"שנה חלפה, שנה עברה..."

"שנה חלפה, שנה עברה..."

"ואני כפרה אמא"
לא, סתם, לא זו היתה הכוונה. היום, לפני שנה, כבר הייתי בבית-החולים, מח´ יולדות, עם זירוז (שלא זירז כלום
). מחר, יום-כיפור, בשעה 01:10 נולד בננו הבכור, האור שבחיינו. אז מחר, כאמור, אנו חוגגים את התאריך העיברי (שמאוד קל לזכור אותו), ובסוף שבוע הבא את התאריך הלועזי. והשנה הזו היתה כ"כ מלאה. כאילו שגיא היה פה מאז ומעולם. ויחד עם זאת, הכל כ"כ חדש, מופלא, מרגש ואינטנסיבי. שלשום הוא עשה את הצעד הראשון שלו
, הוא כבר החל לאחוז בעגלה וללכת איתה. הוא אומר כ"כ הרבה מילים: אור, אבא, סבא, סבתא, פאלקור (כן
הוא אומר "אבופ" לפאלקור...), נדנדה, תיק-תק לשעון... אתמול הוא התחיל לעשות "לא-לא-לא" עם היד... הוא מבין ויודע כ"כ הרבה דברים. אבל "אמא" הוא עוד לא אומר... בקיצור-היתה לנו שנה נפלאה, נהדרת, קשה, מאלפת (ומעלפת...), ואני מאחלת לנו עוד שנים רבות שכאלו.
ות מרובות לילד שהכניס אור רב לחיינו.

אוי אוי, הילד הזה ../images/Emo23.gif לאכול אותו!

מזל טוב ליומולדת שנה (עברי) וכל הכבוד לשגיא על הדיבור. אנחנו עדיין ב-MODE אילם. עומר אומר "מא" לאמא כשהוא צריך ממני משהו, וכמובן "אבא" אבל זהו.

בגלל זה הוא לא אומר אמא, מה הוא

פראייר?
המון מזל טוב, ואל תשכחי שאני הקמע שלך (גיליתי שכל מי שנמצאת במיטה לידי בטיפולים נכנסת להריון מאותו טיפול-את הראשונה, אבל יש עוד), ובפעם הבאה תשמרי לי מיטה על ידך...

אם זה כך, אז אנחנו צריכות לתכנן את

הילדה הבאה שלנו ביחד... שאני אדבר עם עליזה, או את?

כשעליזה ראתה את אמיתי, היא אמרה

שנעשה קצת הפסקה...תאלצי לחכות. אבל אני מוכנה לבוא סתם לשכב לידך בחדר, בלי שאיבה

זה כנראה לא יהיה בקרוב, כי אבא של

שגיא רוצה עוד קצת הפסקה. ד"א- אני רוצה ללכת אליהם ולהביא תמונה של שגיא ומשהו קטן לצוות לאות
על היצירה שהם עזרו לי להביא לעולם. אני מאוד מתרגשת מזה.

תגידי מתי את באה ונעשה מפגשון!

הבטחתי להם תמונה, אבל אני עוד מחכה למשהו מוצלח ממש. שום תמונה לא יוצאת לי כמו במציאות-ואת האורגינל הם ראו ראשונים. ואפרופו תודות, מרוב אנשים שאמרנו להם תודה, אמיתי עוד עלול לשכוח שגם לאבאמא יש חלק קטן בהבאתו לעולם.

אני זוכרת !!! ../images/Emo6.gif

בדיוק אתמול חשבתי עלייך ועל כך שכולנו ידענו באיזושהיא תחושה פנימית שה"מתנחל" (או בשמו העוברי "שמחוש") יגיח דווקא ביום כיפור...וכך אכן היה. מזל טוב לחגיגות התאריך העברי של יום הולדתו של שגיא ושהאושר במעונכם רק יגדל בצורה הנדסית מהקטנצ´יק המקסים הזה שלכם. ענת.

וואו! יומולדת שמח לשגיא!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

איזה מדהים שהילדון כבר בן שנה! הוא כבר ממש ילד לפי מה שאת מתארת. רוצה לראות הדגמה מקרוב של החכמות שלו. שיהיו לכם המון שנים מקסימות ביחד!
לחתן השמחה משיר. חנה

../images/Emo79.gif אלף ../images/Emo25.gifות לך אהובתי וכמובן

לשגיא. מאוד התרגשתי מלקרוא את הודעתך
מאחלת עוד שנים רבות של התמלאות, התרגשות ואהבה

חן123

New member
יו, איך שאני זוכרת את זה

איך כל יום חיפשנו אותך בפורום, ובסוף הוא נולד ביום כיפור, שימחו´ש, המתנחל, "ויקרא שמו בישראל.... שגיא". כבר אמרתי לך שבשבילי שגיא הוא הילד הראשון של הפורום והיום הולדת שלו מסמל עבורי המון. מה אאחל לכם? אושר, בריאות נחת, ושעד לא המון זמן הוא יתחיל לעשות ביבייסיטר על אחותו הקטנה... חן שמתגעגעת מאוד מאוד

יומולדת שמח לשגיא המדהים ../images/Emo25.gif

וגם לאימו המדהימה
, כן גם אני מתרגשת, עוד זוכרת את החלום שלך על כך שתקחי את שגיא (שאז עוד קראו לו שמחה) להוריך לחג, זוכרת את ההודעה על היוולדו של הנסיך, ומכיוון שאני דיי מלווה את שגיא מחודשיו הראשונים אני יכולה לומר בפה מלא שאת עושה עבודה נהדרת.... אז תחגגו לו ולכם בגדול!!!!!

הידד לשגיא ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif

כאילו זה היה אתמול..... פתאום "ילדי הפורום" כבר לא תינוקות..... שתגדל ותפרח ותצמח, תמשיך להיות אור גדול למשפחה. מזל טוב גדול ליום הולדתך. וסיגל, הגור שלי בן 1.8 ועדיין מתעקש לקרוא לי אבא (כשהוא רוצה משהו זה:אבא בואי.. רק "במצוקה" יוצא לו איזה אמה...) גילגיל ובניה

ligo

New member
מל טוב לשנה מהתאריך העיברי

עד כמה שזכור לי הקטנטן חוגג יום-הולדת ב- 27/9 (נכון?) ואנחנו בדיוק עוברים דירה באותו יום- אז אם לא יצא לי אני מאחלת כבר עכשיו מזל טוב גם לתאריך הלועזי נשיקה לחמוד, ותגידי לו "אמא אמא אמא אמא" עד שיגיד בעצמו

למעלה