|שנה חדשה| @#%%^

Down And Away

New member
|שנה חדשה| @#%%^

|ג'ייד|
אניוואייייייייייייייי. נעשה התפקדות כזו בגלל שנעם נטשה את הסיכום השבועי לבדו בוכה בסמטה אפלה כאשר גל ודודי מציעים לו סוכריות ? אז הנה. המ. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*קו מפריד סקסי*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שם: גיל: מיקום בחלל: משהו שאתם מרוצים [?] שקרה ב2007: משהו שלא: יש משהו שאתם מחכים שיקרה ב2008 ? תמונה עדכנייייייית D: זהו. אפעם לא הייתי טובה בלכתוב שאלונים כאלה, סורי מראש. רדי ...... סט...... גווווווווווווווווווווווווו

g a l 9 4

New member
שנהחדשה.

שם: גל הבן (H) גיל:13.5 עוד 4 ימים. מיקום בחלל: שביל החלב,מערכת השמש, כדו"א, אסיה, מזרח תיכון, ישראל, נווה זיו. משהו שאתם מרוצים [?] שקרה ב2007: המ, כל השנה D: אחלה שנה. משהו שלא: נגמרה >: ולא יצאתי בסילבסטר. יש משהו שאתם מחכים שיקרה ב2008 ? המ, סוף שנת הלימודים D: תמונה עדכנייייייית D: לא D:::::::::::

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחח הקטע של התמונה

לא היה מתוכנן XDDDDDDD

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif וכי משעמם לי ברמות מטורפות

שם: סתיו המלכה !
מיקום בחלל: ה"ה.
משהו שאתם מרוצים [?] שקרה ב2007: השנה הזו בכלל הייתה אחלהבחלה DDD:
משהו שלא: נממ לא עולה לי לראש עכשיו. .__.
יש משהו שאתם מחכים שיקרה ב2008 ? לונדון יום חמישי ?
תמונה עדכנייייייית D: - חהחהחחהה. אני וגל למי שלא זיהה.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif האאאעעע %%%%%%%%%%%

זה מפחיד מה שהולך פה עם התלפטיה הזאתי חחחחחחחחחח ~מפסיקה להגיב~

עונה^^

שם:דיאנה גיל:12 מיקום בחלל:כפר סבא משהו שאתם מרוצים [?] שקרה ב2007:המון דברים
משהו שלא:סתם דברים קטנים XD יש משהו שאתם מחכים שיקרה ב2008 ?האמממ כיתה ח' ואמן הופעה של הבלאק\פרגי\מיילי סיירוס תמונה עדכנייייייית D: נו טוב

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שם: הדר
לא סתם, נחתתי שוב בת"א
משהו שאתם מרוצים [?] שקרה ב2007: הופעה של הבלאק
משהו שלא: לא יודעת אם לא, אבל התגייסתי. רציתי להתגייס, אבל סתם אין לי זמן לכלום עכשיו
יש משהו שאתם מחכים שיקרה ב2008 ? שהבלאק יחזרו סוף סוף
ולפגוש אתכם שוב
תמונה עדכנייייייית D: סורי, אין ממש חדשה כי הפלאפון שלי נדפק ואין לי איך לצלם...

West Doll

New member
^_^

שם: חן. גיל: 18וחצי. מיקום בחלל: מאדים. משהו שאתם מרוצים [?] שקרה ב2007: נראה לכם שאני זוכרת? איך שנגמרה 2007 נמחקו הקבצים הישנים
משהו שלא: נו, כמו למעלה
יש משהו שאתם מחכים שיקרה ב2008 ? אולי שאני אמצא מליון שקל על המדרכה?

system רולז

New member
SouljaH Boy Lalalalla

שם: סיסטם ובין השאר גל גיל: 13 וחצי מיקום בחלל: מושב במרכז משהו שאתם מרוצים [?] שקרה ב2007:ההופעה של הבלאק ועוד ועוד. משהו שלא: הרבה T_T יש משהו שאתם מחכים שיקרה ב2008 ? נופ. תמונה? בצד. ><

מגיב[:

שם:דודי. גיל:14 + 5 ח' מיקום בחלל:פו"ת. [©g a l 94©] משהו שאתם מרוצים [?] שקרה ב2007: השנה הכי טובה של אברD::: משהו שלא: באוקטובר נפל לי בוטן שהיה מה זה בא לי לאכול אותו. באסה. יש משהו שאתם מחכים שיקרה ב2008 ? 19 בינואר
תמונה עדכנייייייית D: איי דונט אב

למעלה