאן במיאמי תסריטאים שבונים את הסרטון שנציג לציבור היהודי בישמעאל שמבוסס על הסרטון של ה47 דקות שהשמאל מסתיר מהציבור ולאור הסרטון הזה נחשוף את כל הפרצופים של האחראים והאשמים לטבח הזה לרצח הזה ונשאל כל יהודי האם היית בוחר בהם לכנסת?