שנה חלפה

אמא93

New member
שנה חלפה

שנה חלפה מאז שגיא נפטר ככה הלך בלי הודעה מוקדמת. ביום שישי הקרוב אנחנו נאספים שוב ליד הקבר. אי אפשר להסביר את התחושה של כאב ותסכול וגעגוע. מצד אחד החיים ממשיכים הבת מתחתנת, עבודה וכו' אבל מצד שני יש בי צמרמורת כל פעם שאני חושבת על גיא הילד שלי . מן נדנדה כזו להמשיך ולהיות באבל או להמשיך בחיים. מתגעגעת מאוד אליו. מיכל

natalieov

New member
מיכל..

אני כ"כ מבינה את הכאב, הגעגוע והחסר שלך... והלוואי שהייתי יכולה לעזור איכשהו אבל לא נותר לי אלא רק לשלוח לך חיבוקים וכוחות להמשיך ולהתמודד עם יום שישי הקרוב שבטוח לא יהיה קל בכלל... תזכרי שגיא הוא המלאך שלך שעכשיו שומר עלייך מלמעלה... ומזל טוב לחתונת הבת, הלוואי שרק תראי שמחות. אנחנו איתך! נטלי.

חיה אש

New member
מיכל ../images/Emo201.gif

כל כך מבינה אותך כל שנותר הוא לשלוח לך חיבוק חזק .

eaz1514

New member
../images/Emo201.gif מיכל, אין צורך להסביר

אנחנו מבינות היטב, החיים ממשיכים בלעדיהם וזה קשה אבל הם תמיד איתנו ומאוד היו רוצים שנמשיך בשגרה יש ימים שזה נראה בלתי אפשרי, עבורכם אלה ימים קשים ללא נחמה. שולחת לך חיבוק של כח אילנה אמא של רונן

שרון123

New member
../images/Emo14.gifתיארת את זה כנדנדה

בין להמשיך בחיים לבין לשקוע באבל ובגעגועים, בדיוק דיברתי על זה עם המטפלת שלי(שיאצו) ביום שישי. אלה החיים שלנו, כשאנחנו עולים קשה שהם חסרים, וכשאנחנו יורדים, קשה עם הכאב שאנחנו גורמים למי שנשאר. אוףףףףףףף ברכות לחתונת הבת

למעלה