שנה חרא לעזאזל כבר היום יהיה 40 מעלות בתל אביב

יוני321954

New member
שנה חרא לעזאזל כבר היום יהיה 40 מעלות בתל אביב

וזה רק יום שבת שיא החום יכול גם להגיע בכלל רק ביום חמישי הבא בוודאות יהיה לפחות 43 מעלות בתל אביב אם לא יותר והטמפרטורה המינימלית אפילו לא תירד מ31 לעזאזל!!! בחיים לא היה דבר כזה זה הגל חום הכי קיצוני בכל הזמנים בחודש מאי יותר קיצוני ממה שהיה בשנת 2018 ואז בשבת כאילו "התקררות" חח אולי 30 מעלות בירושלים אצל בועז דיין וכבר למחרת התחזקות מחדש של אותו גל חום מזויין! חרא של שנה מחורבנת אפשר לחשוב איזה חורף כבר היה? היה בעיקר בצפון כרגיל גשם מה היה שלג בתל אביב שעכשיו כזה חום? אפילו בירושלים לא היה שלג אפילו 0 מעלות לא הגיע שם כוס אוחתוק ערס! לשואה כזאת לא ציפיתי אני מעדיף גל קורונה או גל רקטות מעזה מאשר עוד גל חום מזדיין!

יוני321954

New member
שנה בת זונה מחורבנת ולגל חום הזה יהיה השלכות לקיץ שיהיה הביל

עוד יותר ממה שהיה בשנת 2015 ועכשיו רק 11 בבוקר וכבר כמעט 40 מעלות בתל אביב מחר המינימום יהיה אולי 31-32 רק לפנות בוקר אולי ואז יטוס לפאקינג 43-44 בתל אביב שנה מזויינת כוס אלאמק ערס השנה הזאת לזה לא ציפיתי מילא שרב ואחר כך עוד שרב אבל גל שרבי לא היה כזה קיצוני אף פעם ואפילו בתל אביב עכשיו כמו במדבר וזה רק 11 בבוקר החום גם ככה עולה לפחות עד 5 בערב שגם אז הוא לא ירד בגלל הרוח הצפונית המזדיינת הזאת שמעלה את החום גם חבל שלא הביל בתל אביב עכשיו אני כבר מת להגיע ליולי אוגוסט שאפילו בשנתיים האחרונות ביולי היה שרב לעזאזל גם בתל אביב!!! ב25 ליולי 2018 היה כמעט 40 מעלות בתל אביב במקום רק 30 ב17 ליולי 2019 היה 42 מעלות בתל אביב במקום רק 30 אני מקווה שלפחות השנה לא יהיה שרב בקיץ לעזאזל אין כמו הלחות שאז לפחות אין חום כזה

יוני321954

New member
כוס אלאמק ערס הגל החום הזה ימשיך גם בחודש יוני ללא ספק

אצל בועז דיין אפשר לראות "התקררות" ל30 בירושלים ב23 למאי *אולי* (שגם זה ידחה בכמה ימים ויהיה יותר) וכבר למחרת התחדשות בגל חום ועד סוף הטווח 26 למאי כבר 34 שם זאת אומרת שהגל חום הזה כבר ימשיך בחודש יוני גם מילא אם היה הביל רק בתל אביב אז לא היה מפריע לי ככה אבל הקטע שיהיה שרבי גם במישור החוף חרא ה2020 הזאת זה 2010 מספר 2!

יוני321954

New member
עוד בסוף ישבר השיא של 47 מעלות בתל אביב זה גם יכול להיות

בבית שאן אבל כבר יגיע ל50 בבקעת הירדן כבר יהיה 53-54 בקיבוץ גילגל כוס אמק חרא של שנה אפילו בשנת 2010 לא היה חום כזה!

יוני321954

New member
למי אכפת לעזאזל? כאילו שבחורף פה אי אפשר ללכת בקצר

אני כל השנה עם בגדים קצרים חולצה קצרה ומכנס קצר ואפילו נוסע ככה לחרמון חרא של שנה ואנשים פחדו מוירוס קטן 'קורונה' עכשיו החום זה הקורונה החדש כוסוחתוק!

AnarchistPhilosopher

Well-known member
משהו לא בסדר איתך גבר...

