יש המון!!!!
All because of you - זה שיר מהאלבום החדש והגדול של U2. בטקס ש-U2 נראה לי נכנסו להיכל התהילה של הרוק אז ברוס ספרינגסטין אמר: "1 , 2 , 3 ,.... 14 הנוסחא המושלמת ללהקת רוקנרול מוצלחת!" שזה בעצם ההתחלה של השיר Vertigo של U2. בונו מתחיל לספור בספרדית 1,2,3 ואז קופץ ל-14. אז השיר הזה ממש הוכיח לי את זה! (למרות שגם ורטיגו מעולה) השיר הזה פשוט זועק קופץ לי ישר לפרצוף, ללב, ולנשמה ומראה לי מה זה רוק'נ'רול אמיתי חי ובועט! U2 כאילו חוזרים לעבר ומביאים משהו שכבר אין לנו הרבה ממנו היום. The Blower's Daughter - שכחתי ת'שם של המצבע אבל למי שתוהה זה השיר Can't take my eyes off of you שזה שיר הנושא של הסרט "קרוב יותר". פשוט, פתאום הגיע השיר הזה, שלקח לי זמן להבין את גדולות וגאינותו, וקשקש לי את כל מה שבפנים אצלי בבטן! אני בוכה כמעט כל פעם שאני שמועתא אותו. הוא פשוט כל-כך יפה... ואין הרבה שירים כאלה בזמן האחרון שעושים את זה כמו שהשיר הזה עושה את זה. איזו הברקה... הוא אחד השירים שאני הכי אוהבת בעולם! ומהדיסק החדש של קולדפליי אז נראה לי Talk נכנס פה. שיר גדול ומיוחד ומעולה! אה וכמובן גם Speed of sound... המממ.... אולי שי עוד אלב זה נראה לי מספיק לכתוב כאן...