שנה חדשההההההההההההההההההה

kobi12474

New member
שנה חדשההההההההההההההההההה

חברים יקרים: שנה אזרחית טובה לכל החברים והחברות של פורום שלומי שבת שתיהיה לכולנו אחלה של שנה,ומלאה בהרבה הופעות של שלומי ולהזכיר לכם שאנחנו רוצים לקיים מפגש ב:13/1/2011 שזה יוצא יום חמישי,אצלנוו בבית ביהוד אז מחכה לתשובות ממכם לגבי המפגש קובי,יהוד

שבוע טוב לך קובי../images/Emo229.gif...

על הרצון הטוב וההתמדה ...אתה לא מרפה , אהבתי!!!!! סליחה על התגובה המאוחרת מקווה שהחברים ינהגו כך...אני אשמח להגיע ..כרגע מבחינתי יש o.k שוב שבוע טוב ומבורך ובהצלחההה

נועה גו

New member
חיים אתה אוסף אותי../images/Emo73.gif

אם תסכים...אני פשוט רואה איך אני מגיעה לבאר שבע במקום ליהוד

אין בעיה תגיעי אליי וניסע יחד

זה התכנון לעכשוו נקווה שתהיה הענות של כולםםםם

karoleking

New member
קדימה חברים מי עוד???../images/Emo24.gif

קובי ומשפחתו פותחים את ביתם בלב רחב לכבוד הפורום. אני באמת מבקשת ממי שלא התייחס עד עכשיו, שיענה. כן או לא, אבל לענות. ואם אתם לא יודעים עדיין אפשר גם לרשום "אולי".
לא יפה לא להתייחס. בפקודה
המנהלת!

לקרול ולחברי הפורום בוקר טוב וחודש טוב

בכיף אנחנו מצטרפים למפגש הפורום מירה וחיים שנק
|
|

ערב טוב חברים יקריםםםםםםםם

לא נעלמתי אתם יודעים..... עבודה חדשה מתישה אבל נהדרת. ראשית חייבת לספר לכם משהו קטנטן .יום שישי גשם מבול ואני בחניה בתוך האוטו מחכה שיפסק וירוץ הביתה (כמובן שאין לי מטריה ומעיל) קצת מקשיבה לרדיו ומתעצבנת כי אוטוטו השבת נכנסת ויש לי עוד מיליון דברים לעשות והנה ברוך השם הגשם נחלש רוצה לצאת ובאותה שניה מתחיל שיר של שלומי . מה לא נשאר באוטו לשמוע את השיר ? ברור שכן. וברור שכשנגמר השיר המבול חזר . אז ראשית יום הולדת שמח שלומית . בריאות,הנאה וכל טוב . ובעניין המפגש כרגע אנחנו באים ומקווים שלא יהיה שינוי.ותודה לך קובי על הרצון הטוב שבוע טוב חברים יקרים

../images/Emo141.gif ריקי יקירה ../images/Emo141.gif

ברכות לרגל העבודה החדשה עלי והצליחי שיהיה לך שבוע מקסים

karoleking

New member
ריקי - לא רק שנעלמת...

גם נעלמת!!!!
איפה את? איפה?????? גם בשבת את עובדת????

שנה אזרחית מדהימה לכולם

שתהה השנה הזו טובה יותר מקודמתה שנהיה השנה טובים יותר אחד לשני שנה של הגשמה והתממשות משאלות הלב. לשלומי יקירנו שתהיה לך שנה אף מוצלחת יותר מקודמתה שתמשיך לרגש אותנו כל פעם מחדש קובי לגבי המפגש ב"ה אגיע שיהיה שבוע מקסים לכולם וליל מנוחה

היי לכולם

מה שלומכם ? נעדרתי זמן רב מהפורום מכיוון שאימי היתה מאושפזת בבית חולים רמבם ושהיתי ליד מיטתה סביב השעון, ברוך השם היא עברה לשיקום ומקווים לטוב לגבי המפגש אצל קובי מקווה שנוכל להגיע הכל תלוי במצבה של אימי, התארגנות ביביסיטר וכו , נשתדל מאוד מברכת את כולכם בברכת שנה אזרחית טובה והלוואי והשנה החדשה תאיר לכולנו פנים בכל התחומים המלך שלנו מבלה בארצות הברית וזה על סבבה שיעשה חיים להתראות במפגש ואם לא בהופעות הבאות עם כל הפורום המקסים והנהדר מזל טוב לך שלומית ליום הולדתך עד 100 כעשרים כל טוב

karoleking

New member
רפואה שלמה לאמא שלך../images/Emo184.gif

נקווה שתרגיש טוב ותוכלי להתפנות למפגש.

למעלה