שנה חדשה, משאלות חדשות

SMADAR55

New member
שנה חדשה, משאלות חדשות

ממש בעוד מספר ימים מסתיימת השנה ומתחילה חדשה.
אז מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה?
איזה ארוע משמעותי קרה לכם בשנה החולפת?
מה השינוי שאתם מתכננים לבצע בשנה הבאה ?
מה אתם רוצים שימשיך בדיוק כמו עכשיו?
מה אתם רוצים לעשות בפעם הראשונה בשנה הבאה?

SMADAR55

New member
שנה חדשה משאלות חדשות

הארוע המשמעותי השנה מבחינתי היה חגיגת ה- 50 שלי. קצת נלחצתי מהחלפת הקידומת ובסופו של דבר נהניתי מחגיגות היובל (סדרת חגיגות וכן מתנות עצמיות שהענקתי לעצמי לכבוד הארוע). השנה בעקבות בדיקות שגרתיות רפואיות התגלו קצת בעיות שחייבו בדיקות/ התערבויות כירורגיות מה שהזכיר לי שהבריאות מאוד מאוד חשובה, מה עוד שאני אם חד הורית לילד קטן שתלוי בי.
שינוי שאני מתכננת לבצע בשנה הבאה- למצוא זמן גם לעצמי- בין אם לצאת מידי פעם לבילוי (בילוי של מבוגרים ללא הילד) או זמן לפעילות ספורט.
מה ארצה לעשות בפעם הראשונה בשנה הקרובה- לנסוע עם בני לחו"ל , רק שנינו .
משאלות לשנה הקרובה- שהבן שלי יהיה מאושר, בריאות לבני משפחתי ולי, שאצליח לשנות את הרגלי האכילה הנוראיים שלי ולרזות, שאמשיך ללכת בכייף לעבודה ולא אעבוד קשה מידי, שאמצא תחומי עניין חדשים בחיי
מה אני רוצה שימשיך בדיוק כמו עכשיו? - האהבה שאני מקבלת מהבן המקסים שלי והאושר שהוא גורם לי

TikvaBonneh

New member
שאלות טובות, אני לא אספיק לענות על הכל בפעם אחת

מה אני רוצה שימשך בדיוק כמו עכשיו? להישאר בריאה, שהמשפחה שלי תמשיך לאהוב אותי, להמשיך להיפגש עם החברות שלי.
מה אני רוצה לעשות בפעם הראשונה? לעבוד בניתוח התנהגות, להוציא ספר, לחגוג את חתונת הכסף שלי
מה השינוי? להתחבר לעצמי, להתחבר לגוף שלי, להכיר את עצמי.

SMADAR55

New member
תקוה, האם אפשר לנעוץ הודעה זו? היא נדחקת למטה

ואף אחד לא רואה..........

TikvaBonneh

New member
אני עונה לך על אירוע משמעותי

ואם היא שוב תרד, אני אנעץ...
השנה קיבלתי את ההסמכה בניתוח התנהגות. תואר BCABA.

TikvaBonneh

New member
אי אפשר לנעוץ הודעות בנות יותר מ-72 שעות

את צריכה לפרסם אותה מחדש ואז אוכל לנעוץ

FOR THE LD

New member
אני רק רוצה שהבת שלי תהיה מאושרת. לא צריכה יותר מזה כלום!

כשהיא תהיה מאושרת, הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.
(אחיה בספקטרום)

FOR THE LD

New member
חשבתי שיצאנו לחופשת חג (את ההגדרות השארתי בעבודה, בביה"ס)

לא מתחשק לי להגדיר שום דבר. פשוט כתבתי וזהו. לפעמים לא צריך להכביר במילים.
את שואלת איך אני יודעת?... אני אמא שלה, לא כן?...
אמא יודעת.

מקווה שלא עניתי בבוטות.
שנה טובה לך, ותודה על ההתייחסות.

TikvaBonneh

New member
זה מזכיר לי את סבתי ז"ל

הייתה לה כוונה מאוד ברורה וחד משמעית כשאיחלה לי להיות מאושרת. שאתחתן

FOR THE LD

New member
אני רוצה להתנצל בפנייך על התגובה שלי

זה לא אופייני לי. אני החזקתי עמוק עמוק בפנים את כל הצער שלי, וברגע שכתבתי את הודעתי הראשונה, הכל השתחרר (לא מעט דמעות).
רק לראות שכתבתי מה שכתבתי, עזר לי לשחרר קצת. לכן, הגבתי כפי שהגבתי, כשאת בכלל ניסית לברר, כדי לנסות ולעזור - אני מניחה, אבל בכלל לא הייתי במקום הזה של לדוש בדבר, ולפרק אותו למרכיבים - זהו בור בלי תחתית. אני גם עכשיו לא רוצה לדון בכך. אני צריכה לעשות חושבים ביני לבין עצמי תחילה, כדי לברר מה אני עושה בנקודה הזאת.
אז איתך הסליחה, ותודה על ההתעניינות, כאמור.

