שנה חדשה והתחלה חדשה

שנה חדשה והתחלה חדשה

אני יודע, יש לכם את כל הסיבות לרטון ולהעלות אותי על המוקד. אבל, זה הולך להיות הנסיון האחרון שלי בלנהל את הפורום, על כל המטלות שגם כך רובצות על ראשי. לאחר מכן, או שאבקש את ביטול הפורום או שאעביר את הניהול לאדם שיש לו יותר זמן ויותר סבלנות בניהול הפורום. אני מבטיח כי ממחר, תתחילו לראות תוצאות. בברכת שנה טובה ושיתוף פעולה פורה אילן.

Justin Angel

New member
שנה טובה ושמחה :)

מי ייתן והאלים יברכו אותכם, מי ייתן והיקום יזרום עמכם, ומי ייתן כי תמצאו שמחה בכל מקום.

hsotrt

New member
שנה יהודית טובה לכולם... ../images/Emo13.gif

ובכלל, אני אשמח להחליף אןתך בניהול הפורום!! ...

Dia Leoghann

New member
או סוף סוף!!!!!!!!!../images/Emo48.gif

ברוך שובך!!! אילו ימים הפכפכים!!!! יום אחד ג´סטין חוזר, וביום אחר מנהלנו הוותיק והנחמד!!! ג´סטין ידידי, אני מסיר את רעיון הפיכתך למנהל הפורום (אל תבין לא נכון, אני שמח מאוד שאתה כאן...), המנהל שלנו סוף סוף חזר!!! להרים מפרשים, ובואו נשיט את הספינה השבורה הזו למחוזות חדשים!!! אילן, אם אתה צריך עזרה, תמיכה, רעיונות וכו´ וכו´ אתה יודע איפה למצוא אותי. בברכת אור ואמת, Dia Leoghann

Justin Angel

New member
ארררר! מייטי!

איישו את המפרשים! הרימו את המגנים! חמשו את תותחי הפוזטירון בטורפידות בתדר 207.3 אומגה! *ג´סטין בה מהמזח ומביט על הספינה של הפורום, וקורא את השם הכתוב על הצד* "ההולנדי" *ג´סטין נאנח, ועולה על הספינה ופוצח בריקוד עם אירי מסורתי*

Dia Leoghann

New member
אני דווקא דמיינתי

ספינה ימי בייניימית כזו.... בלי טורפדוס ופוזיטרונים ופייזרים למיניהם. אולי כמה בליסטראות בירכתיים...

למעלה