יוני321954

New member
משהו לא בסדר לא איתי אלא עם החום המחורבן הזה

כמעט 6 בערב כבר ופאקינג 40 מעלות עדיין בתל אביב מה יהיה ביום חמישי שרק אז אולי יגיע שיא החום סוף סוף? ישברו שיאים של כל הזמנים ללא ספק ויהיה לפחות 47 מעלות בתל אביב ובעיקר בשפלה היום בלוד כבר 43 מעלות התחזיות לא היו כאלה בכלל שנה בת אלף זונות ה2020 הזאת קודם מאי כאילו שיחק אותה תמים כזה ולא חם - שאפילו ביום שישי שעבר היה שרב קיצוני (לפחות בתל אביב היה רק 28-29 מעלות ביום והביל שזה עוד בסדר) אבל כבר אז הגיע ל44 בגילגל השבוע יעבור את ה50 מעלות שם ותל אביב תהיה קרוב ל50 46 בטוח יהיה כבר היום היה בתחנת מטאוטק בני ברק 41.1 מעלות!!! וזה כשה"רגיל לעונה" רק 25-26 זאת אומרת שיעבור את הממוצע ב20 מעלות או יותר זה גל חום הכי קיצוני שהיה בכל הזמנים יותר קיצוני מהגל חום באוגוסט בשנת 2010 או מאי 2010 או אוגוסט 2015 או אפילו מאי 2018 שהיה הכי חם עד עכשיו טמפרטורות של 50 כמעט יהיו ברוב האזורים ולעזוב בצד את הימים - הבעיה שהלילות ישארו לוהטים עם מעל 30 מעלות ברוב האזורים אם לא בכל האזורים אפילו בשרב של יום אחד היה מקרה כזה בשנת 2014 היה כ40 מעלות בתחנת מטאוטק בני ברק ב4 ליוני ואז החום ירד עד 8-9 בערב לכ33 מעלות. פתאום התחילה עליה חדה בחום ועד 11:30 בלילה החום עלה ל38.5 מעלות!!! זה היה משהו חסר תקדים אבל לפחות ירד עד הבוקר לכ25 ולמחרת היתה ירידה לפחות מ30 כבר אז בגל חום החרא הזה קח את מה שהיה אז כפול שבוע שלם לפחות ותוסיף עוד כמה מעלות ללילות! זה אומר שיכול גם להיות בחצות בלילה 40 בתל אביב

יוני321954

New member
עוד אין 8 בבוקר וכבר לפחות 30 מעלות בתל אביב כוס אוחתו

אם כבר אתמול היה 41-42 מעלות אז היום כבר יהיה 43 או יותר מחר עוד עליה יום שלישי אפילו עוד עליה יום רביעי או כמו שלישי או עוד קצת יום חמישי כמו יום רביעי או אפילו יותר בקיצור שיא כל הזמנים של 46.5 בתל אביב ישבר כמו גדול חרא של שנה שום "טיפטוף" או "התקררות" שתהיה אחר כך אם תהיה לא יפצה על הגל חום הכי קיצוני בכל הזמנים המקסימום שיהיה אחר כך זה אולי יום יומיים מעונן חלקית וטמפרטורות או ממוצעות או אפילו מעל הממוצע עדיין בקצת ואחר כך עוד גל חום חודש יוני כבר יתחיל עם גל חום כמו שהשנה החרא הזאת כל חודש מתחיל עם גל חום מאי יסתיים כחם ביותר בכל הזמנים ללא ספק הטמפרטורות המינימליות במישור החוף ובכלל ברוב האזורים ישארו מעל 30 מעלות!!!

יוני321954

New member
גם התחזיות בכל מקום טועות בהרבה

מי ציפה בכלל 42 מעלות אתמול בתל אביב? בבית דגן היה 43 או 42 בכפר הירוק 42 בתל אביב 41 לפחות בתחנת מטאוטק בני ברק 41.1 התחזיות קודם היו בכלל רק 36 מעלות אבל כבר ביום שישי פחדתי שיהיה בשבת מעל 40 התחזיות טעו גם אז היה בתחנת מטאוטק 27.5 מעלות עם 60 אחוז לחות ופתאום בשעה 2 בצהריים הטמפרטורה התחילה לקפוץ הצתה מאוחרת עד שהגיע ב5 בערב ל35 מעלות! התחזית אז במטאוטק היתה מגוכחת רק 28-19 בתל אביב כמובן שגם הלילה אחר כך הגיע רק ל22 בקושי ואז אתמול קפץ ל41.1 אז החום המזויין הקדים והקצין עוד ובאותו אופן גם ה"התקררות" אחר כך תידחה בעוד יום ועוד יום בסוף יעשה טובה שבכלל יהיה יום או יומיים מתחת ל30 בתל אביב ואז שוב התחממות וגל חום אני מקווה שלפחות הגלי חום הבאים כבר יהיו רק הבילים בתל אביב ולא שרביים עדיף 30 מעלות עם 60 אחוז לחות בחודש יוני מאשר החרא שיש במאי 40 ומשהו מעלות עם לחות אפסית 30 מעלות זה פחות חם וזה אפילו נעים עם מאוורר ולא אכפת לי מה'עומס חום' 30 בשבילי זה 30 זה יותר נעים מ40 ומשהו

יוני321954

New member
מה אתה בא להסתלבט? 9 בבוקר כולו וכבר 35 מעלות!!!!!!!

וזה עוד גל חום קיצוני וארוך ניחא אם זה היה שרב של יום אחד אבל מחר יהיה עוד יותר ויום שלישי כבר בשעה כזאת יהיה כ40 מעלות שנה בת אלף זונות בחודש יוני כנראה גם יהיו גלי חום שרביים כאלה עד שסוף סוף תתחיל הלחות בתל אביב רק בסוף יוני או יולי אפילו חרא של שנה פשוט אין מילים לזה אפילו אני לא ציפיתי שיהיה עד כדי כך חם ואני תמיד מצפה לחום קיצוני 44 מעלות היום יהיה לפחות אתמול בשביל השוואה בשעה כזאת היה רק 30-31

למעלה