ההתנצלות מתקבלת כמובן

ועצוב לי שנפגעת.

באמת התעניינתי כי יכול להיות שהבת שלך מאושרת כבר עכשיו.
אני לא יודעת.
שאלתי את זה ברצינות, לא משום שרציתי לפגוע.

חשבתי שאולי גם נוכל לפתח דיון בשאלה העקרונית מה זה אושר ועוד שאלות חשובות על האושר, אבל אם זה לא מתאים לך - אז לא. לא חייבים.

שנה טובה!

אשרת

New member
שנה טובה

א. שהשנה החדשה תביא איתה בעיקר בשורות טובות מצדה של הקטנה, למרות שתחילת השנה התחילו קצת בבשורות רעות. ניחא.
&nbsp
ב. האירוע המרכזי הוא בעיקר האבחון של איילה, אבל גם יום נישואין עשירי שלי עם בעלי.
&nbsp
ג. אין לי מושג. אני לא טיפוס שמתכנן מה לשנות.
&nbsp
ד. שאיילה , למרות הקשיים שלה, תמשיך להיות מקסימה בדרכה שלה.

TikvaBonneh

New member
שנה טובה

א. תמיד יהיו לנו גם בשורות טובות וגם רעות. אין מושלם. כנאמר, לא קלה היא דרכנו.
ב. מקווה שחגגתם את יום הנישואין כמו שצריך. וגם אם לא, יש לקוות שתמיד יהיה עוד אחד
ג. לא חייבים תכנונים ענקיים. גם עציץ חדש יכול להיות תכנית. לשנות משהו קטן.
ד. בטח, הילדים שלי נשארו מקסימים, ואני אומרת את זה בשיא האובייקטיביות

yonitbrk

New member
הסוד שלי, לזרום

פשוט ככה, לזרום. מעבר לנופש שהתחלנו לתכנן מראש, כי עם זה אין ברירה - להזמין מקום בבית מלון וכו', הפסקתי לתכנן, הפסקתי לחשוב קדימה יותר מידי, וזאת פשוט כדי לא להתאכזב . וכך אני נוהגת מול כל ילדיי וגם עם עצמי.

הרבה דברים הייתי רוצה לשנות, אבל גם כאן למדתי, לא עושה יותר רשימות. עובדים על כך דבר ודבר בנפרד ולכן קשה לי לחשוב ולהצביע על דבר אחד מיוחד.

כן הייתי רוצה לראות את עצמי מאושרת, מחייכת, צוחקת יותר , אבל צוחקת בקול, צחוק מתגלגל כזה שמזמן לא שמעתי שיוצא ממני. כן הייתי רוצה להפסיק לדאוג ולחשוב כל הזמן על המחר, גם אם זה רק על המחר הקרוב כמו מהיום ליום ראשון לדוגמא. כן הייתי רוצה ללמוד לשחרר, ולמה כוונתי - אתמול היתה כתבה בטלויזיה על נושא של הורות, אכפתיות והתערבות בנושא הלימודים של הילדים, שיעורי בית ומבחנים. אז כן, אני כזו, אבל מחוסר ברירה כמובן. כשיש ילד בעל לקויות למידה, שבלי קונצרטה לא מסוגל להתרכז , ומבלי שאדחוף כל הזמן ואנדנד, לא יושיב את עצמו ויעבוד כמו שצריך (דוגמא חיה מהשבוע - קיבל להכין עבודת הגשה למחר, ליום ראשון. לאורך כל השבוע לא מצא זמן לשבת ולעשות. ורק אתמול כשכבר התערבתי, ניסה לשבת אבל מכיוון שהתעקש לא לקחת קונצרטה,לא הצליח להתרכז ולעבוד. ). ולכן הייתי רוצה לאחל לעצמי שאצליח באמת לעבוד על עצמי וללמוד לשחרר. לתת לילדים שיכוו, אך שילמדו להיות אחראיים על המעשים שלהם, על הבחירות, בתקווה שהמורות ישתפו איתי פעולה ולא יפנו אלי בתלונות .

לעשות בפעם הראשונה - השנה, אחרי עשרים שנות נישואין נסענו לראשונה לחופשת סופ"ש קצרצרה בת לילה אחד, והשארנו את הבנים לגמרי לבד. מאחלת לעצמי שנוכל להרשות לעצמנו עוד נופשונים כאלה ואפילו יותר ארוכים.

FOR THE LD

New member
....

אני מתחברת מאוד לכמה מן הדברים שכתבת...
אהבתי!
תודה רבה

TikvaBonneh

New member
איזה אומץ,

השארת את הבנים לבד ואת כותבת שאת עוד צריכה ללמוד לשחרר?
צריך לקחת דוגמה ממך.
אכן, יש לנו קושי בלתת לילדים שלנו להיכוות וכך ללמוד, כי היו לנו ניסיונות לא טובים עם זה.
ולילה אחד בסופ"ש זה בדיוק מספיק כדי להתרענן. מניסיון.

למעלה