שנה חדשה, דמוריל חדש!!!

• פותח הנושא ic
  • פורסם בתאריך

ic

New member
שנה חדשה, דמוריל חדש!!!

אשמח לקבל תגובות. Demoreel 2005 ושתהיה שנה טובה לכולם!!!

ic

New member
גומיה תודה רבה!

או יותר נכון תודה רבה, גומיה

omern25

New member
וואו!!!

מדהים מדהים..... תשמע - הNIGHTHAWKS תגיד לי שזה עבודה שלך לא מסחרית - פשוט מקסים הייתי שמח לשמוע איך עשית את זה (הופר אחד הפייבוריטים שלי), פשוט יש בעיה עם האתר שלך זה לא עולה לי שנה טובה חג שמח..... עומר

eldarinn

New member
אילן כל הכבוד!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif

עבודות מדהימות, קומפוזיציה מעולה. מקצועי ביותר!!

יש במה להתגאות ../images/Emo45.gif

זה רק אני או שהיתה גרסא ישנה יותר של הסרטון הזה? עם אותה מוזיקה, אבל עבודות אחרות...

ic

New member
היי, תודה רבה.

omern25 תודה רבה, כן הnight howks זה גם אחד הפייבוריטים שלי ואכן זאת היתה עבודה פרטית לעצמי כי אני מאוד אוהב את היצירה הזאת, פרסמתי את כולה פה בעבר תפשפש בארכיון לפי שם משתמש יש שם יותר פרטים על העבודה הזאת, האתר עצמו הוא של אישתי (מעצבת אתרים) והיום יש קצת עומס מאחר והלינק פורסם גם ב 3dtotal וגם ב cgtalk והיו דיי הרבה הורדות אני מניח שמחר או אפילו כבר עכשיו זה יותר רגוע. בכל אופן תודה על תגובה
eldarinn תודה רבה, שמח שאהבת! אמיתי טויטי תודה רבה, לדמו היתה גרסה ישנה יותר עם עבודות שכיום כבר לא שם אבל מעולם לא פרסמתי אותה, כי זה עדיין היה בשלבי הכנה ובחירה של חומרים, יתכן ופעם נתבקשתי לשלוח דמו לאיזו חברה ושלחתי את מה שהיה מוכן עד לאותו הרגע, וייתכן שאיכשהו זה הגיע לידך, זאת ההשערה היחידה שעולה בראשי כי זאת הפעם הראשונה שאני מפרסם את הדמו הזה.

אילן שיחקת אותה :)

מרשים מאוד. אם כי קצת ארוך לטעמי. הבחירה באמון טובין היא בעייני הבחירה המוזיקלית-דמורילית הטובה ביותר שראיתי (שמעתי) מזה כמה שנים. חוץ מבעיות ריצוד פה ושם, עבודות מעולות מכל הבחינות (מידול קומפוזיציה טקסטורה וכו'). וזהו, תחחדש, ושנה טובה.

ic

New member
תודה על התגובות

ilankt אני שמח שזה "הגניב" אותך :) אמיר, תודה רבה! את ההמלצה על "amon tobin" קיבלתי מהאחד והיחיד the master of disaster מני הילסנרד (הבנאדם כלי עולם גם בעניין הזה) בשניה ששמעתי את הנעימה ידעתי שזה מה שחיפשתי. לגבי האורך ישנם עוד כמה שחושבים כמוך, וזה בסדר גמור, לדעתי אם מורידים את הפתיח וכותרות בסוף זה משאיר כשתיים וחצי דקות של עבודות נטו וזה סביר בהחלט (לדעתי) בכל אופן תודה רבה ושנה טובה גם לך!

derbilon

New member
כיף לדעת שיש אמנים כמוך בשוק המקומי

כל הכבוד מדהים ומקצועי!!!!!

Esteviezer

New member
אילן, כל הכבוד!

ויש כבוד... באמת דמו מרשים. אני בכלל לא בטוח שאני מסכים עם מה שנאמר לגבי האורך שלו כי לי זה דווקא זרם טוב ולא "התעייפתי". מה שכן, אני מסכים עם ההערה שנתנו לך בפורום אנימציה לגבי יותר מדי שוטים של מטוסים שבגלל המרחק לא רואים בהם מספיק ממה שרצית להראות. בכל אופן - סחתיין! יופי של עבודה. דרך אגב, חוץ מהמידול של מיכל אשכנזי, יתר הדמויות שלך (כולל מידול, ריג ואנימציה)?

ic

New member
Esteviezer תודה רבה

הדמויות שמופיעות בעבודה "night howks" של הופר הם מ poser בבסיס אני שיפצתי אותם מידלתי להם פרטי לבוש וטקסטרתי ואינמצתי אותם במקס והשתמשתי ב charecter studio בשביל ה rig את הדמות הקארטונית (cartoon) אני מידלתי טקסטרתי ואינמצתי וגם פה השתמשתי בcharecter studio הדמות הזאת היא בעצם לוגו של חברה לאביזרי אופנה וכאלה בשם "אודם" שעד כמה שידוע לי עיצבה אותה בדו מימד מעצבת גרפית בשם "עינבל הופמן" אני יצרתי אותה בגרסה התלת מימדית שלה. יצרתי את הדמות לאתר פקטיבי של החברה שעיצבה זוגתי (שתחיה) אביטל.

למעלה